2017 Aralık Anneleri

Olmaz mı canim ya cok tesekkur ederim.Mazaret olmazsa yrn 1 gun rapor alirim.Pzt de kadin dogumcuma giderim 10 gun veririm demisti. Ucretsz izne istedigmz an ayrilabiliyrz di mi?
Ayrılacağın tarihten 10 gün önce dilekçeni ver Canım hatta mümkünse maaşlar yapılmadan ver ki bir de maaşın geri ödemesiyle uğraşmayasın

Canım ailen bakabilecekse maddi açıdan da zorlanıyorsan çalış bence. Yani 3 saat bir şey değil. Gitmeden iyice emzir doyur olmadı biraz da süt at buzluğa sen gelene kadar oyalayacak kadar olsun gelince de doya doya emzirirsin.

Olmaz mı canim ya cok tesekkur ederim.Mazaret olmazsa yrn 1 gun rapor alirim.Pzt de kadin dogumcuma giderim 10 gun veririm demisti. Ucretsz izne istedigmz an ayrilabiliyrz di mi?
10 günlük alma cnm..5 bi al sonra bi 5daha al..hafta sonuna kaynamasın..

Ayrılacağın tarihten 10 gün önce dilekçeni ver Canım hatta mümkünse maaşlar yapılmadan ver ki bir de maaşın geri ödemesiyle uğraşmayasın
Subat ayı icin gec kalmısim canim.Su an ayrılirsam maas harici 1000 tl daha fazla odemem gerekiyrmus.Mart 15e kadar idare edebilirsem super olacak ama rapor isi cok sıkıntili.Doktorlar uzun sure vermiyr.Hayırlısi olsun artik.Alabildigim kadar alicam

Sağol canım yok kız o kadr korkma seninki mülayim olur belki birde 1. bebek te her anne boyle 2. De cok rahat oluyosun aglamalari gazi o kadr rahatsiz etmiyo benim oğlan bana çekmiş sanki ben çok hareketliyimdir
Bizim kiz da.bana çekerse hiç oturmaz yerine valla sezeryanda beli yatamadim 10 saat sonra ayaklandim ben kıpır kipirim belki de.onun için.zayıfım

Ya ben hala şu fazladan bin tl ödemeyi çözmüş değilim.

N Nil0005 Az once aile hekimine rapor almsya gittim canım.Bugun raporum devam ettigi icin sistem vermedi.Belki uzman doktor rapor bitmeden verebilir dedi.Sanırim ben bu isi yapamıcam.Yarin ucretsiz izin dilekcemi vericem
Bende hiç anlamadım
Müdürün de kesinlikle bugünden istiyor değil mi
Çok bilmiyorum bende canım art arda hiç rapor almadım
Şimdi öğrenicez
Mazeret izni al canım 1 günlük
Sonra ptesiden cumaya alırsın 5gün
Araya ctesi pazar gireceği için tekrar sonraki hafta da ptesiden cumaya alırsın

Sadece 3 saat mi ayrı kalacaksın
Öğleden sonra yok mu?
Ben raporlarla falan kapatmaya çalışıcam
Başaramazsam ücretsiz izin alırım sanırım
Ev kredisimiz var bizim de
Zorlayacak
Şu zamanlarına bir daha geri dönemeyeceğiz
Eğer imkanın varsa bence ücretsiz izin al canım

Sagol canim ilgin icin.Stresten basım agriyr inan.Mudur baska sey soyluyr,diger idareciler baska.Mazaret izni kalkti diye biliyordum.Oyle yapayim olmazsa
Yok güzelim kalkmadı
Ben onları bile hesaba kattım yaza bağlarım belki diye
Benim de heyet raporu almam(bulmam) lazım

Mudur yardimcisini aradim.Durumu anlattim.Sistem rapor vermiyor dedim.Tamam o zmn yarin sabahtan alın dedi.Ins.sonradan sıkintı cikmaz canım

3 saat bisey değilmiş annenlerin gelmesi zorlamayacaksa idare edilebili bence 3 ay kaldı zaten maddi zorluk varsa ben olsam çalışırdım ama sen krndini dinle ne istiyorsun. Calisiyor olsaydım 5 gun iznim kalmıştı inannamiyorum ya çok az cok yetersiz izinler en az bebek 6 ay olana kadar olmalı bir d çocuk yapn diyorlar...

Kızlar netten bebeklere kıyafet aldığınız nereler var bikac tane yazilmisti ama unuttum. Küçük gelmeye başladı kıyafetleri

B
Bizimki de ev kredisi var eşimin maaşı tamamen oraya gidiyor bende ücretsize ayrılırsam birikmiş biraz paramız var oradan yiycez araba alma fikrimiz hayal olacak.rapor Kolaylıkla alırım tanıdık çok ama vicdanım rahat etmiyor çok arada kaldım yaa hayırlısı

Aynen canım çok az bebeğim üc aylıkken çalışmaya başlamam gerekiyor ki ben doğum öncesi son güne kadar çalıştım diğer türlü iki aylıkken baslanıyor. İki aylık bebek kime nasıl emanet edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…