- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 34
Amaaa bazen benimki 6 saat bile uyuyorCanim ben hemsireyim.7 saat bana gore cok fazla.hic birakmiyoruz okadar ac 2 aylik olmasina ragmen daha cok kucukler onlar seker duatukcede uykuya meyil artiyo.bizim doktorumuzda gece en fazla 4 saat uyut sonrasinda mutlaka kaldir doyur diyor.
Ya kuzumm neden galactago yu denemiyorsun. Ay reklamcılar gibi olduk ama cidden reklam değil yaCanim benim çok azaldı ki d enemedigim şey kalmadı incir kompostosu un helvası yoğurtlu yarma çorbası rezene humana pekmezli yumurta bol su ama nafile azalınca azalıyor dün akşamdan beri mama veriyorum ama nasıl hangi saat araliklarinda verecegimi bilmiyorum
Acildeki doktor 5 gun verdi canım.Heyet isi maalesef cok zor.Kadin dogumcum 10 gun veririm dedi.Ona giderim.Bi de aile hekiminden alırım ins.Fazla para odemek gucume gidecek.Ins.idare edebilirim 15ine kadarCanım merhaba bende öğretmenim.perşembebitmeden hem perşembe hemde cuma için rapor alabilirsin diye biliyorum.acild3n alınabilir diye biliyorum canım...heyet bulamıyor musun?
Geçmiş olsun Canım bu geçiş mevsimleri hep hasta yapıyor bebekleri.Yok yavrum gazdan dolayı öyle memeyi çekiştirip sündürürler büyüdükçe gaz sancısı çekerken halleride değişecek sıkın dişinizi geçecek.... Bu arada benim kız hapşuruyor
Canım ben Bebek bezi almıştım bir sıkıntı yaşamadımKızlar babymall sitesi güvenilir mi ?
Cnm fazla para ödemek de neymiş ki..bak mesela benim iznim 8şubatta bitti 9unda çalışır görünüyorum..ben öncesinde söylemiştim izne ayrılacağımı..5şubatta da gittim dilekçemi verdim..şöyle ki önce maaşımızı alıp sonra çalıştığımız için ocak 15te yatan maaşımdan 9 şubat 15 şubat arası olan ücret bende kalmış olacak izne ayrılınca..sadece o bir haftalık olan ücreti geri yatıracağım..o da 550 gibi bişeydi 2014 te..bu arada ilk kızımda da 9unda izne ayrılmışım..okulda memur yok mu bilgi Alsan..Acildeki doktor 5 gun verdi canım.Heyet isi maalesef cok zor.Kadin dogumcum 10 gun veririm dedi.Ona giderim.Bi de aile hekiminden alırım ins.Fazla para odemek gucume gidecek.Ins.idare edebilirim 15ine kadar
Canım bizim üst komşumuz da Allah ıslah etsin, saat hiç farketmez evlerinde bi şeyler kırıyordu. En son dayanamadık evlerine gittik eşimle, rahatsız oluyoruz evde bebek var dedik. Adam bize aynen şunu söyledi "badem yemeyelim mi?" Ben şok. Adamlar evde taşla badem kırıyormuş. Pişkinliğe bakar mısın?
Canim gazi vardır belki yada bir yeri agriyordu yada kizimin bazen bogazi kuruyor malum. Sobadan dolayı ben öyle olunca 1 2 cay kaşığı su veriyorum hemen yutuyor rahatlıyor belki senin oglununda öyle.biseydir
Cnm zaten 5 gün raporla 16sında çalışır görünürsün..bu raporun üstüne tekrar rapor alma hemen git dilekçeni ver 16şubat ve.............arası .....ay ücretsiz izne ayrılmak istiyorum diye..ben böyle olur diye düşünüyorum..hem sizin okul nasıl yapıyor öğrenmiş olursun..@Nil0005 Nilcim benim iznim pzt bitiyr.Ucretsz izne ayrılacaktim ama 5inde hbr vermem gerekiyrmus.Eger bu srkilde ayrilirsam maas haricinde 1000 lira daha geri odeme yapmam gerekiyrmus devlete.Az once acilden 5 gun rapor aldım.15ine kadar raporla idare edebilir miyim ki?Bi de simdi bugun aldigim rapor icin cuma baslamam gerekiyor.Tekrardan cuma mı alicam yoksa persembe mi?Dun muduru aradim,pzt iznim bitiyr dedim.Pzt alirsam okula gelip goreve baslamam gerektigini soyledi.Acilden giris yapin dedi.Senin bilgin var mı bu konularda canım?
ben suan 90 veriyrn 2 saatte bir cok uyumussa 3 sati gecmisse 120 veriyrm ne zaman aglarsa isterse veriyrm canim.@dilekylmz22 Kuzum sen oğluna kac cc mama veriyorsun bide kac saat arayla veriyorsun galiba sutum kesildi gece hicsutum yoktu sagdim 10 cc bile çıkmadı
Canım damla bile gelse sütün kesilmemiş demektir pes etme@dilekylmz22 Kuzum sen oğluna kac cc mama veriyorsun bide kac saat arayla veriyorsun galiba sutum kesildi gece hicsutum yoktu sagdim 10 cc bile çıkmadı
Ilce milli egitimdeki memura sorduk canim.O oyle demis.5inde dilekce vermem gerekiyrmus.Subati kacirdım. Muduru aradim,onun hic bilgisi yok.Cnm fazla para ödemek de neymiş ki..bak mesela benim iznim 8şubatta bitti 9unda çalışır görünüyorum..ben öncesinde söylemiştim izne ayrılacağımı..5şubatta da gittim dilekçemi verdim..şöyle ki önce maaşımızı alıp sonra çalıştığımız için ocak 15te yatan maaşımdan 9 şubat 15 şubat arası olan ücret bende kalmış olacak izne ayrılınca..sadece o bir haftalık olan ücreti geri yatıracağım..o da 550 gibi bişeydi 2014 te..bu arada ilk kızımda da 9unda izne ayrılmışım..okulda memur yok mu bilgi Alsan..
Olmuyormus iste oyle canim.Benim dusuncemde 15ine kadar rapor alip,15inde dilekce verip ayrilmakti ama memur geri 1000 lira daha fazla odersnz diyince bi ay daha raporla idare edebilir miyim diye dusundum.Gerci rapor isi cok zor olacak.Cnm zaten 5 gün raporla 16sında çalışır görünürsün..bu raporun üstüne tekrar rapor alma hemen git dilekçeni ver 16şubat ve.............arası .....ay ücretsiz izne ayrılmak istiyorum diye..ben böyle olur diye düşünüyorum..hem sizin okul nasıl yapıyor öğrenmiş olursun..
Canım bizim okuldaki arkadaşlar genelde psikiyatriden rapor aldılar ama o nasıl oluyor onar onar mı alıyorlar yoksa heyet gibi uzun alabiliyor muyuz bilmiyorum. Bende deneyecegım 20 martta bitiyor izinimCanım merhaba bende öğretmenim.perşembebitmeden hem perşembe hemde cuma için rapor alabilirsin diye biliyorum.acild3n alınabilir diye biliyorum canım...heyet bulamıyor musun?
Tamam cnm şimdi anladım ben maaşlar bizim ayın 9unda yapılıyormuş galiba ben öncesinde dilekçeyi verdiğim için sorun olmadı..senin maaş yapılmış olacak ya 15inde dilekçe verirsen bu yüzden..rapor ve mazeret izni ile mart in başına kadar idare edersin canım sonrada ücretsiz izin dilekçeni verirsin..10 gün mazaert izni hakkın var ama 5 er 5er kullan hafta sonuna gitmesin..Olmuyormus iste oyle canim.Benim dusuncemde 15ine kadar rapor alip,15inde dilekce verip ayrilmakti ama memur geri 1000 lira daha fazla odersnz diyince bi ay daha raporla idare edebilir miyim diye dusundum.Gerci rapor isi cok zor olacak.
Ben özel sektörde çalışıyorum. Süt iznim olduğunu biliyorum ama sorun da edebilirler. İş yerim evime dolmuşla 10 dk uzakta. Bakalım nasıl edecez. Hergün 1 saat erken çıkma izni mi istesem cumartesi günümü mü boşalysam bilmiyorum. Cumartesileri 3 te çıkıyorum ben normalde.Eve yakın mı iş yerin canım
Süt iznimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?