• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar merhaba..yarin kontrol var inşallah bebeğim kilo vermemiştir hastalık yüzünden ve inşallah ciğerlerindeki iltihap bitmiştir...
Bende acayip basur oldum.her tuvalet bana resmen kabus :( doktora gitmem lazım...bayan genel cerrah bulamıyorum:(

Gerçi ben ptesiden cumaya almayı planlıyorum
Her hafta
Araya ctesi pazar girdiği için olur sanırım
Müdürüme bir sorayım ben de :)
5-5alırsın demişti hamileyken
Şimdi de kabul eder sanırım
Evet cnm öyle sorun olmuyor ben eylülde seminer e gittim sonra raporla ve mazeret izniyle 32.haftaya kadar geldim

Çok teşekkür ederim acile değil saat 5 e doğruydu gittik mesai bitince de kaldı yarına. Çatlak geçer mi peki anastl pomad verdi bide başka bi krem karıştırıp sürecekmişim inşallah iyi gelir
Benim kızımda da vardı cnm sabah akşam anestol pomad ve madecassol kullandık geçti şükür ama tekrarla ya bilirmiş gaz çıkarırken bile..arada sürüyprum hala..

Benim de beyaz dili
Elini ağzıma götürmesi ve dilini çıkarması ayının getirdiği, yapmayı öğrendiği şeyler canım

Sütten beyaz olması norml ama bi kaç gündr dilindeki beyazlık artmış gibi yarın sağlık ocağına alayım.. Teşkr ederm Canm :KK15:

Herşeyi tamam gazdan uyuyamıyo heralde doktor herşeyine normal diyo 41 gündür mahvoldum.
Gaz ilacı kullanıyor Musun peki Canım? Çoğumuz kullanıyor. 2 ayımız doldu Dr 1 ay daha devam dedi. Belki tecrübeliler gazı çıkartabiliyorlardır ama ben ilaçsız yapamıyorum yani daha kolay çıkıyor. Yoksa sancısı tutuyor gazdan sonra kusuyo vs vs

Gaz ilacı kullanıyor Musun peki Canım? Çoğumuz kullanıyor. 2 ayımız doldu Dr 1 ay daha devam dedi. Belki tecrübeliler gazı çıkartabiliyorlardır ama ben ilaçsız yapamıyorum yani daha kolay çıkıyor. Yoksa sancısı tutuyor gazdan sonra kusuyo vs vs
Kullanıyorum denemediğimiz damla kalmadı sizin de ilk ayınız böyle miydi uyutamıyorum.

Kullanıyorum denemediğimiz damla kalmadı sizin de ilk ayınız böyle miydi uyutamıyorum.
Arkadaşım sana bi soru sormuştum keza sen ne sorarsan burdaki anneler cvp vermeye çalıştı ama sen bana cvp vermiyorsun? Şimdi drmişsin ki sizi hep takip ettim ama pazar günü açmışsın üyeliğini nasıl hep takip ettin? bide biraz kendinden bahsedermisin?

Arkadaşım sana bi soru sormuştum keza sen ne sorarsan burdaki anneler cvp vermeye çalıştı ama sen bana cvp vermiyorsun? Şimdi drmişsin ki sizi hep takip ettim ama pazar günü açmışsın üyeliğini nasıl hep takip ettin? bide biraz kendinden bahsedermisin?
Canım üye olmadan takip ettim Ankarada oturıyorum ben de Ilk bebeişm varsa soru cevaplıuım

Galiba başlamış göstermeleri lazım cumadan alman için
Aslında destek eğitim falan gösterebilirler ama senin müdür yapmaz sanki
Bilemedim
Şube müdürün cuma olur dediyse kabul da edebilir aslında
Ya cumaya mazeret izni al canım
Ya da yarından tekrar rapor al o zaman sen
Yatın rapor alırsa cumartesi pazar da raporlu geçecek ve çarşamba biter raporu..bence 1gün izin lazım

Canım cuma günü herhangi bir bölümden doktora gidip sevkli görünsen olmaz mı? Yada çocuğu kendi üzerine yazdırdıysan çocuğu o gün doktora götürüp izinli sayılabilirsin öyle bir hakkımız var
Kendi üstüne Yazdırmasa da oluyor cnm refakatçi kağodo alabilir hastaneden..

Hamilelikten beri takip ediyorum tanıyorum hepinizi üye olma gerekssinimi suymamıştım sizden çok şey öğrendm
Şimdi kk da bazı konularda erkekler bayanmış gibi gösteriyor kendini denk geldim topiklerde.... Sende hep takip ettim ama yazmadım dedin e yazması için üye olması gerekiyor diye düşündüm bide üyeliğin pazar olunca dedim ne oluyor sorularım bundan ötürü. Ankara nerdesin bide ismin bal_anne olunca enteresan geldi bi anda

Şimdi kk da bazı konularda erkekler bayanmış gibi gösteriyor kendini denk geldim topiklerde.... Sende hep takip ettim ama yazmadım dedin e yazması için üye olması gerekiyor diye düşündüm bide üyeliğin pazar olunca dedim ne oluyor sorularım bundan ötürü. Ankara nerdesin bide ismin bal_anne olunca enteresan geldi bi anda
Kuşkulanman normal olabilir ama için rahat olsun Keçiören deyim ya niye uyumaz ki bazıları arkadaşlar yazıyo 6 saat uyuyo diye imreniyorum Inş. Benim yavrumda uyur rahatlaşır.

Inşallah azalmaz sutun kuzum da bebisin bol bol emetr çok kötü bir duygymus sanki anneligim eksilmis gibi hissediyorum ama ne yapim bende istemezdi m hayurlisi artik
Bir de şöyle düşün. Bebeginin daima yanindasin. Ben calismak zorundayim. Hem maddi ihtiyaclarimiz için, hem de işimi kaybetmemek için. Bebegime bakıcı bakacak. Hergün sabahın köründe kalkıp işe gitmek zorunda kalacağım, elin kahrını çekeceğim. Aklim bebeğimde kalacak. Lohusa olduğum tüm sürelerde ben nasıl bunu bırakırım diye bebege bakip ağladım. Bakici da bulamıyordum. Bakacak anne babalarimiz da yok üstelik. Hamileligimi de saatlerce ayakta kalarak geçirdim. Şimdi de kendi çocuğumu büyütemeyeceğim. Sütümü sagmam gerek ama buna belki vakit bile tanimayacaklar. Belki süt iznimi vermeyecekler. O yuzden aslinda sadece evde ve cocugunun yajinda oldugun ucin cok cok sanslisin. Yeri gelecek istedigim gibi terbiye edemeyecegim kendi evladimi.

F88442E8-7457-4A60-A9B7-10F55C6776CA.jpeg
Ben niye hala göremedim. Yok benim ekranımda. SS alan atabilir mi?

Back