Kuzum oyle dusunme.bende 2 yasina kadar diyodum ama 6 ayi bulursak iyi.2. Ayda daha basladik mamaya.ama bu cocuktan cocuga gorede degisiyo.kimisi emer 2 yasina kadar hep hastalanir kimisi hic anne sutu almaz hic hasta olmaz.basta bende uzuldum ama artik cok takmiyorum sagligi yerinde olsun varsin mama alsin.ek gidalarla destekleriz artik bizde napalim.haklisin kuzum allaha binlerce kez şükürler olsun herşeye rağmen onca şeye rağmen kizimyanimda sağlıklı nefes alıyor da ne bilim.Kuzum ya hep i cimde ukte olarak.kalacak anne sutuyle b agisikligi daha da güçlü olacaktı
Canim calpol verdinmi.agri kesici ates dusurucu oldugu icin rahatlatiyo.benimkide oyleydi 2 gun ben verdim hep 38 e kadar cikti atesi.3 gün banyo yaptırma dediler suyla temas olmasın dedi sağlık ocağı.
Şok etkisi yapar demişsin bu tehlikeli mi ıslak bezle silmeyiyim mi bidaha.
1 gün içinde 3 tane aşı mi olur nasıl küçücük vücutları kaldırsın valla böyle olacağını bilseydim bende vurdurmazdim mafetti bu aşı çocuğumu
Çıngırak ilgisini çekiyor artıkBnde cok ugrasamadım zatn canm ufak bısey yaptm.. cıngırak falan alsammımı bı ıkı tane.. mınık pelus oyuncaklar var ama ses falan yk onlarda.. besgnde uyku ıcın muzık nınnı kutusu var onnla uyıyo
Canım kızının mevlid ini yapmışsın allah kabul etsin hayırlı evlat olur inşallah yemek dışında magnet kolonya vs..dagittinmi cann fikir almam lazm birilerinden atesı olan bebege bez konulmaz mi islatip tehlikeli mi .kızın içinde geçmiş olsun yenimi oldu .Ayyy evet yaaa onu unuttum bennsen az az calpol ver başka yapacak bişey yok malesef silme canım zaten minicikler üşütürüşok etkisi yapıyor gerçekten... Malesef bu aşı sanıldığı gibi çokda lazım bişey değil mesela rota virüsü aşısı kızıma vutdurmuştum çok feci şekilde rota virüsüne yakalanfı böbrekleri nerdeyse iflas etme eşiğine gelmiş kanlı ishalden ne anladım brn o zaman aşıdan ne faydası oldu bana para tuzağı!
Canim kac defa denedim midem kalktı bende gastrit var daysnsmiorum midem kötü oluyor acaba tohumu da aynı mi olurCanım ben yemeğe attigimda bu kadar fayda görmedim. Burnumu tıkayıp iciyorum valla dene bence
Verdim cnm 4 saatte 1 ver dediler.Canim calpol verdinmi.agri kesici ates dusurucu oldugu icin rahatlatiyo.benimkide oyleydi 2 gun ben verdim hep 38 e kadar cikti atesi.
Öyle yapıyorum kuzum boş olsa da veriyorum aramızdaki var kizimla daha da guclensin diye günün birinde belki bizde bulusuruz kuzumNe bileyim en azından gördünüz birbirinizi ben çok merak ediyorum sizleri...
Öyle düşünme belki anne sütünden daha faydalı olacak mama bunu bilemezsin anne sütünden zehirlenen bebekler bile var bide bu açıdan bak yavrum srn yinede ver memeyi boş olsa bile emzir
Ben yaptiracam canim zaten ağza damla şeklinde iki doz yapılıyor tanesi 185 tlBu rota vırusu nedr asısı gereklımdr ck duymaya basladm hasta cockta duymaya basladım yaptrmalımıyımm
Canım çok teşekkür ederim ❤ öncelikle bunları hazırladım canım hediyelik olarak, minik bebeklerin bünyesi farklı canım vücut ısılarını ayarlıyamafıkları için şok etkisi yapar calpol vermek yeterli olağan dışı ateş olursa o ayrı tabi acil götürülmesia lazım, 2. Kızım olmuştu canım tam bi kabusdu hastanede çektiği o ağrılar acısı.... üstelik tek ona vurdurdum ben bu aşıyı öyle olunca 3. Ye vurdurmadımCanım kızının mevlid ini yapmışsın allah kabul etsin hayırlı evlat olur inşallah yemek dışında magnet kolonya vs..dagittinmi cann fikir almam lazm birilerinden atesı olan bebege bez konulmaz mi islatip tehlikeli mi .kızın içinde geçmiş olsun yenimi oldu .
Canım yakinimin oğlu yeşil kaka yapti gaitada mikrop çıkmış bağırsak enfeksiyonu olmus ant kullanıyor. Bence bi gaita verSon birkaç seferdir yesildi bizim de dun dr a soyledik sarı ve yeşil arasında döner siyah veya kanlı olmadığı sürece sorun yok dedi. Ben de meraktayım yine de nede olur baska soran var mi
Bence de perş hala raporluyken rapor alınmaz@Nil005 Canim ya iyice kafami karstrdilar.Acilden 5 gun rapor almıstım.Cuma bitiyr.Mudurumuz raporun son günü trkrar rapor almam gerektigini soyliyor,obur turlu goreve baslamam gerektigini soyluyor.Ilce sube muduru de cuma gunu alinmasi gerektigini soyluyr.Bi kac yerde de okudum.Rspor ustune rapor olmaz diyr.Napmalıyim simdi ben?
Ewet cnm rapordan sonra en az 1gün çalışman gerek..1 gün mazeret izni yazdır cnm@Nil005 Canim ya iyice kafami karstrdilar.Acilden 5 gun rapor almıstım.Cuma bitiyr.Mudurumuz raporun son günü trkrar rapor almam gerektigini soyliyor,obur turlu goreve baslamam gerektigini soyluyor.Ilce sube muduru de cuma gunu alinmasi gerektigini soyluyr.Bi kac yerde de okudum.Rspor ustune rapor olmaz diyr.Napmalıyim simdi ben?
Art arda rapor almadım hiçEwet cnm rapordan sonra en az 1gün çalışman gerek..1 gün mazeret izni yazdır cnm
Gerçi ben ptesiden cumaya almayı planlıyorumEwet cnm rapordan sonra en az 1gün çalışman gerek..1 gün mazeret izni yazdır cnm
Canım çok geçmiş olsun umarım sonuçlar güzel çıkar.... Çatlakdan dolayı ağlar tabi ki ağladıkcada zorlanır orası ah kıyamam yaa acile gitmediniz mi sonuçlar niye yatına kaldı acil de iki üç saate çıkar hay Allahım yaa .. Biraz sakin ol ki bebeğini de sakinleştirmen kolay olsun al kucağına sakinleştir yavrunu hoplatıp zıplatmayın narin davran oda gerilmesin ses olmasın evde yumuşak konuşun ki iyice gerilmesin yavrucakKoala_anne yardım ne olur bebeğim dündendir ağlama krizlerinde öyle böyle değil doktora götürdük idrar tahlili ve usg istedi onlar yarına kaldı bide makatta çatlama var dedi krem yazdı hatta yeni bişey değilmiş acaba bu çatlak bu kadar ağlama yapar mı kafayı yemek üzereyim bayılacak gibi oluyor başına gelen var mO
Çok teşekkür ederim acile değil saat 5 e doğruydu gittik mesai bitince de kaldı yarına. Çatlak geçer mi peki anastl pomad verdi bide başka bi krem karıştırıp sürecekmişim inşallah iyi gelirCanım çok geçmiş olsun umarım sonuçlar güzel çıkar.... Çatlakdan dolayı ağlar tabi ki ağladıkcada zorlanır orası ah kıyamam yaa acile gitmediniz mi sonuçlar niye yatına kaldı acil de iki üç saate çıkar hay Allahım yaa .. Biraz sakin ol ki bebeğini de sakinleştirmen kolay olsun al kucağına sakinleştir yavrunu hoplatıp zıplatmayın narin davran oda gerilmesin ses olmasın evde yumuşak konuşun ki iyice gerilmesin yavrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?