- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Dün gece bebeklerde uyku düzeni diye bir araştırıp uyumak istedim. Bebeklerin uykusunu bölmemek gerekiyormuş. Ben de hiç ellemedim sıpayı 1 gibi uyudu. Hala da uyuyor. 7 saat falan olacak nerdeyse. Korktum nefesini kontrol ettim, tebessüm etti yüzü. Şimdi memikleri boşaltıyorum biraz, davul gibi olmuş. Sonra kaldıracağım onu. Bu kadar uyuması normal mi? 2. Ayı bitti.
Yaaaankara da olanlar yazın buluşsak ya sen ankaradamısın kuzu
Yazın bişeyler planlıyalım bir araya gelelim valla ben çok istiyorumBnde ankaradayımm
Benim iki gün önce öyle olunca baya bir panikledim. Doktor bir sefa yaptiysa normaldir dedi. Bir daha olursa getirin bir bakalim dedi. Bir daha da olmadı.Slm kizla.biraz once emzirdim oglumu gazini cikariyordum baktim sarırenkte kusmus.ilk defa boyle odubilgisi olan var mi.napmam lazim
Sagol canm valla doktor muayene sirAsinda kotu bisey soylicek diye korka korka gittim bisey cikmadi kalca da sakral gamze de bilgisayardan kizimin organlarini gordum :)Gun icinde yazdonmi diye kac kere baktim
Gozum aydin cok sevindim senin ve bebegin adina
Maaşallah canım Rabbim sağlık versin hepimizeee ve bebişlerimize
Bende bende dicem de mersindeyimYazın bişeyler planlıyalım bir araya gelelim valla ben çok istiyorum
Doktoruna ara sor canm bence bir kac arkadasinda bebegi sari kusmustu sanirim burda onlar sana bilgi verirSlm kizla.biraz once emzirdim oglumu gazini cikariyordum baktim sarırenkte kusmus.ilk defa boyle odubilgisi olan var mi.napmam lazim
Yazın bişeyler planlıyalım bir araya gelelim valla ben çok istiyorum
Benim kide ilk defa bu kadr uyudu canm dolapta onceden sagdigim sut vardi 100 cc kadr gece 1 bucuk ta verdim sabah 8 bucukta kalkti ama nasil ac memeyi koparir gibi yapistiDün gece bebeklerde uyku düzeni diye bir araştırıp uyumak istedim. Bebeklerin uykusunu bölmemek gerekiyormuş. Ben de hiç ellemedim sıpayı 1 gibi uyudu. Hala da uyuyor. 7 saat falan olacak nerdeyse. Korktum nefesini kontrol ettim, tebessüm etti yüzü. Şimdi memikleri boşaltıyorum biraz, davul gibi olmuş. Sonra kaldıracağım onu. Bu kadar uyuması normal mi? 2. Ayı bitti.
Sağol kuzum bu arada gözün aydın olsun çok şükür temiz çıkmış tahlilleriniz Elhamdülillah ❤Amin canm allahim yavrularimizi her turlu beladan hastaliktan korusun.
Ayarlarız kız o zamana gelirsin ne olacak arabasına koyarsın otobüs bişeylerle hallolurInsallah canım nasıp olursa tabı ben oglusumla nasık cıkarm tek basıma bıde o var
Ah kıyamam yaa görüntülü konuşuruz ayy inşAllah bir araya gelelim deBende bende dicem de mersindeyim
3g ıle baglanırız sanadabende onunla yetinirim artikin
Sagolasin canm rabbim yuzume bakti cok sukur korktugum sey olsaydi nasil dayanirdim bilmiyorumSağol kuzum bu arada gözün aydın olsun çok şükür temiz çıkmış tahlilleriniz Elhamdülillah ❤
Ayyy ne iyi olurduOnunla yetinirim artik gecen sene ankaraya geldim seni taniyor olsaydim gormeden gitmezdim
Sagolasin canm rabbim yuzume bakti cok sukur korktugum sey olsaydi nasil dayanirdim bilmiyorum
Tamam canim cok sagol.bakiyim bir daha ole olursa gidecem.korktum bendeyaBenim iki gün önce öyle olunca baya bir panikledim. Doktor bir sefa yaptiysa normaldir dedi. Bir daha olursa getirin bir bakalim dedi. Bir daha da olmadı.
Ah kıyamam yaa görüntülü konuşuruz ayy inşAllah bir araya gelelim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?