2017 Aralık Anneleri

Inşallah canim insallah kızıma mama veriyorum icim aciyor hayalim 2 yaşına kadar emzirmekti ama kısmet olmadı
Kuzum benim hayalim de oyleydi ama belki de bana da nasip olmayacak. Ben de 1 martta ise başlıyorum. Bakalim sütüm azalacak mi kiruyabilecek miyim göreceğiz.

Sizi hep takip ettim ama yorum yapmadım. Hepimizin bebeği hayırlı olsun. Benim bebeğim hiç uyumuyo ne gece ne gündüz perişan oldum. Tuvalet e zor gidiyorum bebeği m 41 günlük sizin de böyle miydi? Nerde yanlış yapıyorum önerileriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim acile değil saat 5 e doğruydu gittik mesai bitince de kaldı yarına. Çatlak geçer mi peki anastl pomad verdi bide başka bi krem karıştırıp sürecekmişim inşallah iyi gelir
Canım burda bi kaç arkadaşın bebeğinde vardı aynı sorun bilenler lütfen söylesin keşke acile gitseydiniz bide şimdi nasıl ağlaması sakinleşti mi

Bugun hic ugrayamadim buraya basim cok agriyor migrenim tutacak diye korkuyorum 2 numaranin atesi cikti cikacak daha iyileseli 1 hafta anca olduydu cnm sikildi simdi umarim sizler iyisinizdir gecmisi cok okuyamadim

Bugun hic ugrayamadim buraya basim cok agriyor migrenim tutacak diye korkuyorum 2 numaranin atesi cikti cikacak daha iyileseli 1 hafta anca olduydu cnm sikildi simdi umarim sizler iyisinizdir gecmisi cok okuyamadim
Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı şifalar versin.

Su ateş işini ögrendigin iyi oldu benimkinin ateşi çıksaydı bez ıslatıp koyardım hediyeliklerin çok güzel miş ben hem hesaplı hemde güzel biseyler istiyorum bakalım benimki nasıl olack

Hıc ıyımuyo derken gazı bezı emmesı galan hepsını kontrol edıyomusun alttan ustten gazı cıkıyomu yeternce emıyomu bezı falan temz oluyomu bnlarn hepsı tammsada aglıyosa genelde kolık bebek dıyolar ama tabı baska sebeplerıde olabılr bı muayene ettr bnce

Cok gecms olaun cnm ne kadr elden gelenı yapsakta herseyden koruyamıyorz malesf ben ıkı hafta uvrastm öksrkle burun akntsyla rabbım sıfa versn cumlesınede korusun saglık versn ınsallah bZlerede kolaylık versın...

Mama alan bebekler fazla yapmıyor diye biliyorum eğer çok huysuzlanmiyosa dert etme sutum de yariyodur ondan da olabilir tahin pekmez tuketiyodun degilmi ben şuan hem yiyorum hem yaziyorum:)
Sanirsam mamadan canim önceden günde 4 5kez yapardı yiyorum canim şimdide un helvası incir kompostosu yaptım yoyecem tabi kiz uyursa yine ağlama nobetinde

Inşallah sutumuz artar canim belki geçiş dönemidir süt gelecek tekrar senden benden de birsürü şey demiyorum yeter ki sutum olsun artsin diye mama hangisini kullanıyorsun canim hangi mama daha besleyici hiç arastirdin mi

Herşeyi tamam gazdan uyuyamıyo heralde doktor herşeyine normal diyo 41 gündür mahvoldum.

Kuzum benim hayalim de oyleydi ama belki de bana da nasip olmayacak. Ben de 1 martta ise başlıyorum. Bakalim sütüm azalacak mi kiruyabilecek miyim göreceğiz.
Inşallah azalmaz sutun kuzum da bebisin bol bol emetr çok kötü bir duygymus sanki anneligim eksilmis gibi hissediyorum ama ne yapim bende istemezdi m hayurlisi artik

Cok sevinirim canim sorarsan

Kızlar yardım edin oğlumun dili bembeyaz normalden daha fazla etrafı değl ama pamukçuk mu olmuş acaba sürekli ağlıyor ve emmesi azaldı elleri ağzına gidiyor dilini dışarı çıkarıyor ne yapabilirim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…