- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Hem eşim hem de file canım:)
O sadece su dökebiliyor canım. Onu da yanlış yere döküyor :)
Ben başını yıkıyorum, o poposuna döküyor :)
Alışacak inşallah :)
Basında illa biri bekleyecek canım.Aninda uyanıyrlar diger turlu.Ben tek basima yapamadim.Bebege bakılir ama bu defa ac kalınir
Gaz cikmayinca asla dalmiyrlar canim.Az once omzumda uyudu.Yatirdim.2 defa aglayarak uyandi.Ikisinde de agzindan gaz cıkti.Burnunu ıkı hafta cektk hastsydı cnm ama bıkac gndr gectı artık serum sıkp cektm buhun gatta pek bısey gelmedı... tam daldgını dsndgmde gazını cıkarmadan yatrıyırm ondanmı raht edemıyokı
Gaz cikmayinca asla dalmiyrlar canim.Az once omzumda uyudu.Yatirdim.2 defa aglayarak uyandi.Ikisinde de agzindan gaz cıkti.
Esim sabahlari beni anneme bırakıyr.Evde kendine bakamiyorum canimWallabn ıkı gn hastanedeydm uc dort gnde kaynana kaldı ewde uanmzda. Snra hep yalnzdım. Nolrsa olsn bylerahstm ınsan bı yardmcı arıyo bunaldgnda ama olsun kaynnann yuznden kavga ettık 6 gnluktuk daha hıc untmaycm o gunu
Esim sabahlari beni anneme bırakıyr.Evde kendine bakamiyorum canim
Bizim de oyle oluyr bazen.Yarim saat sonra yatakta aglamaya baslıyr.O an ksldir canimIyanık olmadnda ustten gazı cıkmıyo ama nasıl yapcmkı
Amin canim.Oyle daha ıyı hıssedıyosan oyle yap tabı cnm ben ewmde rahatm rabbım muhtc etmesn kmseye
Benim de canım sürekli bişeyler yemek istiyor. 70 kiloyumBen frsat buldkca ne bulrsam yıhorm walla malesf ıyı degl ama canım ıstıho aureklı
Valla ben sut yapiyo diye tatlıya özellikle baklavaya ağırlık verdim ama öyle kilo almadim sadece 2 kilo kaldı vrecegimBende valla helva süt yapıyor diye yedim de yedim..hamile kalmadan önceki kilonun 2kg altına düşmüştüm ne güzel sonra aldım yine o iki kiloyu..dikkat ediyorum şimdi karbonhidrat tükemmemeye..
Aslında en güzelini yapıyorsun canim bende bazen çok.bunaliuorum bazen başlıyor ağlamaya özellikle mama hazırlayacağım zaman susmuyor üst kata sesi gidiyor bazen sabrim kalmıyor aglamasina dayanamıyorum amanne yapim işteCanım bebegım yarm saat uyuyo o arada ortalıgı topluyorm camasr falan vrsa halledıyorm yada yemek koyuyorm hemen napıyım bı seklde hayatn akısınada donmek ıstıyorm obr trlu kafam daglmıyo cnku sureklı bebegmle ugrasnca bunalttgı zaman sabrım tukenıyo o yuzden kafamı dagtmam lazm bazen
Doktor bize bi sprey yazdıBebegmn dılı baya beyazladı parmagımı sokamıyırm agzuna ıslak bezle sıleym braz dedm ama sız nasl temzlıyosnz kzlar.. esım karbonat getrcek aksm
Mama yeni mi vermiştin canımYa kizlar az önce kizimin altını degistiirken su gibi kustu aslinda su kustu neden olabilir ki K Koala_anne
AynenIyanık olmadnda ustten gazı cıkmıyo ama nasıl yapcmkı
Yok canim yaklsik 2 saat önce sagdigim sutu verdim 40 cc kadardı mama vermeden önce altını değiştireyim rahat etsin dedim bir anda su kustu ayy nasil.korktum canim ya dün gece altını değiştirmem için alt değiştirmesinin üstüne yatordim penye battaniye vardı üzerinde.kızı orda bırakıp oturup uyumusum bir 5 10 dk kadar insallah usutmemisimdir onun için degildirMama yeni mi vermiştin canım
Altını alırken giydirirken mideye baskı oluyor ya ondan kusmuştur
Çok mu kustu
Bizimde çok suluAnne sutu alan bebeklerin kakasi nasil olur kızlar?Bizimki cok sulu yapıyr.Bugun tam altıni actim,oyle bi yapti kı ustum basim,yatak b.k icinde kaldı:)Puturcuk cok az oluyr kakasınin icinde.Beslenemiyr mu acaba?
Benimki hep öyle kusuyorYa kizlar az önce kizimin altını degistiirken su gibi kustu aslinda su kustu neden olabilir ki K Koala_anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?