• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Canim bizde kilo dusuk diye mama basladik biliyosun.bendede ne yaptiysam sutum az hatta sol gkgusten gelmiyo gibi bisey.ben mama saatlerini 12-6 olarak ayarladim.3 olcek veriyorum gunde 4 kere.o aralardada 2 saatte bir emziriyorum.sana tavsiyem sagma hic .aralarda bol bol emzir.beninde gelmedigi icin solu almak istemiyor ben zorla tutturmaya calisiyorum.bebegin cekmesi sagmaktan daha iyi.biberonla sagip verirsen memeni iyice unutur
Ama yok denecek kadar az sutum çekmek de zorlanıyor gibi kan revan içinde kalıyor yavrum aslında emzirmek benim için 2 saate bir sag sonra sagan makinesinin parçalarını dezenfekte et kurula çok.zor oluyo mama da 3 saate bir 60 cc yani 2 ölçek veriyorum 3 olcege daha cesaretim yok.yeni yeni alıştı mamaya yine kusup mama ve biberondan tiksinmesindem korkuyorum

Insan cok sinirleniyr canım. Ilk dogdugunda Ilce hastanesinde sarilik icin kan alamadilar. Aldim ellerinden birakin dedim.Onlar da cok kızdi tabi:))
Tamam bebek damarı daha zor bulunur ama bunun eğitimini alıyosun işini düzgün yap hadi yapamadın kızıp artislik taslama hem beceriksizler hem haklılar inşaat küreğiyle ağızlarının ortasına ortasına vuracaksın görecekler günlerini

Bilemedim canım ama koala anne birisine tavsiyede bulunurken okumuştum aynı senin anlattığın gibi emzirmeye yatırınca çığlık çığlığa ağlıyor demişti. Koala anne de normalde yanlış tutmaktan kaynaklı omurgasını falan agrıtmıs olabilirsin deyip sarmasını söylemişti ama detayları kendisine sor istersen K Koala_anne

Anladım xnm hıx blmıyormkı walla bule ıslerı tecrubemz yok

:)) hay Allahım yaa nasıl heyecanlanıyor dimi bebik ağzına farklı bi tat gelince gözleri açılıp heyecan yapıyorlar o halleri çok tatlı ama :))

Canım kemıklerı batarmsya ölemı oldukı benım oflum ıkı gndr emZrmeye yatrnca aglıuo ama aksamları yanı napsamkı bı saat agladı aksam kanepeye yattrdımnyanına uzandm Zar zor on dk emzrdm yorgnluktan uyudu yavrum en son :(

Ayy ben çok şanslıyım o zaman. Benim ebe Hamza'yı aldı öptü geri koydu çok tatlı olmuş annesi bu diyor. Cok ilgili vallahi.
Valla şanslısın canım bizim doktordan kimse memnun değil ama elden bişey gelmiyo değiştirmeyi düşündüm ama oda başka sağlık ocagında bi doktora veriyolarmış bu sağlık ocagı dibimdeyken uzaga gitmek zor olur en azından ilaç vs yazdırırım ondada uzaga gitmeyeyim bazende çakallık yapıyorum cuma öğleden sonra bizim doktorun evde hizmeti var orda olmuyo bende yokluğunu değerlendirip gidiyorum başka doktor bakıyo :)))

Canım kemıklerı batarmsya ölemı oldukı benım oflum ıkı gndr emZrmeye yatrnca aglıuo ama aksamları yanı napsamkı bı saat agladı aksam kanepeye yattrdımnyanına uzandm Zar zor on dk emzrdm yorgnluktan uyudu yavrum en son :KK43:
Canım bak geçen bi kardeşimiz de aynı şeyden şikayetçi olmuştu onada anlattım bi daha ses seda çıkmadı inşAllah işe yaratmıştır.... Koltuk altından itibaren sıkmadan biraz gevşek bi şekilde bezine kadar hani şu ağız mendili varya o tip kumaşla sar sarki çocuğu alırken kemikleri batmasın büyük ihtimalle eskiler böğrü battı derler kemikleri acıyor dur onlar çok hassas ya baxen kucağa alırken dikkat etmiyoruz büyüdüler zannediyoruz yada yıkarken yada severken falan filan..... Direk tenine yap çamaşır üstüne yaparsan zıbını falan içinde katlanır iz falan çıkar kaşındırmayacak bi kumaş olsun yumuşak pamukdan.... Bide ağlaması grçene kadar kucağına alıp emzirme yatır sende yanına yatarak emzir kemikleri biraz rahatlasın arada denersin kucakda olmadı dediğğm gibi devam et. .

Kızlar cvp bekleyenlere yazamadım kusura bakmayın dün mevlüd olayını aradan çıkardım çok şükür ama bana sorun bide kızım hiç durmadı ağla ağla sabahdan bi başladı ne oturdum nede bişey aslında iyi oldu ağladığı en azından nazar değmedi masum masum dursaydı nazar değerdi bende dedimdhep böyle ağlar şimdi çok şükür mışıl mışıl uyuyor gecede bayılıp kalmışız uzun zamandır böyle uyumamışdım... Kızlar bunlarda benim yaptığım hediyelikler başka bişey yapamadım yeter bence... Dolma sardım şeker pare ıspanaklı börek poğaça browni un helvası makarna salatası bişey daha vardı hatırlamıyorum bile... Atlattık çok şükür yaptım çünkü gelecekler vardı iki posta uğraşamazdım mevlüde çağırdım onlarda aradan çıktı daha kimse gelmez benim kız öyle ağladı ki millete bi sohbet izni vermedi illallah dediler :))
Allah kabul etsin cnm hep mutlu günlerini göstersin inşşşş

Kızlar oğlumun çok pis balgamı var uyuyamıyr birden nefessiz kalıyor ben de korkuyrm başında bekliyrm uyuyamm bu durumda :( öksürük pek Yok yarın sağlık ocağına gitsem balgam sökücü ilaç yazdrsam olur mu ki

Kızlar oğlumun çok pis balgamı var uyuyamıyr birden nefessiz kalıyor ben de korkuyrm başında bekliyrm uyuyamm bu durumda :KK43: öksürük pek Yok yarın sağlık ocağına gitsem balgam sökücü ilaç yazdrsam olur mu ki
Nasıl anladın balgamı oldgnu . Minnoslar ilaç kullanmasin ya. Sık sık emzir. Benimki dé öksürüyor büyükler gibi :(

Kızlar oğlumun çok pis balgamı var uyuyamıyr birden nefessiz kalıyor ben de korkuyrm başında bekliyrm uyuyamm bu durumda :KK43: öksürük pek Yok yarın sağlık ocağına gitsem balgam sökücü ilaç yazdrsam olur mu ki

Canım serum damlat varsa.. aspiratrle cek. Balgam öksuruge donuyo snra zaten genzını aktkca gıcık yapp öksrtuyo ıhmal etme gotr dktrada

Tamam canim öyle yaparım 2 saate 1 sutumu sagip veriyorum hem.Belki sutum artar
Aynen öyle devam et canım artar yeşillik sofrandan eksik olmasın marul taze soğan bunları sık sık ye eczaneden meme ucu na benzer biberon ağızlığı satiliyo aynı meme gibi yumuşacık ondan al memeyi unutmaz ben bizim burdan baktım bulamadım int sipariş vericem sanırım.

Canım bak geçen bi kardeşimiz de aynı şeyden şikayetçi olmuştu onada anlattım bi daha ses seda çıkmadı inşAllah işe yaratmıştır.... Koltuk altından itibaren sıkmadan biraz gevşek bi şekilde bezine kadar hani şu ağız mendili varya o tip kumaşla sar sarki çocuğu alırken kemikleri batmasın büyük ihtimalle eskiler böğrü battı derler kemikleri acıyor dur onlar çok hassas ya baxen kucağa alırken dikkat etmiyoruz büyüdüler zannediyoruz yada yıkarken yada severken falan filan..... Direk tenine yap çamaşır üstüne yaparsan zıbını falan içinde katlanır iz falan çıkar kaşındırmayacak bi kumaş olsun yumuşak pamukdan.... Bide ağlaması grçene kadar kucağına alıp emzirme yatır sende yanına yatarak emzir kemikleri biraz rahatlasın arada denersin kucakda olmadı dediğğm gibi devam et. .

Nasıl sarıcamkı cnm .. dedgnı sordm arkdsa iye batması derlerya. Onn gbı bıseymı.. yuzustu yatrıp sag kol sol backla. Sol kol sag backla arkdan haff esnetılerek bırlestrılıyoya onu denıcem bıde sen bılrsın

Aynen öyle devam et canım artar yeşillik sofrandan eksik olmasın marul taze soğan bunları sık sık ye eczaneden meme ucu na benzer biberon ağızlığı satiliyo aynı meme gibi yumuşacık ondan al memeyi unutmaz ben bizim burdan baktım bulamadım int sipariş vericem sanırım.

Bnce tatlı cogsltıyo sütü bana oyle gelıyo

Back