• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Ahh dilek ahh ibreti alem için etlerini lime lime doğrayacaksın ki el süremesinler o dilsiz yavrulara deliriyorum kafayı yiyeceğim 3 yaşındaki kızıma sarılıp sarılıp öptüm delirdim yaa delirdim......bende dün gece yazdım ağlaya ağlaya bunları içerde beskedikçe dışardakiler daha rahat minicik yavrulara el uzatıyor! InşAllah içerde gtne boru monte ediyorlardır günde üç öğün!
Nerde canim tek kişilik hücreye koymuşlar yan gelip yatacak srefsiz köpek

İyi de cnm hadi bozukluk var dedi diyelim bebeğe gözlük mü verecek..nasıl bir yol izleniyor ki..koala anne sen ne diyorsun bu konuda..
Canım 0-3 yaşlarında gözlük kullanması gereken bebeklerin zaten belirgin bir problemleri gözle görülür mesela kataraktlı doğan bebeklerde göz içi mercek numarasını ayarlamak zor olduğundan bebek bir süre çok yüksek numara hipermetrop kalacaktır ve bu bebeklerde kontakt lens daha tercih ediliyır belirgin kayması olan bebeklerde gözlük takmak zorunlu aynı şekilde tembellik ihtimali fazla olan yüksek hipermetrop ve astigmatlılarda gözlük takmak zorunluluğu var bu yaşlardaki bebeklerin yakın görmesinin düzeltilmesi tembelliğin önlenmesi, azaltılması açısından ççok önemli o yüzden gözlük takılabiliyır amaaçok olağan bi durum yoksa takılmıyor, göz muanesi çok önemli ihmal etmemek lazım... Acaba düzgün anlattım mı ki acabaa:)

Kızlar oyun halısi alsam ilgisini ceker mi ki?Uyanik kaldgnda oyalamak zor oluyr.Dun 8 saat uyanik kaldı.Nasil oyalayacagimizi sasirdik.Bu minigim bizi cok zorluyor.Ablasi oyle degildi.Tiny love guzel geldi ama siz ne tavsiye edersnz? N Nil0005 Sen almıstin sanki di mi canim?
ben aldim 5 dakika bakiyo sonra dikkati dagiliyo 15 20 gun sonra baslar sanırım oynamaya

Bızde babasıyla bunnla oynuyorz oğlum ızlıyo napıyo bunlar diye:KK49:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 59
Bebek gözlükleri böyle kızlar silikon tamamen ... Rabbim sağlıklı sonuçlar çıkarsın hepimizin yavrusuna

Eklentiler

• IMG_20180217_151017.jpg
    IMG_20180217_151017.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 55
Bebek gözlükleri böyle kızlar silikon tamamen ... Rabbim sağlıklı sonuçlar çıkarsın hepimizin yavrusuna
Kızım 2gündür gündüzleri emmemeye başladı
Gece sorun yok uykusunda yanımai yatırıyorum emiyor
Bu emme işini uyumak falan mı sandı ki
Çok zor sakinleştirip kucağımda gezdirerek emzirdim az önce
Ne kadat verimli olduysa
Bi yandan saç kurutma sesi
Neden böyle yapıyordur ki

Ne kadat verimli olduysa
Canım bu bebeklerin sağı solu hiç belli olmuyor benimkide bi kaç gündür karnı aç emmek istiyor ama ağzında tutuyor oyun oynuyor dalga geçer gibi ama sonunda anladım ki gazı var gece sabaha kadar yanımda memede çok imreniyorum emip beşiğinde yatan bebeklere.... Canım bişey olmaz onlarda niye yaptığını bilmiyor ki zamanla geçer ağlaması herhangi bi sorunu yoksa

Ne kadat verimli olduysa
Ikiniyor mu emerken ?Bizde de ayni sorun.Hic saglikli ememiyr artik.Ya burnu tikali oluyr ya da gazdan ememiyr.Cok sikintıli bir durum.Gurultu yapiyrm o emerken,dikkati baska yone kaysin diye.Bazen etki ediyr.

Ikiniyor mu emerken ?Bizde de ayni sorun.Hic saglikli ememiyr artik.Ya burnu tikali oluyr ya da gazdan ememiyr.Cok sikintıli bir durum.Gurultu yapiyrm o emerken,dikkati baska yone kaysin diye.Bazen etki ediyr.
Sabaha karşı ıkınmalar oluyor da
Öğleden sonra hiç güzelce tutmuyor
Saç kurutma açtım o biraz sakinleştirdi
Emdi mi emmedi mi bişey duymadım sesten
Uyuyor şimdi
Çok yoruldum ben

Omzuma aldım uyuklamaya başlayınca verdim
Neden uyanıkken almıyor anlamadım

Sabaha karşı ıkınmalar oluyor da
Öğleden sonra hiç güzelce tutmuyor
Saç kurutma açtım o biraz sakinleştirdi
Emdi mi emmedi mi bişey duymadım sesten
Uyuyor şimdi
Çok yoruldum ben
Gercekten cok zor.Bu ay boyle gececrk herhalde.Az emiyr bizimki de.Kilo alımi eskisi gibi olmaz ztn.

ben aldim 5 dakika bakiyo sonra dikkati dagiliyo 15 20 gun sonra baslar sanırım oynamaya
Ben de birkaç kez yatırdım halıya
Daha çekip oynayamadığı için bakıyor sadece
Ama beşiğinde falan yatarken halının oyuncaklarını sallıyorum oynatıyorum ilgiyle izliyor
Az daha büyüyüp kendi kendine oynadığı zamanları da görecek miyim acaba
Kaç günlük oldnz canım siz

Aksam 10 buçukta sap simpleks verdim saat 2 de uyudu 9 a kadar uyudu 9 da emzirdim.12ye kar uyudu 4 saattir uyanikti avizeyi izledi biraz biraz abiyibizledi mutfakta pusette beni izledi şimdi hamaga aldım uyuyacak sap simpleks mucizesi bu olsa gerek.

Back