2017 Aralık Anneleri

İzninin bittiği tarihle alakalı cnm geri ödeme konusu mesela benim 8inde bitiyor mecbur 15ine kadar olan kısmı ödeyeceğim..ocak 15de yatan maaşımdan..
Seninkibiyi denk gelmemis benim tam 15 ine denk geliyorda haziranda 4 günlük alacagim olacak :)benim icin asil.sorun.il içi atama isteyecektim ucretsiz izin.alacagim.icin.3 yıl dolmuyor.hamile kalmadan hic hesaplayamadim onu :)1 yil daha calisacagim mecburen

merhaba arkadaşlar sizlere bişi sorucam ben izne ayrıldığıödan beri para almadım bu sgk işini nasıl yaptınız maaş alan varmı hesabıma yatan bişi de yok edevletten bakıyorum

Kzlar naaıl dayanıyosunz benım uykusuzluktan basım agrıyo dnlenemıuorum sırtım galanda agrıyı

merhaba arkadaşlar sizlere bişi sorucam ben izne ayrıldığıödan beri para almadım bu sgk işini nasıl yaptınız maaş alan varmı hesabıma yatan bişi de yok edevletten bakıyorum
Şu an raporlu sayıldığın için öncelikle raporunun bitmesi gerekiyor.

Canm sen sezeryan olmustun dimi. Sezeryandan ne kadar sure sonra takiyorlar yani bi sure var mi bi de adet oldun mu takilmasi icin. Ayrica taktirdiktan sonra buraya yazar misin bende dusunuyoeum ama korkuyorum acikcasi biraz :)
Sezeryandan 60 gün sonra olur dedi ebe. Ben oğlandan fırsat bulup gidemedim. Bebe 4 aralıkta doğdu sezeryanla.

Kzlar naaıl dayanıyosunz benım uykusuzluktan basım agrıyo dnlenemıuorum sırtım galanda agrıyı
Valla canım mecburen dayanıyorum... Bugün tam bi kabusdu kızlar hiç olmadığı kadar delirtti beni ciyak ciyak bağırdım durdum... Şimdi 1,2 ve 3 numara uyudu 4 numara halen ayakda sallıyorum çok pis gaz sancısı var fıttıracağım eşimde grip ona töbe vermem bebeği bende gribim ama kendime daha çok güveniyorum :) sinir sistemim çökmüş durumda daha okul kıyafetleri ütülenecek mutfakda işlerim var tabi uyursa sıpa

Kolu ben koyuyorum içine o çıkarıyor ay bana geliyorlar uyumuyor arkadaş gün boyu uyumadı çakılı işim var

Eklentiler

• 1518383786602461994003.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 95
LiiiLilili kız düşünsene hepimizin geldiğini
Ay ne güzeeelll. Bi şey olmaz kaynanamların evi de var. Zaten burda yazın sıcaktan yatılmıyo. Sabahlara kadar otururuz. Bebiklerimizin pukuyla doymasıyla birlikte güzel güzel muhabbet ederiz. Oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…