2017 Aralık Anneleri

İşe yarayabilir ama soğan normalde çok gaz yapıyor canım. Rezene içiyor musun canım ben hem içiyorum hemde bebeğime günde beş çay kaşığı veriyorum çok rahat ettim. Benimki de gazlı ıkınıp duruyordu şimdi maşallah patır patır çıkarıyor :) Rezene süt de yapıyor. Milupanın hazır rezene çayını kullanıyorum ama bebek için humana kimyon lu rezene almayı düşünüyorum o bebekler için özel yapılmış

Tabi bilen birine danışmadan alınmaz ürünler elinde kalabilir sıkıntı olur. Ben İzmir bergamadayım burada bir ev hanımı siparişle kek börek falan yapıyor öğretmenler çok sipariş ediyor. Sanırım birkaç okulda arkadaşı varmış tanıtmıs kendini şimdi millet alışmş çok sipariş alıyor

Oyle denk gelse kske bnde yemk faln yaparm ama nasıp rabbım bı uok acar ınsallah

kizlar benim kizimda cok gazli bir bebek gaz ilaci kullaniyorum birde cok sikisinca oturuyorum kizin kollarinin altindan tutup alaturka tuvalete otururmus gibi dizlerini bukup o sekilde bir kac dakika tutuyorum cok rahat gaz cikartiyor sizde deneye bilirsiniz bizde ise yariyor yazmak istedim umarim anlata bilmisimdir...

Bende bunu onerecektim ama ek olarak karabiber koymani oneririm benim bu hafta sismisti bu sekilde atlattim sukur. Atesim 38lwre cikmisti sen hemen yap ki atesin cikmasin insallah

Tamam canim.siyah turp aldirayim da yapayım çok sagol

Aynen canim antibiyotik kullanamıyoruz doktora zaten gidemiyoruz ben daha t iroit için tahlil yaptiracaktim o bile kaldı zencefille bali karıştırıp mi yiyeyim

Bugün çok kötü geçti.Surekli ağladı yavrum.Tam düzeldi artık herhalde dedim yanılmışım. Banyo yaptırdım.1 saat deliksiz uyudu,sonrası yokGaz cıkarmiyr eskisi gibi.

Aynen canim antibiyotik kullanamıyoruz doktora zaten gidemiyoruz ben daha t iroit için tahlil yaptiracaktim o bile kaldı zencefille bali karıştırıp mi yiyeyim

Öksuruge galan ıyı gelıyo dıye blıyorum balın ıcıne zencefıl karstrp esımede yedırırım hep.. ballı sut ıhlamur hasta olnca bnları yaparım

Bugün çok kötü geçti.Surekli ağladı yavrum.Tam düzeldi artık herhalde dedim yanılmışım. Banyo yaptırdım.1 saat deliksiz uyudu,sonrası yokGaz cıkarmiyr eskisi gibi.
Ay Canım sen de de mi öyle ben de aynı durumdan şikayetçiyim özellikle 2 gündür memeyi çekiştirip duruyor en fazla 5 dk emiyor sonra gelsin sancılar. Neden acaba bilen Yok mu? Atak mı yoksa başka bir şey mi? Memeyi çekiştirdiği için çok hava mı yutuyor acaba? Koala anne yetiş imdatttt!!!

Kesinlikle oyle canım.Hem zorluyor hem emmeye calısiyr tabi o arada meme agzindan defalarca cıkıyr. O an sanci geliyr muhtemelen.Hic duzgun ememiyr artikBen de hava yutmasin diye memeyi cekiyorm,o zmnda ac kalıyr tabi.Uykusu cok kısa oluyr.

E ne yapacağız böyle ne kadar sürecek. Memedeki süt kalıyor azalıyor bebekler aç kalıyor?

Benmk gazı varsa veya çiş yaotysa tahat ememıuo cekstrıyo memeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…