- 25 Mayıs 2015
- 17
- 16
- 18
- 34
Aynen canim uyumayan bebekler için şiddetle tavsiye ederim ise yariyorAnne karnindaki sesleri unutmamis demekkibenim kizda bugun hic uyumadi 1 aydir emzik tutmayan bebek az once emzikle uyudu
Nil ben de ondan aldım canım. Internetten sipariş ettim. 165 liraya düşmüştü e bebekte.Tiny love maymun adası aldık canım
Biz daha çok oynuyoruz :)
Daha çok az dikkatini çekiyor
İlerde oynar herhalde:)
Bende Vent var ama ben hiç uyumuyorum onunla nedense. Sonuçta kayarsa her türlü ıslanıyor üstüm başım diye göğüs pedi kullanıyorum. Ped doluyor bazen. Bazen pedde yana kayıyor atlet batıyor.Göğüs kalkanı kullanan varmı kızlar hangi marka iyi uyumustum sutum hep akmış çamaşırım sırılsıklam olmuş ne önerirsiniz
3 defadr bizim de basimiza geliyr.Korkudan sandim.Besigine dua koyduk ama gazdanmis.Kucagima aldgm an ustten cok kuvvetli gaz cikaryr.Ama cok siddetli agliyr.Sanki bi yerini acityrmusz gibi.Seninki de oyle mi canim?Közle merhaba bebeğim uykuda durduk yere ağlamaya başlıyor ama uyuyor Yani anlamadım korkuyor mu rüya mı görüyor napmam laızm bildiğiniz dua falan bar mı okuyum korku İçin
Nilcim bizimki de dedgn gibi gazmis.Kucagima aldgmda cok kuvvetli gaz cikaryr.O kadar aglanır mi gazdan?Sanki bi yerini acıtyrmusz gibiBizimde öyle yapıyor daha uykudayken ağlıyor
Sonra gazını çıkarıp uykuya devam ediyor
Belki öyle bişeydir
Philips AventGöğüs kalkanı kullanan varmı kızlar hangi marka iyi uyumustum sutum hep akmış çamaşırım sırılsıklam olmuş ne önerirsiniz
KalçaBende bu geceye göre uyumuzsa goturecm değilse askıya kalca için usg miz var
ben öyle yapıyorum kendi uyansın diye bekliyorum..ilk kalkması uzun oluyor; ikinci kalktığında iki saat sonra kalkıyor kendi zaten..ben de uykumu biraz almış oluyorumGece uyurken miniklerinizin kendisinin mi uyanmasnı bekliyorsunuz artık kızlar?
Gündüz zaten uyanıkken memede oluyorlar
Peki gündüz uykuya dalınca da 2 saatte bir emzirmeye devam mı?
Şu saatli emzirme işi çok zormuş
Hayat mottomuz bebek uyuyunca sen de uyu4 saat uyudum mtluyumama oncesnde 8den gece 1 e kadr uyumadı tabıkı
Canım kaç günlüksünüz en son değerler kaçtı önce onu söylermisinK Koala_anne cim sarilik icin sekerli su veriyrm demistin.Ne kadar veriyrsun,bi de naail hazirliyrsun canim?Bizim eller bembeyaz yüzumuz hala sarı-siyah gibi bi renk
1 aylıkken 9.5du.canim.Su an 53 gunluguzCanım kaç günlüksünüz en son değerler kaçtı önce onu söylermisin
Hastaneye yattık.yavrumun ciğerleri iltihaplanmış.cok kötüyüm çok ağlıyorum geceden beri.ben nasıl yaptım bunu nasıl böyle bir hata yaptım.dua edin bize.ne zaman çıkacağımız bello değil.antibiyotige başladılar.E Emirimoglum canım ne yaptın durumlar nasıl gittiniz mi dr a
Cok gecmis olsun canım.Minigin bi an once iyilessin ins.Hastanede tedavi daha hızli olur.Hastaneye yattık.yavrumun ciğerleri iltihaplanmış.cok kötüyüm çok ağlıyorum geceden beri.ben nasıl yaptım bunu nasıl böyle bir hata yaptım.dua edin bize.ne zaman çıkacağımız bello değil.antibiyotige başladılar.
Dua edin bize nolur.hic emmiyor.Allahim bu nasıl bir acıymış.Allahim tüm hastalara acil şifa versinCok gecmis olsun canım.Minigin bi an once iyilessin ins.Hastanede tedavi daha hızli olur.
Canım dr a git yine baksin belki ilacina biraz daha devam etmen gerekebilir oksurugu varmis cunku. Dinlesin dr bikac gun daha kullanman gerekiyosa kullan aksatma.BZde carsmba gttk bıkac gndr balgamı ıkı gndrde öksurugu var dıye . Antıbıyotkle surup berdı bes gun kullan dedı buhun bes gn oldu ama bıraz öksurugu var hala devamlı serum damlatn demstı gnde en az on defa damlatp cekıyorz tekrar gtsemmı dktra acaba gnde bıkac defa öksuruyo yıne carsmba gunkı kadr auddetlı degl ama
Oyle tabi ama sakin olmaya calıs canim.Dualarim kücuk yavrunla.Bi an once iyilessin.Dua edin bize nolur.hic emmiyor.Allahim bu nasıl bir acıymış.Allahim tüm hastalara acil şifa versin
Canım değeri düşük şimdi daha düşüktür bence sen verme kuzum yüzünden ve gözünden en son atar ama günde bi çay kaşığı yadayiki çay kaşığı ılıkdan birazdaha sıcak şekilde ver, iki yemek kaşığı kaynamış kaynar suya bi çay kaşığı toz şeker koy karıştır ama kuzuna verirken soğuk olmasın karnı ağrır1 aylıkken 9.5du.canim.Su an 53 gunluguz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?