- 17 Aralık 2016
- 251
- 154
- 103
Bizimde deger 57 ayni sekilde kizimin karnimda bacaklari hep capraz di %99 duzelicek sen yinede cift bez kullan 1 ay sonra yine gel dedi doktorumuzValla canim ben bizim hastaneden 3 doktorada danistim hepsi gecer dedi daha anne karninidaki pozosyondan olur dedi.bizimkide masallah anne karninda hep ayaklar capraz duruyodu.ama belli sure cift beze devam et dediler oyuzden bizde simdilik cift beze devam ediyiruz.kanguru isine ne diyosun.
Tamam canim.Gece saat kurdum zaten uyuyp kalmayayim diye.Kızlara katılıyorum canım duşa sok bide büyük olana aferin şurupda ver büyük olanda 38,5 39 tehlikeli, küçükde de 37,5 tehlike olmaya başlar ateş hastalık değil hastalığın habercisi hiçbir zaman unutma canım çok sık kontrol et özellikle ufağı tabi büyüğüde et düşük tutmaya çalış
37.5 a gerek yok canim mudahale etmeye.bide nerden olcuyosun atesini.alnindansa 38 den sonra verebilirsin ates dusurucu@Koala_anne Benim kızlar ikisi de hasta oldu canimBuyuk olanin oksurugu,atesi var.Minigin de atesi 37.5 larda.Yrn doktor randevumuz var.Burda ilcede gtrmek istemiyrm.Ates dusurucu verdim az once ikisine de.Ates ne zaman tehlikeli?
Ahh canim zor bi donem iste.doysunlarda herseye raziyiz iste.bizimde gaz vikarirken kusmamiz basladi.zaten azcik sutum geliyo onuda gaz ciakrcam diye kusuyo.Dün gece uyumadan kustu
Yine kalktım 2 saate bir
Bir de bu aralar uykusuda emiyorum sadece
O şansı kaçırmıyım bari
Ben bir süre dha kalkarım
Şu reddetmeyi bir atlatalım
Alnindan canım.Su an iyi cok sukur ama gece kotu oluyr.37.5 a gerek yok canim mudahale etmeye.bide nerden olcuyosun atesini.alnindansa 38 den sonra verebilirsin ates dusurucu
Ins gecer canim ben eskisi kadar takmiyorum artik basta uzulmustum ama.simdi su kanguru takmayi arastiriyorum.iyiyse bari banada rahatlik olur.hic yanliz kalmiyor bari evdede onunla is yaparim.Bizimde deger 57 ayni sekilde kizimin karnimda bacaklari hep capraz di %99 duzelicek sen yinede cift bez kullan 1 ay sonra yine gel dedi doktorumuz
Acikcasi ben en basindan beri kafaya takmiyorum %99 luk bi oran verdi dr duzelicek diyorum bide en ufacik bi uzuntu sters sutumuzu etkiliyo o yuzden herseyi dert etmemeye calisiyorum birde milupanin rezenesini bende iciyorum ama 6 ayliktan kucuk bebeklere verilmez dedigi icin kizima vermedimIns gecer canim ben eskisi kadar takmiyorum artik basta uzulmustum ama.simdi su kanguru takmayi arastiriyorum.iyiyse bari banada rahatlik olur.hic yanliz kalmiyor bari evdede onunla is yaparim.
Valla basta bende kendim iciyodum ama baktim kuzenim 20 gunluk cocuga veriyo 3 cocuguda boyle buyuttum dedi.ona gittigimde gel seninkide verelim dedi korka korka verdim ama o gece cocuk inanilmaz uyudu.gdce bir kere veriyorum bende.sonucta suda vermeyin diyolar ama onuda veriyoz.valla saglikciyim ama oyle onu vermeyin bunu vermeyin bi gibi kati kurallarim yok acikcasi:)Acikcasi ben en basindan beri kafaya takmiyorum %99 luk bi oran verdi dr duzelicek diyorum bide en ufacik bi uzuntu sters sutumuzu etkiliyo o yuzden herseyi dert etmemeye calisiyorum birde milupanin rezenesini bende iciyorum ama 6 ayliktan kucuk bebeklere verilmez dedigi icin kizima vermedim
Yok aslinda benimde yok anason veriyorum mesela ama ona bi tereddut ettim nedense :)Valla basta bende kendim iciyodum ama baktim kuzenim 20 gunluk cocuga veriyo 3 cocuguda boyle buyuttum dedi.ona gittigimde gel seninkide verelim dedi korka korka verdim ama o gece cocuk inanilmaz uyudu.gdce bir kere veriyorum bende.sonucta suda vermeyin diyolar ama onuda veriyoz.valla saglikciyim ama oyle onu vermeyin bunu vermeyin bi gibi kati kurallarim yok acikcasi:)
Kiz anason veriyon rezeneye tereddut ediyon yani.anason ondan daha agir.valla zaten verdigimiz rezenenin icindede anason var bildigim kadariyla.oyuzden ben cok korkmuyorum.eskiler sakinlestirici bi surup varmis mesela cok aglayanlara onu verirlermis bizlere bisey olmamis bizimkilerede bisey olmaz allahin izniyleYok aslinda benimde yok anason veriyorum mesela ama ona bi tereddut ettim nedense :)
MaşAllah ne kadarlık oldu nuz peki?Cok sukur canim eskisine gore artik daha rahat.ama butun gaz damlalarini biraktim sadece rezeneyi kullaniyorum.artik geceyi gunduzu ayiriyor kuzum
Aslinda rezeneye'de degil tereddüt um milupaKiz anason veriyon rezeneye tereddut ediyon yani.anason ondan daha agir.valla zaten verdigimiz rezenenin icindede anason var bildigim kadariyla.oyuzden ben cok korkmuyorum.eskiler sakinlestirici bi surup varmis mesela cok aglayanlara onu verirlermis bizlere bisey olmamis bizimkilerede bisey olmaz allahin izniyle
Allah olmekten beter etsin oylelerini.neler var neler.insanin ici parcalaniyor.gecen senemi ne 40 gunluk bebegeyaa.ha kiz ha erkek evlatlari anamizdan baska hickimseye emanet etmeyeceksin inan.devir kotu valla.allah evlatlarimizi korusun.amiiinnHaberlere bakmaya bakmaya neler olmuş adana da yaşanan olay ne öyle şerefsiz köpeğin biri el kadar bebeğe tecavüz etmiss yazık değil mi o 3 yaşındaki kiza o serefsizi bana verecekler var ya idamdan beter edecem resmen kanim dondu face de okurken nasil bir dünya oldu hiç allah korkusu yok bu insanlarda. Valla kimseye guvenmeyeceksin yavrunu
Toplu tasimada anneye yer vermeyen sapiklar, cocugu ver ben tutayim kucagima alayim diyen birine anne cocugunu veriyor.indikten sora cocugun kanamasi oldugunu goruyor anne.hastaneye goturuyor orda ortaya cikiyor...allah bildigi gibi yapsin oyle mahlukatlari.Aymen oyle canım bız anneler cok dıkkat edıcez kızı erkegı yok arrıı bunun kmsede kısıra bakmasın kızan kozsın darılan darılsın elmdenhelsfnce koruyacam yavrumu öptemeyecemde kmseye baska yrlu bı uolu yok bının geneldede yaknlardan cıkıuo hep aklım almıuo beymım donuyo artık.. el kadr bebe anlatamaz bısey bızmkorucaz uavrumuzu o yuZden kmse yok bıtek sennmı cocugun var kıskanıyosun bılmem ne demesn etrafmdada dıyen oltsa cevabınıda alır o yavru bana allahn emanetı once allaha snra bana muhtac bınkerce cocuk var tacıze ugraypta ana babasnn haberı olmayan.. cok ıyı yakıp edp gozlemlıcez cocuklarımızı farknda olcaz herseyn allahm korusun esrgesn hepsnı dusunmek bıle canımı yakıyo allah o anne babalara sabrlar versın.. ınsan kılıklı o seytanlarımo hayvandan beter allahn cezalarınıda allah kahretsın
1 aralik dogumluyuz canim.galiba 80 gunluk olduk bugun.MaşAllah ne kadarlık oldu nuz peki?
MaşAllah canım büyümüşsünüz.1 aralik dogumluyuz canim.galiba 80 gunluk olduk bugun.
Bu da dönemsel birşey mi acaba ya daha oncede kusardi ama bir haftadır cok kusuyor oğlum genelde kesik süt gibi bir de balgamli kusmadan once de huzursuzlaniyor. Bikac gun once doktora gittik cigerleri temiz dedi oksuruk te yok reflu mu acaba bizimdeAhh canim zor bi donem iste.doysunlarda herseye raziyiz iste.bizimde gaz vikarirken kusmamiz basladi.zaten azcik sutum geliyo onuda gaz ciakrcam diye kusuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?