- 12 Nisan 2017
- 764
- 622
- 23
- 36
Ankaray yakarımYazın bişeyler planlıyalım bir araya gelelim valla ben çok istiyorum
İşe yarayabilir ama soğan normalde çok gaz yapıyor canım. Rezene içiyor musun canım ben hem içiyorum hemde bebeğime günde beş çay kaşığı veriyorum çok rahat ettim. Benimki de gazlı ıkınıp duruyordu şimdi maşallah patır patır çıkarıyor :) Rezene süt de yapıyor. Milupanın hazır rezene çayını kullanıyorum ama bebek için humana kimyon lu rezene almayı düşünüyorum o bebekler için özel yapılmışBugün mama verdiğim aralık da 5 saat bekledim saydım 2 gogsumden 90 cc ancak çıktı maalesef kolikbbir bebeğim canim aşırı gazliyiz kingaz yapan hicbirseyinyemedigim halde gazliyiz acaba soganin üstüne kimyon atıp yesem mi ki
Tabi bilen birine danışmadan alınmaz ürünler elinde kalabilir sıkıntı olur. Ben İzmir bergamadayım burada bir ev hanımı siparişle kek börek falan yapıyor öğretmenler çok sipariş ediyor. Sanırım birkaç okulda arkadaşı varmış tanıtmıs kendini şimdi millet alışmş çok sipariş alıyorOylede duydum canım ama nasıl olr tam blmıyormkı alıexpreste öyle çinden gelıyo ve ucuz urunler ama neye gore alıp koyacam sayfaya alp elmde bırıktrememya ne gıder nasıl olr. Bı duzenı vardr mtlakada yarmdıc olxk bırısı lazm bu ısı yapan.
Tabi bilen birine danışmadan alınmaz ürünler elinde kalabilir sıkıntı olur. Ben İzmir bergamadayım burada bir ev hanımı siparişle kek börek falan yapıyor öğretmenler çok sipariş ediyor. Sanırım birkaç okulda arkadaşı varmış tanıtmıs kendini şimdi millet alışmş çok sipariş alıyor
Bende bunu onerecektim ama ek olarak karabiber koymani oneririm benim bu hafta sismisti bu sekilde atlattim sukur. Atesim 38lwre cikmisti sen hemen yap ki atesin cikmasin insallahCanım sıyah turp rendele bı avuc kadar tulbentın ıcıne uzunlaamsına sar bıgazına sar onu bıkac dk snra bogazn yanmaya baslauacak o seklde yanrlen ıkı dk kadr bkle snra cıkar ınsallah faydasnı gorrsun.. daha azla bkle7yme acımasın bogazn
Niye yahu buluşalım burdakilerleHayır istanbuldayım cnm yok buluşmak
Ankaray yakarım
Annemlerde vardı getirdi canım takınca yan yan bakıyorSeni çok iyi anlıyorum canım maske al bence öpüp koklayamasanda en azından göz temasınız olur
Tamam canim.siyah turp aldirayim da yapayım çok sagolCanım sıyah turp rendele bı avuc kadar tulbentın ıcıne uzunlaamsına sar bıgazına sar onu bıkac dk snra bogazn yanmaya baslauacak o seklde yanrlen ıkı dk kadr bkle snra cıkar ınsallah faydasnı gorrsun.. daha azla bkleyme acımasın bogazn
Aynen canim antibiyotik kullanamıyoruz doktora zaten gidemiyoruz ben daha t iroit için tahlil yaptiracaktim o bile kaldı zencefille bali karıştırıp mi yiyeyimBıde sıcak seyler ıc devamlı yumusatsın bıgazını... sıze tavaıyem bal ve toz zencefıl bulndurun ewde bıcok seye gaydası oluyo malum hemen hastaneye gıdemıyorz her ılacıda kullanamıyors dogal yontemler hazrlamak lazım
Bugün çok kötü geçti.Surekli ağladı yavrum.Tam düzeldi artık herhalde dedim yanılmışım. Banyo yaptırdım.1 saat deliksiz uyudu,sonrası yokkizlar benim kizimda cok gazli bir bebek gaz ilaci kullaniyorum birde cok sikisinca oturuyorum kizin kollarinin altindan tutup alaturka tuvalete otururmus gibi dizlerini bukup o sekilde bir kac dakika tutuyorum cok rahat gaz cikartiyor sizde deneye bilirsiniz bizde ise yariyor yazmak istedim umarim anlata bilmisimdir...
Aynen canim antibiyotik kullanamıyoruz doktora zaten gidemiyoruz ben daha t iroit için tahlil yaptiracaktim o bile kaldı zencefille bali karıştırıp mi yiyeyim
Ay Canım sen de de mi öyle ben de aynı durumdan şikayetçiyim özellikle 2 gündür memeyi çekiştirip duruyor en fazla 5 dk emiyor sonra gelsin sancılar. Neden acaba bilen Yok mu? Atak mı yoksa başka bir şey mi? Memeyi çekiştirdiği için çok hava mı yutuyor acaba? Koala anne yetiş imdatttt!!!Bugün çok kötü geçti.Surekli ağladı yavrum.Tam düzeldi artık herhalde dedim yanılmışım. Banyo yaptırdım.1 saat deliksiz uyudu,sonrası yokGaz cıkarmiyr eskisi gibi.
Kesinlikle oyle canım.Hem zorluyor hem emmeye calısiyr tabi o arada meme agzindan defalarca cıkıyr. O an sanci geliyr muhtemelen.Hic duzgun ememiyr artikAy Canım sen de de mi öyle ben de aynı durumdan şikayetçiyim özellikle 2 gündür memeyi çekiştirip duruyor en fazla 5 dk emiyor sonra gelsin sancılar. Neden acaba bilen Yok mu? Atak mı yoksa başka bir şey mi? Memeyi çekiştirdiği için çok hava mı yutuyor acaba? Koala anne yetiş imdatttt!!!
E ne yapacağız böyle ne kadar sürecek. Memedeki süt kalıyor azalıyor bebekler aç kalıyor?Kesinlikle oyle canım.Hem zorluyor hem emmeye calısiyr tabi o arada meme agzindan defalarca cıkıyr. O an sanci geliyr muhtemelen.Hic duzgun ememiyr artikBen de hava yutmasin diye memeyi cekiyorm,o zmnda ac kalıyr tabi.Uykusu cok kısa oluyr.
Bilmiyorum ki canımE ne yapacağız böyle ne kadar sürecek. Memedeki süt kalıyor azalıyor bebekler aç kalıyor?
Ay Canım sen de de mi öyle ben de aynı durumdan şikayetçiyim özellikle 2 gündür memeyi çekiştirip duruyor en fazla 5 dk emiyor sonra gelsin sancılar. Neden acaba bilen Yok mu? Atak mı yoksa başka bir şey mi? Memeyi çekiştirdiği için çok hava mı yutuyor acaba? Koala anne yetiş imdatttt!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?