• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bazi gunler oyle oluyr canım.Bugun saat basi emdi.Tam doyum saglamadigi icin de uykuya dalamadı yavrum.Sali kontrolumz var,doktor ne diyecek bakalım?Koala annecim bizi hep cesaretlendrdi.Sutumuz yetecek ins.
Yetmiştir yetiyordur tabiki de canım niye yetmesin

N Nil0005 Nilcim benim iznim pzt bitiyr.Ucretsz izne ayrılacaktim ama 5inde hbr vermem gerekiyrmus.Eger bu srkilde ayrilirsam maas haricinde 1000 lira daha geri odeme yapmam gerekiyrmus devlete.Az once acilden 5 gun rapor aldım.15ine kadar raporla idare edebilir miyim ki?Bi de simdi bugun aldigim rapor icin cuma baslamam gerekiyor.Tekrardan cuma mı alicam yoksa persembe mi?Dun muduru aradim,pzt iznim bitiyr dedim.Pzt alirsam okula gelip goreve baslamam gerektigini soyledi.Acilden giris yapin dedi.Senin bilgin var mı bu konularda canım?
Bence ptesi sağlık ocağından rapor alabilirdin
İznin ptesi bitiyorsa neden şimdiden aldırdı ki müdürün
Bence saçma olmuş
Ben 5gün 5gün rapor alıcam iznim bitince
Ptesiden cumaya
Her hafta tekrarlıcam
Müdürüm de 5-5alırsın kapatırsın fln demişti
Benim bildiğime göre perşembe tekrar bittiği için cuma rapor almalısın
Bu rapor izin işlerini herkes farklı yapıyor
Bilemedim
Ama müdürün sana yaptırdığı saçma geldi bana

Diyelim ki tam göreve başlayacaktın
Hasta oldun rahatsızlandın
Doktora gitmeyecek misin ptesi başlaman gerek diye :)
Hsonun rapora gitmiş boşu boşuna bence
B brc1011

Bazi gunler oyle oluyr canım.Bugun saat basi emdi.Tam doyum saglamadigi icin de uykuya dalamadı yavrum.Sali kontrolumz var,doktor ne diyecek bakalım?Koala annecim bizi hep cesaretlendrdi.Sutumuz yetecek ins.
Canim benim yetmiyor ya 5 saatin sonunda 90 cc süt sagdim iki gogusten tabi mama verdim bu aralıkta uyandığında sutu icirdim 90 cc yetmedi doymadı yavrum sonra 2 saat sonra sagdim iki gogusten 30 ile 40cc arasi sut cikti ki bu da kizim için yetersiz süt mama verdim mi misil misil uyuyor emzridim mi uyumuyor meme arıyor su galcto damlayı mi alsam mama vetnek zorunda kaliuorum degilse insallah senin kızın kilo.alımı iyidir canim a

Yetmiştir yetiyordur tabiki de canım niye yetmesin
iyi ki varsın canimm
Bence saçma olmuş
Ptesiden cumaya
Her hafta tekrarlıcam
Bilemedim
Bize de sacma geldi canım.Bakalım sorcaz tekrardan

N Nil0005 Nilcim benim iznim pzt bitiyr.Ucretsz izne ayrılacaktim ama 5inde hbr vermem gerekiyrmus.Eger bu srkilde ayrilirsam maas haricinde 1000 lira daha geri odeme yapmam gerekiyrmus devlete.Az once acilden 5 gun rapor aldım.15ine kadar raporla idare edebilir miyim ki?Bi de simdi bugun aldigim rapor icin cuma baslamam gerekiyor.Tekrardan cuma mı alicam yoksa persembe mi?Dun muduru aradim,pzt iznim bitiyr dedim.Pzt alirsam okula gelip goreve baslamam gerektigini soyledi.Acilden giris yapin dedi.Senin bilgin var mı bu konularda canım?

Bence saçma olmuş
Ptesiden cumaya
Her hafta tekrarlıcam
Bilemedim
Kızlar ben de 1 martta işime geri dönüyorum bakalım bu emzirme işini nasıl yapacağız. Çok düşünceliyim.

Iyıce dengem bozldu walla bu gece saat bası kalkıyorm anlamadım bu ısı ben
Canim gazi vardır belki yada bir yeri agriyordu yada kizimin bazen bogazi kuruyor malum. Sobadan dolayı ben öyle olunca 1 2 cay kaşığı su veriyorum hemen yutuyor rahatlıyor belki senin oglununda öyle.biseydir

@dilekylmz22 Kuzum sen oğluna kac cc mama veriyorsun bide kac saat arayla veriyorsun galiba sutum kesildi gece hicsutum yoktu sagdim 10 cc bile çıkmadı

Canim benim yetmiyor ya 5 saatin sonunda 90 cc süt sagdim iki gogusten tabi mama verdim bu aralıkta uyandığında sutu icirdim 90 cc yetmedi doymadı yavrum sonra 2 saat sonra sagdim iki gogusten 30 ile 40cc arasi sut cikti ki bu da kizim için yetersiz süt mama verdim mi misil misil uyuyor emzridim mi uyumuyor meme arıyor su galcto damlayı mi alsam mama vetnek zorunda kaliuorum degilse insallah senin kızın kilo.alımı iyidir canim a
Bakalim canim kac olmus?Bezleri eskisi gibi dolu degil.Galactagoyu ben denedim ama 1 _2 kere.Daha da azaltti gibi.Belki de bana oyle gelmistr.Bi daha kullanmaya cesaret edemiyrm.Burdan memnun olan da cok.

Bu saatte bınada gurultu patrtı eksık olmuyo saygısız ınsanlar yanda veya altta olsa vuracam duvara tekme atacam ama daha aagıdan gelıyo gbı zaten zor uyttm oglumu uuanıuo artık anı uuksek seslere
Canım bizim üst komşumuz da Allah ıslah etsin, saat hiç farketmez evlerinde bi şeyler kırıyordu. En son dayanamadık evlerine gittik eşimle, rahatsız oluyoruz evde bebek var dedik. Adam bize aynen şunu söyledi "badem yemeyelim mi?" Ben şok. Adamlar evde taşla badem kırıyormuş. Pişkinliğe bakar mısın?

Bakalim canim kac olmus?Bezleri eskisi gibi dolu degil.Galactagoyu ben denedim ama 1 _2 kere.Daha da azaltti gibi.Belki de bana oyle gelmistr.Bi daha kullanmaya cesaret edemiyrm.Burdan memnun olan da cok.
Canim benim çok azaldı ki d enemedigim şey kalmadı incir kompostosu un helvası yoğurtlu yarma çorbası rezene humana pekmezli yumurta bol su ama nafile azalınca azalıyor dün akşamdan beri mama veriyorum ama nasıl hangi saat araliklarinda verecegimi bilmiyorum

Canim benim çok azaldı ki d enemedigim şey kalmadı incir kompostosu un helvası yoğurtlu yarma çorbası rezene humana pekmezli yumurta bol su ama nafile azalınca azalıyor dün akşamdan beri mama veriyorum ama nasıl hangi saat araliklarinda verecegimi bilmiyorum
Uzme k3ndini,sen yine de emzirmeye devam et.3 saatte bir 90 lık rahat icer artık.Dun ben de mama vrdim.Yarısini icti,yarısini geri cıkartti.Burnu tikali oldugu icin biberon almiyr,iyice anladim.Yan tutarak denedim,emme pozisyonunda daha rahatti.

Canım ıhmal etme ılla atesı belleme sıddetlı öksuruk cıgerden gelıyo olabılr balgamda olabılr serum damlatıyomusun brnuna gt bnce sabah ıhmal etme sakın bı rontgen ceker dktr gerk gorrse sennde ıcın rahatbeder.. bızdede oldunaynısı antıbıyotık ve surup verdı on gun oldu nerdeyse daha yenı gecıyo öksuruk. Bebgndeb önemlı degl snra gelıversnler hem gelenede fazla elletme bnce yanı hasta dalan de.

Ertesi gün gittik doktra cnm ciğerlerini dinledi iyiymiş öksüryr dedim arada olurmuş,, hastanede sıramızı beklerken oğlum öle bi kustu ki burnundan geldi kusmk öle böle değl avuç avuç yerlere de döküldü doktra sordum devm ederse gel dedi..

Canım merhaba bende öğretmenim.perşembebitmeden hem perşembe hemde cuma için rapor alabilirsin diye biliyorum.acild3n alınabilir diye biliyorum canım...heyet bulamıyor musun?

Back