• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Cizsede cabuk geciyo canim korkma.bizim doktor artik eldiven takma ellerini tanisin haeket ettirsin kesfetmwyi ogrensin dedi.cikardigim ilk bir hafta yuzu cizik icinde oldu ama acisa aglardi hic sesi bile cikmiyo.simdi gor uykusu gelince gozlerini ovusturmayi ogrendi cok tatli oluyo
Valla heveslendim şimdi akşam kesinlikle eşime gelince tirnaklarini kesyirecem acacam ellerini

Allah olmekten beter etsin oylelerini.neler var neler.insanin ici parcalaniyor.gecen senemi ne 40 gunluk bebegeyaa.ha kiz ha erkek evlatlari anamizdan baska hickimseye emanet etmeyeceksin inan.devir kotu valla.allah evlatlarimizi korusun.amiiinn
Canim kendinde başka kimseye guvenmeyeceksin aslında sonuçta el.kadar sabi anlatamaz da en iyisi gozunn önünden aiyrmayacaksin

Valla bende anlamadim canim bu isi.garip sadece emdikten sonra bukadar kusuyo mamada bisey yok.
Canim benimde emdikten sonra dün.kustu bende emzirneye cesaret edemiyorum.şimdi reflusu var gaviscon ve kusmamasi için surup.kullanıyoruz zaten kystugu zmana çok kötü oluyor

Once kendin muayene ol canım, kısa sürüyor zaten. Bebisinde önce kalça ultrasonu çektir aşıyı en sona bırak derim huysuzlasacak çünkü. Bizimde yarın asilarimiz umarım güzel atlatiriz

Ewet saglık ocagına hastanedn snra gtcemde benımkını uzun surer onnkımı bılemedım hc muayene olmadgm ıcın

Canim kendinde başka kimseye guvenmeyeceksin aslında sonuçta el.kadar sabi anlatamaz da en iyisi gozunn önünden aiyrmayacaksin

Canım sen basurdan muayene olmusmuydun uzun suruyomu.. kendımemımonce randevunalıyım oglumamı hahımzn ısı erken bıterkı..

Kızlar ben normal doğum yapmıştım. Dikişlerim iyileşmişti ama afedersiniz lavabo sonrası dokunduğumda bi tuhaflık hissediyodum. Aynadan bakmaya çalıştım. Vajinanın girişimden böyle serçe parmağı tırnağı kadar minik bi et parçası görünüyo. Kendiliğinden geçer mi yoksa doktora gitsem mi?

Canım sakın ol öncelkle dktr ne dıyo sutun yetmıuosa mama vermıyomusun ben duzenlı takıp edemıuorm yazılanları kafam dolu bıraz
Canim sutum zaten y ok günde bir kere anne sutu alıyor o da gün içinde sagip sutleri biriktiriyprum mama veriyorum hep evdeki tartiyla tarttim kilo alımı yok.denecek kadar az

Bizim oglusunda boyunun araları kizariyor bepanten iyi geldi ama geçirdi bayağı yazik ya aciyordur oralar dertlerini anlayamıyorlarda. Koltuk altlarınada bakın orası da kizarmisti
Hic aklima gelmiyordu dun baktim koltuk altinda bisiy yokda boynu remen kesikya.bepanten suruyom kacgindur.bide dun biraz pudra surdum valla.insallah aci vermiyorsur yavrularimiza.bisiy olmaz heralde.elleri ayaklari surekli buz gibi.

Doktora geldik bugun.Minigime de gecmis abladan birazcik:( Cok dikkat edin dedi.Bulasirsa cok kotu dedi abla atesli olunca.Ins.ilerlemez.Allahim korusun miniklerimizi

Nasıl atlattın ben im bebeğin uyku sorunu var çok az uyuyo
Cnm uyku sorunu bzde de vardi sukur smdi onu da atlattk.. oncelikle komik icn kullanmadgm damla klmadi.en son hepsni braktik ..cunku damlalar kusmamizi da iyice arttirmisti.. bebegin gazi yoksa karni toksa zaten uyuyacktir.. ben sabah aksam rezene jimton ve anason tohumlariyla cay demleyip onu iciyorum bir de zeytinyagi ile aci elma yagini karstrp sanah aksam gobusune ve ayaklarina masaj yapyorum simdi kendi kendin3 kaka da yapyor gaz dacikaryor ve karni doyunca da memedr uyuyakaliyor

Benim kizimda. Kolik akşam 4 5 gibibaşlıyor gece 1 2 ye kadar sebebsiz aglamalari oluyor hicnisey yokken
Kiyamam biz de oyleydik cildircak gibi olrdum bazen .. tam uyutrdum on dk sonra ikinma gbi direnis sesleriyle geri uyanrdi sonrasinda aglardi.. kesintisiz bir saat bile uyuyamazdi.. biogaia aldik doktor zinco verdi sun simplex damlalar verdiler ama care yok aksine cok fazla da kusmaya basladi.. ben hepsini braktim artk.. aktardan 100 er gram rezene kimyon ve anason tohumu aldim her sabah aksam birer cay kasigi ucunden de koyup demliyororm ve onu iciyorum cay kahve icme fasulye nohut vs gaz yapici seyler de yeme.. gunde bir cay kasigi bebege de icireeblrsin o caydan..ve her istedgnde de emzir tek gogusun tamamini bitirene kdr emsin

Kiyamam biz de oyleydik cildircak gibi olrdum bazen .. tam uyutrdum on dk sonra ikinma gbi direnis sesleriyle geri uyanrdi sonrasinda aglardi.. kesintisiz bir saat bile uyuyamazdi.. biogaia aldik doktor zinco verdi sun simplex damlalar verdiler ama care yok aksine cok fazla da kusmaya basladi.. ben hepsini braktim artk.. aktardan 100 er gram rezene kimyon ve anason tohumu aldim her sabah aksam birer cay kasigi ucunden de koyup demliyororm ve onu iciyorum cay kahve icme fasulye nohut vs gaz yapici seyler de yeme.. gunde bir cay kasigi bebege de icireeblrsin o caydan..ve her istedgnde de emzir tek gogusun tamamini bitirene kdr emsin
Ayrca sabah aksam da zeytinyagi ile icine uc damla aci elma yagi koyup gobusune ve ayaklarna masaj yap gazini cikarrken alttan cikarmasini istyorsan eger kaka da dahil sol bacagini uzat uzerine kucuk bir yastik koy ve onun uzerine enlemesine bebegi gobegi yastiga gelecek sekilde yatr ve sirtini sivazla bu sekilde alttan gaz ve kaka yapmasi cok kolay oluyor ustten de cikarabilir bu sekilde

Back