• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Galiba başlamış göstermeleri lazım cumadan alman için
Aslında destek eğitim falan gösterebilirler ama senin müdür yapmaz sanki
Bilemedim
Şube müdürün cuma olur dediyse kabul da edebilir aslında
Ya cumaya mazeret izni al canım
Ya da yarından tekrar rapor al o zaman sen
Bugunden alıcam canım.

Bir de şöyle düşün. Bebeginin daima yanindasin. Ben calismak zorundayim. Hem maddi ihtiyaclarimiz için, hem de işimi kaybetmemek için. Bebegime bakıcı bakacak. Hergün sabahın köründe kalkıp işe gitmek zorunda kalacağım, elin kahrını çekeceğim. Aklim bebeğimde kalacak. Lohusa olduğum tüm sürelerde ben nasıl bunu bırakırım diye bebege bakip ağladım. Bakici da bulamıyordum. Bakacak anne babalarimiz da yok üstelik. Hamileligimi de saatlerce ayakta kalarak geçirdim. Şimdi de kendi çocuğumu büyütemeyeceğim. Sütümü sagmam gerek ama buna belki vakit bile tanimayacaklar. Belki süt iznimi vermeyecekler. O yuzden aslinda sadece evde ve cocugunun yajinda oldugun ucin cok cok sanslisin. Yeri gelecek istedigim gibi terbiye edemeyecegim kendi evladimi.
Buna şükrediyorum kuzum hamileyken sırf bunun için kpss ye girmedim olurda kazanırsam çocuğuma kim bakacak diye e vlendigimde esime dedim ben cocugm olursa çalışmam diye tam 5 senelik üniversite yıllarımın emeğini çöpe attim esimde calistirma yanlisi degil senin yerine kendimi koyuyorum da gerçekten çok.zor canim özellikle herkese güvenip çocuk emanet edilmiyor ben kaynanama bile birakamazdim ki babası evdeyken 1 saatliğine disari cikiyorum ki aklım evde kizimda kalıyor ınan aynı şehirlerde olsak hiç karşılık beklemeden bebegine bakardım hiç de zorsunmazdim

Tek degildin canim ben buraya bile gece giremedim doğru dürüst dün akşam üzeri 4 te başladı gece hic uyumadi saat 2 ye kadar herşeyi tamam ama uyumuyor karni tok altı temiz gazını hlher beslenmeden sonra çıkardım ama yok uyumuyor

Walla gunu hununu ttmuyo bu bebslerın buzımkı dun gece uyuudu cok sukur

Canım allah korktgnu getrmesn basa ama snde cok stres ypma sureklı dsnme kılo alımını daln.. nuce bebkler var zor drmlarda dogp buyuyen kı sen elnden gelenı yapıyosn beslıyosun onada sujur rabbım korusun butun ewlatlarımızı her trlu kotlkten hastalıktan
Amin canim.öyle işte insan tedirgin oluyor elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisini allaha bırakıyorum ama işte insan korkuyor valla baskul.mu.aldirsam diyorum eve ilk.önce kendim tartilirim sonra bebegimi alıp tartilirim en azından haftada bir böyle yaparim

Kzlar sızden duydugum kadaryla bebegı uykudan uyandrmayn artık emmesı ıcın demstı dktrlar deglmı.. 4 saat uyudu bebegın uyandrmadm bnde smdı uyandı ve cok acıkms bezını degstrene kadr yumruguhu yıyecektı zor aldm elinden:olamaz:

Uzuldm bu seferde cok ac kalmş dıye dgrumu yaptm acaba uyandrmamklao_O
Canim bana doktor 6 saat uyandirmasan da olur demişti gece uykusu bebekler için daha besleyiciymis süt kadar uykuya ihtiyaçları varmış buyumeleri i çin için rahat olsun 2 ayrı.doktora.sormuştum ikisi de buna benzer açıklama yapmıştı

Kzlarr:KK49:face grubumz acılms bulnmakta... herkes gelsn bnce ordan daha cok paylasım uapabılırız. Facesı olmayn kullanmuanlarda hesap acsın:KK76:
Snra kıskanıyolar:dondurma: bu arada sralıkta doğum yapn ıkı yakın arkadasımı ekledm gruba suzın ıcın sorun olmaz ınsallah:KK15:
Grubun adi ne canim

Amin canim.öyle işte insan tedirgin oluyor elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisini allaha bırakıyorum ama işte insan korkuyor valla baskul.mu.aldirsam diyorum eve ilk.önce kendim tartilirim sonra bebegimi alıp tartilirim en azından haftada bir böyle yaparim

Canım ıyıce gerılırsın kafaya takatsın oyle bence

Bir de şöyle düşün. Bebeginin daima yanindasin. Ben calismak zorundayim. Hem maddi ihtiyaclarimiz için, hem de işimi kaybetmemek için. Bebegime bakıcı bakacak. Hergün sabahın köründe kalkıp işe gitmek zorunda kalacağım, elin kahrını çekeceğim. Aklim bebeğimde kalacak. Lohusa olduğum tüm sürelerde ben nasıl bunu bırakırım diye bebege bakip ağladım. Bakici da bulamıyordum. Bakacak anne babalarimiz da yok üstelik. Hamileligimi de saatlerce ayakta kalarak geçirdim. Şimdi de kendi çocuğumu büyütemeyeceğim. Sütümü sagmam gerek ama buna belki vakit bile tanimayacaklar. Belki süt iznimi vermeyecekler. O yuzden aslinda sadece evde ve cocugunun yajinda oldugun ucin cok cok sanslisin. Yeri gelecek istedigim gibi terbiye edemeyecegim kendi evladimi.
Allah yardımcın olsun Canım. Özel sektörde mi çalışıyorsun

Back