Elini ağzina götürsün engel olma eldiven elden daha kirli 2.ay da ellerini kullanarak kendini keşfeder bebek.yüzüne dokunur 3.ayda ellerini birbirine vurur bunları engelleme zihinsel gelişimi için ve duygusal gelişimi için önemliYok canim. Ya bizim kiz kundaktan nefret ediyor yatarken mutlaka ayakları açık.olcak battaniyenin içinde eller zaten.hepnkundagin dışında bere eldiven bizim kızda sevmiyor ama mecburneldiven tam mi zorunda ne.kadar tırnakları kesik de olsa elini agzina götürüyor tırnaklarıyla birlikte yada gozunun üstünde geziyor elleri karnimdayken de oyleydi
iyi canim cok sukur ilac kullaniyo.ben daha cok kuccukken aldim simdi arada koyuyorm koala maymun bide su aygrina benzeyen bi hayvan var ustunde:))) koalaya vuruyi ses cikartyo diye ciglik atiyo onlara ama 5 dakika sonra sıkılıyo biraz daha buyumesi lazin sanirimDilekcim nerelerdesin sen ya:)Baban iyidir ins.Ben de az once sipars verdim.Ins.ilgilenir
biz iki bucuk aylik olduk 29 nda 3 aylik olcaz.yavas yavas anlamaya basliyolar.simdi nasil eglendrcgmi sasiryrm kucagmda bazen tv ye bakıyo o da kirmizi biseyler gorunce kirmiziyi cok seviyo bide perdelerimi :)) onlarda kirmiziBen de birkaç kez yatırdım halıya
Daha çekip oynayamadığı için bakıyor sadece
Ama beşiğinde falan yatarken halının oyuncaklarını sallıyorum oynatıyorum ilgiyle izliyor
Az daha büyüyüp kendi kendine oynadığı zamanları da görecek miyim acaba
Kaç günlük oldnz canım siz
Bir Dr dan dinliyor gibi okudum cnm çok sağol..yaptırayım o zaman bende..mart 1de kontrolümüz sağlık ocağında..söylerim neler olduğunu ordada..bu arada profildekş sen misin..çok tatlısınz bisikletle..Canım 0-3 yaşlarında gözlük kullanması gereken bebeklerin zaten belirgin bir problemleri gözle görülür mesela kataraktlı doğan bebeklerde göz içi mercek numarasını ayarlamak zor olduğundan bebek bir süre çok yüksek numara hipermetrop kalacaktır ve bu bebeklerde kontakt lens daha tercih ediliyır belirgin kayması olan bebeklerde gözlük takmak zorunlu aynı şekilde tembellik ihtimali fazla olan yüksek hipermetrop ve astigmatlılarda gözlük takmak zorunluluğu var bu yaşlardaki bebeklerin yakın görmesinin düzeltilmesi tembelliğin önlenmesi, azaltılması açısından ççok önemli o yüzden gözlük takılabiliyır amaaçok olağan bi durum yoksa takılmıyor, göz muanesi çok önemli ihmal etmemek lazım... Acaba düzgün anlattım mı ki acabaa:)
Canım ben yedim ama az yani yarım tabak yeter bence. Bebeleri bombaya çevirmeyelim sonraKızlar kurufasulye gaz yapıyo dendgnden hc yemedım ama buhun yapmak ısyıyorm ne dersınız yıyen oldumu hıc bı tabak yesem ıcıne kımyon atsam
Maşallah koala anne çok bilgilisin ya her konuda. Doktor Musun yoksa?Canım 0-3 yaşlarında gözlük kullanması gereken bebeklerin zaten belirgin bir problemleri gözle görülür mesela kataraktlı doğan bebeklerde göz içi mercek numarasını ayarlamak zor olduğundan bebek bir süre çok yüksek numara hipermetrop kalacaktır ve bu bebeklerde kontakt lens daha tercih ediliyır belirgin kayması olan bebeklerde gözlük takmak zorunlu aynı şekilde tembellik ihtimali fazla olan yüksek hipermetrop ve astigmatlılarda gözlük takmak zorunluluğu var bu yaşlardaki bebeklerin yakın görmesinin düzeltilmesi tembelliğin önlenmesi, azaltılması açısından ççok önemli o yüzden gözlük takılabiliyır amaaçok olağan bi durum yoksa takılmıyor, göz muanesi çok önemli ihmal etmemek lazım... Acaba düzgün anlattım mı ki acabaa:)
Rica ederim canım benim ne demek:) evet 3 numaramla ben burda 7 haftalık hamileydim :) Teşekkür ederim ❤Bir Dr dan dinliyor gibi okudum cnm çok sağol..yaptırayım o zaman bende..mart 1de kontrolümüz sağlık ocağında..söylerim neler olduğunu ordada..bu arada profildekş sen misin..çok tatlısınz bisikletle..
:)) yok diilimde çok araştırıp okumak diyelim bunun adına:) eşim hep der bişeyi de bilme bi diye çatlarım bilmezsem:))Maşallah koala anne çok bilgilisin ya her konuda. Doktor Musun yoksa?
Zamanla daha uzun ilgilenir canım.iyi canim cok sukur ilac kullaniyo.ben daha cok kuccukken aldim simdi arada koyuyorm koala maymun bide su aygrina benzeyen bi hayvan var ustunde:))) koalaya vuruyi ses cikartyo diye ciglik atiyo onlara ama 5 dakika sonra sıkılıyo biraz daha buyumesi lazin sanirim
Canım çok şiddetli gazda öyle ağlayarak ıyanıyorlar senin sütünden geçiyordur kesinlikle... Bişey olmaz valla bizde ana kucağında çok uyuyoruz ne var orda bilmem çok keyifle uyuyor hemde :)K Koala_anne Canim son zamanlarda uyurken aniden bebegim aglamayla uyaniyr ama oyle boyle bi aglama degil,asi olurken ki aglama gibi.Onceden korkuyor sanıyrdum.Korkudan degilmis.Kaldrdigimda cok kuvvetli gaz cıkaryr agzindan.Niye boyle siddetli aglatyr ki gaz?Bi de 2 gndr gundz ana kucagnda uyuyr.Besikte uyuyunca agzina surekli sut grliyr,uyaniyr.Ana kucaginds yatsa sıkinti olur mu?Vucut gelisimini etkiler mi
Canım iki aylık kontrolünü oldu mu
Canım iki aylık kontrolünü oldu mu
Canım ben yedim ama az yani yarım tabak yeter bence. Bebeleri bombaya çevirmeyelim sonra
MaşAllah ben de kullandım sab simpleks ama fayda etmedi inş. Benim bebeğimde uyur nurse harveys şurup Kullanıyorum şimdi.Aksam 10 buçukta sap simpleks verdim saat 2 de uyudu 9 a kadar uyudu 9 da emzirdim.12ye kar uyudu 4 saattir uyanikti avizeyi izledi biraz biraz abiyibizledi mutfakta pusette beni izledi şimdi hamaga aldım uyuyacak sap simpleks mucizesi bu olsa gerek.
Canım çok şiddetli gazda öyle ağlayarak ıyanıyorlar senin sütünden geçiyordur kesinlikle... Bişey olmaz valla bizde ana kucağında çok uyuyoruz ne var orda bilmem çok keyifle uyuyor hemde Hic olmadigi kadar gaz oluyr bende dogumdan sonraYediklerime cok dikkat ediyrm ama gece cok terliyorum,sonra da yataktan cikinca usutyrm ondan hrhalde .Yatrmaya devam edeyim o zmn canım.
3 saat kesintisiz uyudu sabah.
Bizim soldaydi canim.valla bana bile fenalik geliyor onlar nasil sikilmasin.bu zamana kadsr hic pisik olmayan kizim cift bezden sonra kizarmaya basladi.ins gecerde bizde kurtuluruzInşallah temiz çıkar canim aslında başka bir doktora başka bir hastaneye mi görürsem diyorum kizim bunaliyor cift bezin içinde
Tamam canım o zaman sorarsan söylerler yada randevu verirler22 martta gtcez cnm verem asısı kalmams saglık ıcagnda o hun gtcez cıkmsken hastaneyede ugruca
Bizim kafada su gibi oluyor vucutta bisey yok kafasinda terler suzulcek mubarek.bende oyuzden sik sik sapka degistiriyorum.K Koala_anne
Benim kızın yatarken ya da emerken boynu ve kafası çok terliyor
Arada bez koyuyorum hemen siliyorım falan ama gece sersemi bazen yapamıyorum
Hasta olcak diye korkuyorum
Bu ter işi genetik mi?
Sizin bebişler de terliyor mu kafadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?