2017 Aralık Anneleri

Eksık olma cnm anladm cok sagol

Bn yemeklere atıyorm bı tutam kımyon.. rezene cayıda ıcıyodmda bıkac gndr ıcmedım.. bnde tatlu sut yapuyo dıye dsnuyorm

Besın olara bılmıyorm ama karnı tam doymadysa gazı rahatsz edıyosa veya bezı temz deglse rahat uyuyamıuolar o kesın bnlarla ugrasıyorm genelde yuyecege bakamıyorm malesf duZenlı yemkte yıyemıyorm saten

Biberon aldım canim aventin anne göğüs ucyla aynı olan peki yeşil sagan gaz yapmaz mi kuzum
Kuzum her bebek farklı birine gaz yapan öbürüne yapmayabilir zaten çok değil ben 1 2 dal soğan bi tutam maydanoz doğuruyorum biraz limon sıkıp o şekil yiyorum .

Ne guzel masallah Ona:) Bizimki ilgilenmiyr daha

Ben niye görmemişim ki bunları
Telefondan yapmaya çalışıyorum olmuyor
Teşekkür ederim arkadaşlarım
Ohhh beeeaa diyorsun dimi bende ilk başta nerden buluyorlar bunları diyordum yapınca çok sevinmiştim manyakmıyım neyim

Valla yapıyorsa oglen deneyim canim

Şimdilik Yok gibi ama balgam rahtsz edince yutkunmak için öksürüyr sanırım bugn almadın doktora öle temizlicm inşşh fayda sağlar

Canım rezene tane kimyon ısırgan otu bir de biraz anason demliyorum ben de. Hem süt yapıyor hem bebeğin gazına iyi geliyor.
Bende bir rezene demiyorum bir daha ki sefere tane kimyon..şu gaz damlalarının içindekiler de aynı şeyler aslında anason alıp karışık demelemek istiyorum bende..ama bana da uyku yapar mı anason acaba..

Bende bir rezene demiyorum bir daha ki sefere tane kimyon..şu gaz damlalarının içindekiler de aynı şeyler aslında anason alıp karışık demelemek istiyorum bende..ama bana da uyku yapar mı anason acaba..
Yok ya o kadar çok uyku yapmıyo ama rezene bizi de dinlendiriyor

Besın olara bılmıyorm ama karnı tam doymadysa gazı rahatsz edıyosa veya bezı temz deglse rahat uyuyamıuolar o kesın bnlarla ugrasıyorm genelde yuyecege bakamıyorm malesf duZenlı yemkte yıyemıyorm saten
Allah Allah ben de ceviz falan yiyorum sütüm yağlansın doysun diye. Alakası olduğunu sanmıyorum uyuyan her türlü uyur uyumayanda bulamaç da yesen nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…