2017 Aralık Anneleri

Bu rota vırusu nedr asısı gereklımdr ck duymaya basladm hasta cockta duymaya basladım yaptrmalımıyımm

Canım üşütmüş büyük ihtimalle yada sen üşütmüşsündür sütün soğumuştur ondan yeşildir.... Karnı ağrıyordur bide üstüne aşı oldu yavrucak acıyordur her yanı... Ateşine falan dikkat et karnını sıcak tut sende üşütme canım bazen anlamıyoruz nasıl üşüttüğümüzü takip et çok tuhafına giden bişey olursa kakasında dr a götür

3 gün banyo yaptırma dediler suyla temas olmasın dedi sağlık ocağı.
Şok etkisi yapar demişsin bu tehlikeli mi ıslak bezle silmeyiyim mi bidaha.
1 gün içinde 3 tane aşı mi olur nasıl küçücük vücutları kaldırsın valla böyle olacağını bilseydim bende vurdurmazdim mafetti bu aşı çocuğumu

Kızlar gün içinde gelen mutluluk bu burcuUv arkadaşımızın bana ve kızıma hediyesi gönlünden geçmiş ve yollamak istemiş çok teşekkür ederim benim hakkımda ki güzel düşüncelerin için çok mutlu oldum burda birbirimizi görmeden herşeyimizi paylaştık ne diyeceğimi bilemedim

Eklentiler

• IMG_20180214_162849.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20180214_163310.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20180214_163245.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20180214_162849.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 73
Son birkaç seferdir yesildi bizim de dun dr a soyledik sarı ve yeşil arasında döner siyah veya kanlı olmadığı sürece sorun yok dedi. Ben de meraktayım yine de nede olur baska soran var mi

Canım ben dün doktora bizim kızın kakası köpüklü dedim
Doktor da anne sütü alan bebeğin kakası köpüklü de olur, sulu da olur, yeşil de olur sarı da
4-5 gün yapmayabilir, bir günde 4-5 defa da yapabilir dedi

Ayyy evet yaaa onu unuttum benn sen az az calpol ver başka yapacak bişey yok malesef silme canım zaten minicikler üşütürüşok etkisi yapıyor gerçekten... Malesef bu aşı sanıldığı gibi çokda lazım bişey değil mesela rota virüsü aşısı kızıma vutdurmuştum çok feci şekilde rota virüsüne yakalanfı böbrekleri nerdeyse iflas etme eşiğine gelmiş kanlı ishalden ne anladım brn o zaman aşıdan ne faydası oldu bana para tuzağı!

Mama alan bebekler fazla yapmıyor diye biliyorum eğer çok huysuzlanmiyosa dert etme sutum de yariyodur ondan da olabilir tahin pekmez tuketiyodun degilmi ben şuan hem yiyorum hem yaziyorum:)
M aydanozu dereotunu marulu bolca yiyorum kuzum da az önce yeşil d
Sogan da yedim insallah süt yapar ama kızıma fa yapmaz mamaya başlayalı beri bazen günde 1 bazen iki günde bir kakasini yapiuor

Son birkaç seferdir yesildi bizim de dun dr a soyledik sarı ve yeşil arasında döner siyah veya kanlı olmadığı sürece sorun yok dedi. Ben de meraktayım yine de nede olur baska soran var mi
Aynen bizim doktor da yeşil olabilir dedi
Anne sütü alan bebekten bir düzen beklemeyin de dedi hatta :)

Guzel gunlerde kullan canım ne guzel o yaknlıhı gormus demekkı hepmızıze yol gosterıyosun allah sennde ısını gucunu rast getrsın ınsaallah

Akşamları uyuyamayınca çok emince benim de depoda kalmıyor
Ama onlar çektikçe getiriyor
Ben boş meme diye düşünürken kızım eme eme süt akımını getiriyor seslerden anlıyorum
Ama kaç cc getiriyodur,doyuyormudur onu bilemem :)
Az da olsa midey bişeyler gidiyor diye seviniyorum
Şimdi de uykusu çok gelince emmeden uyudu sütler kaldı
Onu napcaz bakalım

Yapmayı çok istedim de ona ayıracak fırsatı vermedi bebeğim
3.aydan sonra düzelecekler inşallah
Oyun zamanları falan olunca daha rahat ederiz
Bizimki yavaştan oynamaya başladı ya çok mutluyum

Bnde cok ugrasamadım zatn canm ufak bısey yaptm.. cıngırak falan alsammımı bı ıkı tane.. mınık pelus oyuncaklar var ama ses falan yk onlarda.. besgnde uyku ıcın muzık nınnı kutusu var onnla uyıyo

Cok tatlisiniz ya masallah size:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…