- 27 Ağustos 2009
- 1.062
- 1.023
- 333
- 35
Nasıl yapılıyormus Nilgün bana da öğret. Aylardır çözemedim.Ben niye görmemişim ki bunları
Telefondan yapmaya çalışıyorum olmuyor
Teşekkür ederim arkadaşlarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yapılıyormus Nilgün bana da öğret. Aylardır çözemedim.Ben niye görmemişim ki bunları
Telefondan yapmaya çalışıyorum olmuyor
Teşekkür ederim arkadaşlarım
Kuzum benim hayalim de oyleydi ama belki de bana da nasip olmayacak. Ben de 1 martta ise başlıyorum. Bakalim sütüm azalacak mi kiruyabilecek miyim göreceğiz.
Inşallah canim insallah kızıma mama veriyorum icim aciyor hayalim 2 yaşına kadar emzirmekti ama kısmet olmadı
Canım burda bi kaç arkadaşın bebeğinde vardı aynı sorun bilenler lütfen söylesin keşke acile gitseydiniz bide şimdi nasıl ağlaması sakinleşti miÇok teşekkür ederim acile değil saat 5 e doğruydu gittik mesai bitince de kaldı yarına. Çatlak geçer mi peki anastl pomad verdi bide başka bi krem karıştırıp sürecekmişim inşallah iyi gelir
Canım cvp yazarken üstte surat var ona bas aşağı doğrudin orda çıkıyor emojiler :)Nasıl yapılıyormus Nilgün bana da öğret. Aylardır çözemedim.
Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı şifalar versin.Bugun hic ugrayamadim buraya basim cok agriyor migrenim tutacak diye korkuyorum 2 numaranin atesi cikti cikacak daha iyileseli 1 hafta anca olduydu cnm sikildi simdi umarim sizler iyisinizdir gecmisi cok okuyamadim
Su ateş işini ögrendigin iyi oldu benimkinin ateşi çıksaydı bez ıslatıp koyardım hediyeliklerin çok güzel miş ben hem hesaplı hemde güzel biseyler istiyorum bakalım benimki nasıl olackCanım çok teşekkür ederim ❤ öncelikle bunları hazırladım canım hediyelik olarak, minik bebeklerin bünyesi farklı canım vücut ısılarını ayarlıyamafıkları için şok etkisi yapar calpol vermek yeterli olağan dışı ateş olursa o ayrı tabi acil götürülmesia lazım, 2. Kızım olmuştu canım tam bi kabusdu hastanede çektiği o ağrılar acısı.... üstelik tek ona vurdurdum ben bu aşıyı öyle olunca 3. Ye vurdurmadım
Sizi hep takip ettim ama yorum yapmadım. Hepimizin bebeği hayırlı olsun. Benim bebeğim hiç uyumuyo ne gece ne gündüz perişan oldum. Tuvalet e zor gidiyorum bebeği m 41 günlük sizin de böyle miydi? Nerde yanlış yapıyorum önerileriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim.
Bugun hic ugrayamadim buraya basim cok agriyor migrenim tutacak diye korkuyorum 2 numaranin atesi cikti cikacak daha iyileseli 1 hafta anca olduydu cnm sikildi simdi umarim sizler iyisinizdir gecmisi cok okuyamadim
Sanirsam mamadan canim önceden günde 4 5kez yapardı yiyorum canim şimdide un helvası incir kompostosu yaptım yoyecem tabi kiz uyursa yine ağlama nobetindeMama alan bebekler fazla yapmıyor diye biliyorum eğer çok huysuzlanmiyosa dert etme sutum de yariyodur ondan da olabilir tahin pekmez tuketiyodun degilmi ben şuan hem yiyorum hem yaziyorum:)
Inşallah sutumuz artar canim belki geçiş dönemidir süt gelecek tekrar senden benden de birsürü şey demiyorum yeter ki sutum olsun artsin diye mama hangisini kullanıyorsun canim hangi mama daha besleyici hiç arastirdin miKuzum oyle dusunme.bende 2 yasina kadar diyodum ama 6 ayi bulursak iyi.2. Ayda daha basladik mamaya.ama bu cocuktan cocuga gorede degisiyo.kimisi emer 2 yasina kadar hep hastalanir kimisi hic anne sutu almaz hic hasta olmaz.basta bende uzuldum ama artik cok takmiyorum sagligi yerinde olsun varsin mama alsin.ek gidalarla destekleriz artik bizde napalim.
Aynen canim eşim bir hafta önce 5 tane cingirak almış hem sesi hemde parlak renkler olfugu için ilgisini cekiyorÇıngırak ilgisini çekiyor artık
Sesi takip ediyor
Alabilirsin canım
Herşeyi tamam gazdan uyuyamıyo heralde doktor herşeyine normal diyo 41 gündür mahvoldum.Hıc ıyımuyo derken gazı bezı emmesı galan hepsını kontrol edıyomusun alttan ustten gazı cıkıyomu yeternce emıyomu bezı falan temz oluyomu bnlarn hepsı tammsada aglıyosa genelde kolık bebek dıyolar ama tabı baska sebeplerıde olabılr bı muayene ettr bnce
Inşallah azalmaz sutun kuzum da bebisin bol bol emetr çok kötü bir duygymus sanki anneligim eksilmis gibi hissediyorum ama ne yapim bende istemezdi m hayurlisi artikKuzum benim hayalim de oyleydi ama belki de bana da nasip olmayacak. Ben de 1 martta ise başlıyorum. Bakalim sütüm azalacak mi kiruyabilecek miyim göreceğiz.
Herşeyi tamam gazdan uyuyamıyo heralde doktor herşeyine normal diyo 41 gündür mahvoldum.
Cok sevinirim canim sorarsanBence de perş hala raporluyken rapor alınmaz
Şube müdürü cuma almamı söyledi desen müdürüne kabul eder
Bunun oluru böyledir canım
Bence müdürn seni zorluyor
Müdür yard arkadaşım var ona da bi sorayım canım
Iste canim calismamak icin raporun son gunu almaliymisimEwet cnm rapordan sonra en az 1gün çalışman gerek..1 gün mazeret izni yazdır cnm
Canim rapor ustune rapor alinmaz bu zaten aykiri sisteme.Iste canim calismamak icin raporun son gunu almaliymisim