2017 Aralık Anneleri

Bizim de var doktora göstermiştik biz
Bişey yok bunda demişti
Ona bakmadılar kalça ultrasonunda da
Bebiş sırtüstü yatıyor
Bezi yanlardan açıp kalçanın yanlarına bakıyorlar
Hiç aklımıza da gelmedi ultarson çekilirken o çukurluk
Sen doktora sor bakalım canım
Bilgi verirsin bize de
Doktor bisey yok dediyse yoktur canim.Ben de gosteririm bakalim ,soylerim sana.Kolaymis cekim.Ins.uyuyr olur da durur.

Bizim de oyle canim.Hatta bugun en kotu gece ve gunduzdu herhalde:KK43:6 dan 12 ye kadar dogru duzgun uyumadı.Tam uyutyrz ciglik cigliya uyaniyr.Derin derin nefes alıyr,sonra nasıl bi aglama anlatamam.2 defs oldu tam.Korktu herhalde sonra besiginin basina dua koyduk.Oyle sakinlesti.Sizde de oluyr mu canim?
4
Bizde oldu canim dün sabah 9 dan bugün 3 e kadar çok zordu bizim için uyumuuor uyudu da irkilrek uyanıyor basıyor çığlığı toplasan 3 4 saat uyudu en fazla uymuş süresi yarim saatti ben de sarteller yandı zaten

52 gunluguz canim.Bu ay 1 kilo almiyacak gibi.Halinden belli .Doktor yonlendirir artik.13unde kontrolumuz var.Ben 2 gndr sut sagmiyrm.Dondurycuya atiyrdum.Gece uyku agır basiyr:KK43:Uykuya yenilmemem lazim.Biberonu zorla aliyr diye dolaba da koymak istemiyrm.Israf oluyr.Aklima bisey takildi canim bi de.Bu kalca ultrasonunda poponun arkasinda kucuk killi bi yer var ya orsya da bskiyrlar mi?Hafif cukurluk var bizde de.Stres yapıyrm aklima geldikce.Nasil cekiliyr ultrason
Canım bizim de 12.de kontrolümüz bana da kilo almamış gibi geliyor. Bakalım dr ne diyecek

Ya kafayı yiyecem 30 saattiruykuya dalamayan sürekli.ağlayan kizim elektrikli supurge sesiyle uyudu ve tlfndan bu sesi.indirdim uyusun diye
Biz 1 haftadır elektrik supurge sesiyle uyuyoruz.
Çok şükür rahat ettik biraz.
Fon makina sesinide seviyor onlada uyuyoruz

benimkide öyle canım dun hic uyumadı uykuya bir turlu dalamıyor nedense durup durup agliyor
Neden acaba canim ben dün 9 dan beri zombi gibi geziyorum bir yeri mi agriyor acaba dedim capral verdim an yine uyumadi bu gecede uyumazsa yarın doktora goturecem

Biz 1 haftadır elektrik supurge sesiyle uyuyoruz.
Çok şükür rahat ettik biraz.
Fon makina sesinide seviyor onlada uyuyoruz
Ben bugun kesfettim canim 3 saattir uyuyor supurge sesiyle tlfna indirdim sürekli.evde elektrikli cakistirmayayim diye galiba benim.kizim kolik

K Koala_anne ve kızlar moralim acayip bozuk...oglum.iyilesmiyor.ilac vermeye başladım ama öksürüğü gittikçe artıyor.burnunu çekiyorum soğuk buhar veriyorum sırtını zeytinyagliyorum başka neler yapabilirim.nefes alamıyor ve emmiyor.goguslerim doldu ağrıyor artık hiç emmiyor çünkü...allah korusun bronşit vs okumasından korkuyorum.birde bugün biraz ishali var.ben neler yapmalıyım kafayı yicem artik

K Koala_anne ve kızlar moralim acayip bozuk...oglum.iyilesmiyor.ilac vermeye başladım ama öksürüğü gittikçe artıyor.burnunu çekiyorum soğuk buhar veriyorum sırtını zeytinyagliyorum başka neler yapabilirim.nefes alamıyor ve emmiyor.goguslerim doldu ağrıyor artık hiç emmiyor çünkü...allah korusun bronşit vs okumasından korkuyorum.birde bugün biraz ishali var.ben neler yapmalıyım kafayı yicem artik

Cnm dr götürdün mü

G

Götürmediysen hiç zaman kaybetme senin bebeğindeki belirtilerin aynısı benim bebeğim de de vardı pazartesi doktora getirdim de antibiyotik verdi ve eğer azalmazsa veya artarsa çarşamba ya da perşembe gel dedi düzelmeye başlarsa cuma kontrole gelirsin dedi kullanmama rağmen geçmedi daha çok arttı öksürüğü bebeğimin çarşamba günü hastaneye geldiğimde röntgen çekti Ve akciğerin de zatürree başlangıcı var dedi Çarşambadan beri hastanedeyiz yatıyoruz buhar oksijen serum iğne bir sürü tedavi inşallah iyileşecek ama hala öksürüğü var zaman kaybetmeden götür bence

Közle merhaba bebeğim uykuda durduk yere ağlamaya başlıyor ama uyuyor Yani anlamadım korkuyor mu rüya mı görüyor napmam laızm bildiğiniz dua falan bar mı okuyum korku İçin

Bence tekrar doktora bir gidin
Bizim de hırıltı arttı sanki
Bugün bir takip edicem devam ederse yarın giderim ben de
Ev ılık
Ne giydireceğimi bilemiyorum
Az giydiriyorum üşür gibi geliyor
Bişey daha giydirince terliyor
Dün çok terleyip soğudu korkuyorum
Sürekli sırtlarına bez koyup mu değiştircez bilmiyorum
Doktorun da muayene edip ona göre tekrar ilaç verir belki canım

Közle merhaba bebeğim uykuda durduk yere ağlamaya başlıyor ama uyuyor Yani anlamadım korkuyor mu rüya mı görüyor napmam laızm bildiğiniz dua falan bar mı okuyum korku İçin
Bizimde öyle yapıyor daha uykudayken ağlıyor
Sonra gazını çıkarıp uykuya devam ediyor
Belki öyle bişeydir

Back