2017 Aralık Anneleri

Hem eşim hem de file canım:)
O sadece su dökebiliyor canım. Onu da yanlış yere döküyor :)
Ben başını yıkıyorum, o poposuna döküyor :)
Alışacak inşallah :)

Ben esıme tutturuyorm kendm sol elle su dokp sag elle yıkıyorm cnm dahada alısaca ınsallh zamnla..

Basında illa biri bekleyecek canım.Aninda uyanıyrlar diger turlu.Ben tek basima yapamadim.Bebege bakılir ama bu defa ac kalınir

Wallabn ıkı gn hastanedeydm uc dort gnde kaynana kaldı ewde uanmzda. Snra hep yalnzdım. Nolrsa olsn bylerahstm ınsan bı yardmcı arıyo bunaldgnda ama olsun kaynnann yuznden kavga ettık 6 gnluktuk daha hıc untmaycm o gunu

Burnunu ıkı hafta cektk hastsydı cnm ama bıkac gndr gectı artık serum sıkp cektm buhun gatta pek bısey gelmedı... tam daldgını dsndgmde gazını cıkarmadan yatrıyırm ondanmı raht edemıyokı
Gaz cikmayinca asla dalmiyrlar canim.Az once omzumda uyudu.Yatirdim.2 defa aglayarak uyandi.Ikisinde de agzindan gaz cıkti.

Bebegmn dılı baya beyazladı parmagımı sokamıyırm agzuna ıslak bezle sıleym braz dedm ama sız nasl temzlıyosnz kzlar.. esım karbonat getrcek aksm

Wallabn ıkı gn hastanedeydm uc dort gnde kaynana kaldı ewde uanmzda. Snra hep yalnzdım. Nolrsa olsn bylerahstm ınsan bı yardmcı arıyo bunaldgnda ama olsun kaynnann yuznden kavga ettık 6 gnluktuk daha hıc untmaycm o gunu
Esim sabahlari beni anneme bırakıyr.Evde kendine bakamiyorum canim

Ben frsat buldkca ne bulrsam yıhorm walla malesf ıyı degl ama canım ıstıho aureklı
Benim de canım sürekli bişeyler yemek istiyor. 70 kiloyum on kilo vermek istiyorum ama zor görünüyor. Eşim lokum almıştı misafirler için baktım kimse gelmiyor hepsini yedim resmen gir çık attım ağzıma

Bende valla helva süt yapıyor diye yedim de yedim..hamile kalmadan önceki kilonun 2kg altına düşmüştüm ne güzel sonra aldım yine o iki kiloyu..dikkat ediyorum şimdi karbonhidrat tükemmemeye..
Valla ben sut yapiyo diye tatlıya özellikle baklavaya ağırlık verdim ama öyle kilo almadim sadece 2 kilo kaldı vrecegim

Aslında en güzelini yapıyorsun canim bende bazen çok.bunaliuorum bazen başlıyor ağlamaya özellikle mama hazırlayacağım zaman susmuyor üst kata sesi gidiyor bazen sabrim kalmıyor aglamasina dayanamıyorum amanne yapim işte

Bebegmn dılı baya beyazladı parmagımı sokamıyırm agzuna ıslak bezle sıleym braz dedm ama sız nasl temzlıyosnz kzlar.. esım karbonat getrcek aksm
Doktor bize bi sprey yazdı
aftoral
Bununla temizleyebilirsin gazlı beze sıkıp dedi
Bir iki kere denedim
Parmağımı ağzına koyunca emmey başlıyor bizimki
Uçları silebildim de dipler kaldı
Yapmadım bende
Kendi kendine geçmez mi ki

Mama yeni mi vermiştin canım
Altını alırken giydirirken mideye baskı oluyor ya ondan kusmuştur
Çok mu kustu
Yok canim yaklsik 2 saat önce sagdigim sutu verdim 40 cc kadardı mama vermeden önce altını değiştireyim rahat etsin dedim bir anda su kustu ayy nasil.korktum canim ya dün gece altını değiştirmem için alt değiştirmesinin üstüne yatordim penye battaniye vardı üzerinde.kızı orda bırakıp oturup uyumusum bir 5 10 dk kadar insallah usutmemisimdir onun için degildir

Anne sutu alan bebeklerin kakasi nasil olur kızlar?Bizimki cok sulu yapıyr.Bugun tam altıni actim,oyle bi yapti kı ustum basim,yatak b.k icinde kaldı:)Puturcuk cok az oluyr kakasınin icinde.Beslenemiyr mu acaba?

Anne sutu alan bebeklerin kakasi nasil olur kızlar?Bizimki cok sulu yapıyr.Bugun tam altıni actim,oyle bi yapti kı ustum basim,yatak b.k icinde kaldı:)Puturcuk cok az oluyr kakasınin icinde.Beslenemiyr mu acaba?
Bizimde çok sulu
Hatta ishal mi acaba diyordum ben
Ama değilmiş
Bazı günler daha sulu oluyor
Geçen bizim de halı yıkamaya gitti geldi
Yatak odamın battaniyesi 3-4 güne bir yıkanıyor :)
Pütürcük bazen çok bazen az benim de
O beslenmesiyle mi alakalıymış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…