2017 Aralık Anneleri

4
Bizde oldu canim dün sabah 9 dan bugün 3 e kadar çok zordu bizim için uyumuuor uyudu da irkilrek uyanıyor basıyor çığlığı toplasan 3 4 saat uyudu en fazla uymuş süresi yarim saatti ben de sarteller yandı zaten
Saat 15.30dan beri kaç kere yatırdım
Uyandı hepsinde
Yaklaşık 5 saat oldu
Memelerde süt kalmadı yine
Uyumasa da ağlamasa dimi

Tiny love maymun adası aldık canım
Biz daha çok oynuyoruz :)
Daha çok az dikkatini çekiyor
İlerde oynar herhalde:)
Hayırlı olsun canım zamanla oynayacaklar herhalde bizimki de inceliyor şimdilik ellerini çatpıyor yakın olanlara ama bilerek değil tabi :)

K Koala_anne ve kızlar moralim acayip bozuk...oglum.iyilesmiyor.ilac vermeye başladım ama öksürüğü gittikçe artıyor.burnunu çekiyorum soğuk buhar veriyorum sırtını zeytinyagliyorum başka neler yapabilirim.nefes alamıyor ve emmiyor.goguslerim doldu ağrıyor artık hiç emmiyor çünkü...allah korusun bronşit vs okumasından korkuyorum.birde bugün biraz ishali var.ben neler yapmalıyım kafayı yicem artik
Canım acil drda götür hemde hemen

Közle merhaba bebeğim uykuda durduk yere ağlamaya başlıyor ama uyuyor Yani anlamadım korkuyor mu rüya mı görüyor napmam laızm bildiğiniz dua falan bar mı okuyum korku İçin
Canım kardeşim rüya görüyordur ayetel kürsi yi oku bol bol bide başında esma-ül hüsna yı aç rahatlar

Aglamasina dayanamıyorum canim.agladikca emziriyorum dayanamıyorum eee bu seferde kusuyor
Benim kusmuyor
Sütüm yetmiyor herhalde
Ben de uyankken istediği her an veriyorum
Az önce emzirdim
Kalana bi bakayım dedim
Çıkmadı bişey
Fazla gelse kusat benimki de
:(

uyku diye birsey yok bizdede soyle dalip 1 2 saat uyusa ne iyi olur ya ayakta yada kucakta sallaniyor baya zorlaniyorum

Közle merhaba bebeğim uykuda durduk yere ağlamaya başlıyor ama uyuyor Yani anlamadım korkuyor mu rüya mı görüyor napmam laızm bildiğiniz dua falan bar mı okuyum korku İçin
Gaz sancisi vuruyordur cnm ama uyandiricak kadar cok degil demekki gecer 1 kac aya merak etme

Neden acaba canim ben dün 9 dan beri zombi gibi geziyorum bir yeri mi agriyor acaba dedim capral verdim an yine uyumadi bu gecede uyumazsa yarın doktora goturecem
aynen canım hala öyle benimki bende par ol verdim ama değişen birşey olmadi bende yarin götüreceğim bakalim

Gece uyurken miniklerinizin kendisinin mi uyanmasnı bekliyorsunuz artık kızlar?
Gündüz zaten uyanıkken memede oluyorlar
Peki gündüz uykuya dalınca da 2 saatte bir emzirmeye devam mı?
Şu saatli emzirme işi çok zormuş

Uyanıksa bı saate kalmdan emıyor.. ıyudysa ben uc saate alarm kuruyorm ama alarmdan önce uyanıyo benmkı

K Koala_anne ve kızlar moralim acayip bozuk...oglum.iyilesmiyor.ilac vermeye başladım ama öksürüğü gittikçe artıyor.burnunu çekiyorum soğuk buhar veriyorum sırtını zeytinyagliyorum başka neler yapabilirim.nefes alamıyor ve emmiyor.goguslerim doldu ağrıyor artık hiç emmiyor çünkü...allah korusun bronşit vs okumasından korkuyorum.birde bugün biraz ishali var.ben neler yapmalıyım kafayı yicem artik

Canım balgam varsa o öksrtuyo gttn dımı dktra cıgere bakılmstr . Bızmkı bı haftadr öksuruyı bskgamı devamlı cekıyırz. Öksrugu azaldı antbıyotkle surupla sma tam gecmedı napcm blmıuorm bes gn oldu bes gun kullan demstı attım bugun

Benim kusmuyor
Sütüm yetmiyor herhalde
Ben de uyankken istediği her an veriyorum
Az önce emzirdim
Kalana bi bakayım dedim
Çıkmadı bişey
Fazla gelse kusat benimki de
:KK43:
Canim bizde reflu var ondan kusuyor bide .benimde geçenlerde yok.denecek kadar azdi sutum bende günde 4 litreye yakın su içtim dereotu yedim şimdi sutum yetiyor mu tam bilmiyorum ama mememdr sinirlenip avlanıyor tavsiye ederim dereotu ve süt ha bide firsat buldukça uyku

Kaç günlüksünüz canım
Nasıl kilonuz?
Pardon Canım 13.de diyecektim biz 15 aralık doğumluyuz. İlk ay kilo almıştı ama şimdi sanki yerinde sayıyor. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum tabi dr gidince anlayacağız. Siz kaç Aralık doğumlusunuz sizin kilonuz nasıl?

Kızlar oksuruyosa balgamı varsa sakın ihmal etmeyin cigerlere iniyo ve cok zor iyilesiyo bebek.
Ayrica bebek hastalanmamaya görsün en ufak biseyde tekrar hastalaniyo cok hassas oluyo.
Bizde ayni islemlerle 1 gece kalmistik G glry21 cok gecmis olsun.
E Emirimoglum bizi haberdar et.
Cok gecmis olsun.

Anne karnindaki sesleri unutmamis demekki:KK48:benim kizda bugun hic uyumadi 1 aydir emzik tutmayan bebek az once emzikle uyudu:KK71::KK73:
Ya kafayı yiyecem 30 saattiruykuya dalamayan sürekli.ağlayan kizim elektrikli supurge sesiyle uyudu ve tlfndan bu sesi.indirdim uyusun diye

Kızlar oksuruyosa balgamı varsa sakın ihmal etmeyin cigerlere iniyo ve cok zor iyilesiyo bebek.
Ayrica bebek hastalanmamaya görsün en ufak biseyde tekrar hastalaniyo cok hassas oluyo.
Bizde ayni islemlerle 1 gece kalmistik G glry21 cok gecmis olsun.
E Emirimoglum bizi haberdar et.
Cok gecmis olsun.

BZde carsmba gttk bıkac gndr balgamı ıkı gndrde öksurugu var dıye . Antıbıyotkle surup berdı bes gun kullan dedı buhun bes gn oldu ama bıraz öksurugu var hala devamlı serum damlatn demstı gnde en az on defa damlatp cekıyorz tekrar gtsemmı dktra acaba gnde bıkac defa öksuruyo yıne carsmba gunkı kadr auddetlı degl ama

Back