Canim bana doktor ilk 2 saatte anne sutu diğer 2 saatte 30 cc mama ver demisti şimdi sutum de yok.mama verecem 30 cc az olmaz miben suan 90 veriyrn 2 saatte bir cok uyumussa 3 sati gecmisse 120 veriyrm ne zaman aglarsa isterse veriyrm canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bana doktor ilk 2 saatte anne sutu diğer 2 saatte 30 cc mama ver demisti şimdi sutum de yok.mama verecem 30 cc az olmaz miben suan 90 veriyrn 2 saatte bir cok uyumussa 3 sati gecmisse 120 veriyrm ne zaman aglarsa isterse veriyrm canim.
Canim sürekli sagiyorum 2 saate bir yada mamadan önce göğsümü verip sonra mama veriyorum bugün sadece bir deneme için emzirdikten sonra mama vermedim ağlamaya başladı açlıktan 20 bile çıkmıyor iki göğsündenCanım damla bile gelse sütün kesilmemiş demektir pes etme
Ben yaptiracam canimMerhaba bayanlar inş bebişlerinizle iyisinizdir
Acaba rota virüsü aşısı nı yapyıracak mısınız
Ya da yaptırdınız mı
Ayyy canjm çok güzel bir şehir Diyarbakır. Ben elimler tanışmadan önce de Diyarbakır hayranıydım/ nasip buraya düşürdü. Yolunuz düşerse beklerim7 ay orda organize sanayide çalıştım canım ben. Evim Diclekent Mado'nun hemen yanındaydı. Sonra işten çıkarıldım. Istemeden ayrıldım ordan. O kadar özlüyorum ki şimdi anlatamam. Şimdiki eşimle o zaman sevgiliydik. O Urfa'da ögrenciydi. Yanıma gelmişti. Sabah Hasanpaşa'da kahvaltı yapmıştık. Akşam da Sülüklü Han'a gitmiştik. Kar yağıyordu minik minik. Sobanin üstünde kestane pisiyordu. Ne güzel gündü...
Ben böyle yazdım cnm bi sorun olmadı..ilk kızımda da böyle yapmıştım..çalışır göründüğün günü yazmak gerekiyor..Canım ben dilekçeme 15 Şubat itibariyle yazmıştım yanlış mı olmuş benim 16 Şubat itibariyle mi olmalıydı
ne zaman dedi onu.senin bebei nerdeyse bir bucuk aykik dimi yeter mi kiz o kadr yeni doğduğunda veriydn ben ole 60 yap ne kadr icerse anlarsn zatenCanim bana doktor ilk 2 saatte anne sutu diğer 2 saatte 30 cc mama ver demisti şimdi sutum de yok.mama verecem 30 cc az olmaz mi
Geçmiş olsun canım hem tedavini olmuş hemde çalışmaya başlamadığın için evladınla ilgilenmiş olursun. Bende bir deniycem vermezlerse ücretsiz izin alcam ama maddi açıdan epey zorlanacak hayırlısı olsun hepimiz içinAnladım canimm..psikyatri bence ıyi bir bolum değil.benim belimde sınır sıkışması var ben fizik tedaviden alicam.hamilelikle sıkışmam arttı ve tedavi görmem gerekiyoryani benim için hem iyi hem kötü
Kaçında bitiyorsa o günü baz aliyorsun.ben şubat maaşımın hazirlanmanasi icin dilekçe vermiştim.müdürüm.sağolsun ücretsiz iznide yaptirmiş.11 hazirana kadar ücretsiz izin kullanacağım.haziran seminerine bebeği.getirirsin idare ederiz dedi ancak eylül seminerinde istemiyor hakli olarak .Canım ben dilekçeme 15 Şubat itibariyle yazmıştım yanlış mı olmuş benim 16 Şubat itibariyle mi olmalıydı
Ne demek Eylül seminerinde istemiyor alt tarafı bir gün toplantı oluyor doğru düzgün.Kaçında bitiyorsa o günü baz aliyorsun.ben şubat maaşımın hazirlanmanasi icin dilekçe vermiştim.müdürüm.sağolsun ücretsiz iznide yaptirmiş.11 hazirana kadar ücretsiz izin kullanacağım.haziran seminerine bebeği.getirirsin idare ederiz dedi ancak eylül seminerinde istemiyor hakli olarak .
Canım bence de öyle bir şey Yok. Benim bildiğim önceden bildirmezsen o ayki maaş yatacağından sonradan o maaşı mal müdürlüğüne geri yatırırsın belki zamanında yatırmazsan faiz biner ondan fazladan 1000 tl demiş olabilir. Önemli olan maaşı alır almaz mal müdürlüğüne hemen geri yatırman
Canim gercekten doydugunu hissediyisan arada okadar uyumasi normal tabikide.ama surekli bukadar uyumassi icin cok erken.yavas yavas bizim duzenimize uymaya baslicaklar.ama keske bizimkide okadar uyusa en cok uyudugu 3 saat.Amaaa bazen benimki 6 saat bile uyuyorbende oh oh uyusun diyip uyuyorum.emzirmiyorum
![]()
Benim doktor dedigim gibi en fazla 4 saat konusunda israrciBu konuda doktora danışabilirseniz bana da bilgi verebilir misiniz?
LiiiLililiKatılıyorum sana. K Koala_anne bence toplanıp diyarbakıra gelin. Değişiklik olsunmisafir ederim sizi. Alırız bebeleri sırtımıza tırmanız surlara
burası çoh hoştur
İzninin bittiği tarihle alakalı cnm geri ödeme konusu mesela benim 8inde bitiyor mecbur 15ine kadar olan kısmı ödeyeceğim..ocak 15de yatan maaşımdan..Kizlar tek yapmaniz gereken ücretsiz izin alacaginizi belirtip.subat maaşınızın hazirlanmamasini iceren bir dilekçeydi.ben öyle yaptım hazirlanmamis maasim geri ödemeyle ugrasmayacagim
Canm sen sezeryan olmustun dimi. Sezeryandan ne kadar sure sonra takiyorlar yani bi sure var mi bi de adet oldun mu takilmasi icin. Ayrica taktirdiktan sonra buraya yazar misin bende dusunuyoeum ama korkuyorum acikcasi biraz :)Bende de bu şekilde oldu. Korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Ben aile sağlığı merkezine gittim spiral ile korunmak için. Önce beta hcg bakılacak dediler. Kan verdim test negatif çıktı tabi ki. Pazartesi de gidip taktıracağım, kurtulacağım. Hafta sonu da ilişkiye girme dedi ebe. Test yaptılar, arada kaçıntı olmasın diye :)))
Canım bende maaş yapılmadan dilekçeyi verdim aman maaşımı yapmayın dedimKizlar tek yapmaniz gereken ücretsiz izin alacaginizi belirtip.subat maaşınızın hazirlanmamasini iceren bir dilekçeydi.ben öyle yaptım hazirlanmamis maasim geri ödemeyle ugrasmayacagim
Sağol kuzum maskeyle dolaşıyoruz bütün ev komple hasta... bebeği odadan asla çıkarmıyorum emzirirkrn üstüne bişeyler örtüp havalandırıyorum sık sık kombinin ayarını düşürdüm sıcakdan mikrop üremesin diye bide odaya kimseyi sokmuyorum, inşAllah bişey olmaz... Kar yağsa bi mikroplar kırılsa....aksi gibi havalar baya iyi gidiyorGeçmiş olsun Canım bu geçiş mevsimleri hep hasta yapıyor bebekleri.
Ne demek Eylül seminerinde istemiyor alt tarafı bir gün toplantı oluyor doğru düzgün.