2017 Aralık Anneleri

Bizimki de köpüklü yapıyor doktora sordum gazdan dedi.kilo alımı normalse gazdan degılse önsüt alımı fazlalıgından oluyormuş canım

Canım şu emzikten dolayı meme reddini ben de yaşadım. Memeyle boğuşuyor çekip çekip bırakıyor 3-5 dk anca emiyordu dediğin gibi. Emziği bırakmakta buldum ben çareyi 2 gün vermedim emziği tekrar memeye döndü. Memeyi alsın da varsın emzik kalsın dedim.

Okurken bile gerildim zaten bu topikde ki bebeler ve anneler hep aynı anda aynı şeyleri yaşamaya başlıyor yakında biri bişey dediği zaman hee böyle olmuş sıra bizde diyeceğim.... Seni çokkk iyi anlıyorum dün gece benimde cinnet gecemdi kimseye laf anlatamıyorum... Başım halen kopuyor ağrıdan öyle bir ağlama krizine girdim ki halen ellerim ağrıyor felç indi sandım ellerim ters dönüp kitkendi eşim ağlamaya başlayıp annemi çağırdı.. Bi yandan bebek ağlar bi yandan 3 numara ağlar dizlerim tutmaz yemek yiyememişim olmuş saat 11 buçuk eşim elinde kumanda... Bebek ağlar ben açım akşama kadar dk oturmamışım zaten çok dır dır yapıyorsun bazen diyır ula bi al kucağına bak aç karnımı doyurayım antibiyotik içmem lazım... Bebeği alıp başımda ağlatıyor git içerde sustur yani öyle bir andaydım ki kendimi boğup atasım geldi en sonunda beni felç edecekdi.... Canım ne dersen de ne yaparsan yap yine aynılar yine aynılar şimdi bebeğinin sana çok ihtiyacı var yemeyiversin çerezini hazırlama yaa ben bırda sinir oldum okudukçao ..

Ne bilim ya dedigin gibi emziksiz haline alismistim meme emmeden uykuya gecmezdi simdi meme istemiyo emzik istiyo hanimefendi 1 ay boyu emzik almayan bebek simdi emziksiz uyuyamiyo bende cok vermiyorum alismasin diye agliyo agliyo uyuyo pisman oldum alistirdigima cok rezil ortaligi yikiyo

Suan icin emzik emsede olur emmesede ama canm ilerki aylarda keske verseydim diye pisman olacagimi biliyorum canm cocuk konusunda pek sabirli degilim ne yazikki

Gecmis olsun cok zor bi gece gecirmissin canm ya bayilip ellerine kaldiktan sonra yorgunlugunu anlarlar Su kucagina alip tutma adi altinda yanimizda aglatiyolar cok sinir oluyorum yani ben bakamiyorum bana verme mesaji veriyolar aynisi bizde de var ah su kocalar hem cok iyiler hemde kotu esim 2 cocukta pek gonullu degildi tek cocuk yeterli bize derdi ikna ettim cok sukur simdi her aglayisinda ne yapim sen istedin o zman katlanacaksin diyor sanki ben bakmiyorum yuvaya ver diyorum adama .

Son düzenleme:
Bebeğim yeşil kustu azıcık. Neden olur bu? Çocuk cerrahını aradim ameliyatla alakası yok deei.

Allah yardımcın olsun canım benim. Ruhsal olarak çok yıpratıcı

:)) hay Allahım yaa bu bebekler niye böyle ne yapsan tersini yapıyorlar

Hiç. Sorma canım yaa bide başımda ağlatıp niye ağlıyorsun kızım daha ne yapayım diyor sanki bana ne yapıyorsa ölürmüsün öldürürmüsün.... Malesef aynılar delirmemek elde değil

Bebeğim yeşil kustu azıcık. Neden olur bu? Çocuk cerrahını aradim ameliyatla alakası yok deei.
Allah Allah çok mu az mı keşke resmini çekip buraya atsaydın bi bakardım, dr u ara bide cerrah dışında

Neler denemedik ki biz de dün gece
Ayakta salladık, çarşafta salladık, omuzda uyuttuk, kucakta uyuttuk
En son bitkin düştü uyudu da
İnanılmaz zor bir geceydi
Bütün gün de uyumadı zaten
Bugün uyut herhalde
Nasıl büyüyecek ki uyumadan
Eller hep ağızda zaten
Bakalım atak haftası falan oluyormuş ondandır belki

Aynen canım daha yaşamadım ilk çocuğum belki dağıtıyolar kırıyolar döküyolar ama bence en güzel çağları 2 6 yaş arası

Ins.o haftalar bi an once gecer.Kendileri de yorgun dusuyr.Insan en cok ona uzuluyr.Ilk kızim da uyumazdi ama saatlerce besikte sessiz sessiz bakardi.Bu minigi oyalamak cok zor.Hep mız mız.Buyuyrlar bi sekilde canim iste.Sabir,zaman...Allahim saglik versin ins.kuzucuklara

Allah sabır versin canım işin zor valla

Oğlumun kalbine de baktircaz.lutfen bu temiz çıksın artık cook üzgünüm......Doktor dedi çocuk kalp doktoruna bir baktirin diye.valla herşeyden korkar oldum.
Bazı doktorlar rutin olarak istiyolar ilerde bi sorun çıkmaması için canım içini ferah tut herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…