Kullanici adinizi özelden mesaj atarsaniz sevinirim kızlar.Olur tabikii
Sağolasın canım benim ❤oyyy maşallahhhhh
Kız ben geç kalmışım özrlden anlatana kadar sen halletmişsin bile :))Kullanici adinizi özelden mesaj atarsaniz sevinirim kızlar.
Annem daha kimsenin nur cemalini göremedim ki...Kız ben geç kalmışım özrlden anlatana kadar sen halletmişsin bile :))
Bana da atın :)Kız ben geç kalmışım özrlden anlatana kadar sen halletmişsin bile :))
Yaa ekleyin bakalım birbirinizi brn kullanmıyorum sosyal medya falanKullanıcı adınızı özelden yazın kızlar bana
Kız yine dondurmasınlar burdaki hesabınıhamileyken olmuşdu ya
Kız ben geç kalmışım özrlden anlatana kadar sen halletmişsin bile :))
Kişisel hasabın yok mu peki?Ay walla geldı aklımada :) aman sakın reklam degl wallahı zaten su an yapmıyorm bu ısı
Kişisel hasabın yok mu peki?
Ay walla geldı aklımada :) aman sakın reklam degl wallahı zaten su an yapmıyorm bu ısı
Neyse dur sessiz olalım gulii pek bakmıyor bu ara buralara çaktırma :))Walla sılemıyomda canım yatın bıgun sesım solugum kesılırse bılınkı sutlanmısımdr aranZda ımza toplayp gerı cagırın benı
Tamam canım.Takipteyz:)
Ben kullanıyorum canımInstagram kullanan varsa ekleşelim
Kullanıcı adınızı mesaj atarsaniz eklerimBen kullanıyorum canım
Çok talısınız ya 1 no 2 no..seninkiler kaç yasında cnmmasallah kuzulara 3 numara annemde 2 numara ayagimda 1numarayida baba aldi yatti adam yine enkolayini aldi bana cilginlar kaldi. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?