- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Nasıl anladın balgamı oldgnu . Minnoslar ilaç kullanmasin ya. Sık sık emzir. Benimki dé öksürüyor büyükler gibi
Canım kuzeniminde aynısı olmuştu kaliteli pil alınca döndü diğee piller döndürecek kadar güçlü değil bide öyle dene istersen
Evet tatlı yi unutmusum ben iki güne bir aldırıyorum eşime artık tulumba mi baklava mi kadayıf mi hangisi denk gelirse:)Bnce tatlı cogsltıyo sütü bana oyle gelıyo
Canım serum damlat varsa.. aspiratrle cek. Balgam öksuruge donuyo snra zaten genzını aktkca gıcık yapp öksrtuyo ıhmal etme gotr dktrada
tmm cnm bı bskıyım bzmkınn markası ne blmıyom dönence bu yanı dönse ıyı olr
Sabh çektim aspiratörle baya rahatladı akşm tekrar başladı rahat uyuyamıyr ben de gözümü kapatmaya cesaret edemiyrmdoktra almştım geçn hafta temiz ciğerleri dedi
Evet tatlı yi unutmusum ben iki güne bir aldırıyorum eşime artık tulumba mi baklava mi kadayıf mi hangisi denk gelirse:)
Bende çok yiyorum valla ne bulursam atıyorum ağzıma bugün oruç tutmuştum borcum vardı neyseki sutumde bi sıkıntı olmadı allah yardım etti çok şükür.Walla bn sık sık bıskuvı kek hallet gnı aburcubur yıyorm ıyı degl ama canm ıstıyo bıde sutlac galan yapıyorum oasta kek yapıyorm devamlınyıyorm yanı
Bazen gece yatarken yapmayabiliyorlarOğlum aksam 9dan snra hc ciş yapmadı 7 sat oldu aksan cok kusmstu ondanmıkı az emdı bıde aksm huyszlandgı ocın
Bir haftadir ayni seyleri yasaxik gece yatmadan cok agliyor ve memeyi almiyordu hatta memeye yaklasinca daha çok bagiruyirdu iki uc gundur geçti şükür tekrarlamaz inşallah. Aglarsa zorlama sakinken veya hafif g uykuluyken dene bakalimCanım kemıklerı batarmsya ölemı oldukı benım oflum ıkı gndr emZrmeye yatrnca aglıuo ama aksamları yanı napsamkı bı saat agladı aksam kanepeye yattrdımnyanına uzandm Zar zor on dk emzrdm yorgnluktan uyudu yavrum en son
Uyutmayınca da ağlıyor :)Bi yardimcı lazım yoksa cok zor.Teyzem sagolsun o cok ilgileniyr minigimle.Bana kıziyr uyutuyrm surekli diye:))
Bu emojileri burda yapmayı bi ben bilmiyorum galiba :)ayy.... Teşekkür ederim bende sizleri yaa
Tesekkur ederim. 27 yasindayim, ilk bebegim. Hamileligimde toplam 10 kg aldim. 5 Ocak diye tahmin edilirken 30 Aralik'ta seher vakti 2800 gr agirliginda bir kiz bebegimiz dunyaya geldi. Nornal dogum yaptim, bayagi uzun surdu ama ebemden ve doktorumdan cok memnun kaldim, cok sukur, benim icin guzel bir hatira olarak kaldi. Dogumdan sonra ödem sorunu yasadigim icin hic kilo kaybim olmadi, hastaneye kac kiloyla girdiysem ayni sekilde ciktim. Sonra doktorumun verdigi odem sokturucu ilaclarla zamanla 5 kg verdim. Lohusaligimda annem bizimle kaldi, kayinvalidem de arada kalip gitti, o donem cok rahattim, sanki ben dogurmamis gibiydim. Simdi evde bizbizeyiz ve anne oldugumu artik daha net hissediyorum ve elhamdulillah her sey yolunda gidiyor. Bu son 2 gundur gece uykuya gecirmek bizi en zorlayan sey. Uyuduktan sonra guzel uyuyor, cok sık uyanmiyor ama uyutabilene ask olsun. 3 saatten fazla salladigimi biliyorum. Galiba buyume ataklari haftasindayiz. Allah hepimize kolaylik versin. Evlat sahibi olmak cok guzel bir seymis. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim hayirlisiyla.Gel katıl tabi bize biraz kendini tanıtırmısın biz baştan bu yana burdayız genellikle biliyoruz nasıl bir hamilelik geçirdik doğum maceramız kaç çocuk falan filan
Isırgan otu çayı denediniz mi? Hem cok süt yapıcı bir şey, hem de saçları güçlendiriyor.Canim sutum gelsin diye herşeyi denedim ama faydasi olmadi degisiknpozisyonlar derken canim nasil yardımcı.olur musun
Canım instagramda 2017 aralik anneleri gir eklemedigin varsa ordan bak ekle.Kızlar instagramda kimleri eklemedim
Konuşmaları takip ettim
Özelden attım kullanıcı adımı
Görmediğim varsa bana gönderin
Ben ekliyim sizi :)
Allah razı olsun canımmm cümlemizin İnşAllahh ❤Allah kabul etsin cnm hep mutlu günlerini göstersin inşşşş
Bir haftadir ayni seyleri yasaxik gece yatmadan cok agliyor ve memeyi almiyordu hatta memeye yaklasinca daha çok bagiruyirdu iki uc gundur geçti şükür tekrarlamaz inşallah. Aglarsa zorlama sakinken veya hafif g uykuluyken dene bakalim
Bazen gece yatarken yapmayabiliyorlar
Benim bir kere 8 saat yapmamıştı
Normaldi
Ama bir kere 14saat falan yapmadı
Gece emmemişti saati duymamışım
Sabaha karşı baya emmesine rağmen yapmayınca korkmuştuk
Doktora gittik serum verdi
Senin 7 saat olmuş daha
Yapar birazdan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?