Doktor bisey yok dediyse yoktur canim.Ben de gosteririm bakalim ,soylerim sana.Kolaymis cekim.Ins.uyuyr olur da durur.Bizim de var doktora göstermiştik biz
Bişey yok bunda demişti
Ona bakmadılar kalça ultrasonunda da
Bebiş sırtüstü yatıyor
Bezi yanlardan açıp kalçanın yanlarına bakıyorlar
Hiç aklımıza da gelmedi ultarson çekilirken o çukurluk
Sen doktora sor bakalım canım
Bilgi verirsin bize de
Insallah canm allah hakkimizds herseyin hayirlisini versin bugun 40 miz cikti canmMasallah caniim içine ferah tut kalbini allaha yonelt allahin izniyle bisey olmayacak kac aylik oldu bebis
4Bizim de oyle canim.Hatta bugun en kotu gece ve gunduzdu herhalde6 dan 12 ye kadar dogru duzgun uyumadı.Tam uyutyrz ciglik cigliya uyaniyr.Derin derin nefes alıyr,sonra nasıl bi aglama anlatamam.2 defs oldu tam.Korktu herhalde sonra besiginin basina dua koyduk.Oyle sakinlesti.Sizde de oluyr mu canim?
Hayirli olsun canim gozun aydın nice güzel yillarinz olur insallah yavrunlaInsallah canm allah hakkimizds herseyin hayirlisini versin bugun 40 miz cikti canm
benimkide öyle canım dun hic uyumadı uykuya bir turlu dalamıyor nedense durup durup agliyorYa kafayı yiyecem 30 saattiruykuya dalamayan sürekli.ağlayan kizim elektrikli supurge sesiyle uyudu ve tlfndan bu sesi.indirdim uyusun diye
Canım bizim de 12.de kontrolümüz bana da kilo almamış gibi geliyor. Bakalım dr ne diyecek52 gunluguz canim.Bu ay 1 kilo almiyacak gibi.Halinden belli .Doktor yonlendirir artik.13unde kontrolumuz var.Ben 2 gndr sut sagmiyrm.Dondurycuya atiyrdum.Gece uyku agır basiyrUykuya yenilmemem lazim.Biberonu zorla aliyr diye dolaba da koymak istemiyrm.Israf oluyr.Aklima bisey takildi canim bi de.Bu kalca ultrasonunda poponun arkasinda kucuk killi bi yer var ya orsya da bskiyrlar mi?Hafif cukurluk var bizde de.Stres yapıyrm aklima geldikce.Nasil cekiliyr ultrason
Biz 1 haftadır elektrik supurge sesiyle uyuyoruz.Ya kafayı yiyecem 30 saattiruykuya dalamayan sürekli.ağlayan kizim elektrikli supurge sesiyle uyudu ve tlfndan bu sesi.indirdim uyusun diye
Neden acaba canim ben dün 9 dan beri zombi gibi geziyorum bir yeri mi agriyor acaba dedim capral verdim an yine uyumadi bu gecede uyumazsa yarın doktora goturecembenimkide öyle canım dun hic uyumadı uykuya bir turlu dalamıyor nedense durup durup agliyor
Ben bugun kesfettim canim 3 saattir uyuyor supurge sesiyle tlfna indirdim sürekli.evde elektrikli cakistirmayayim diye galiba benim.kizim kolikBiz 1 haftadır elektrik supurge sesiyle uyuyoruz.
Çok şükür rahat ettik biraz.
Fon makina sesinide seviyor onlada uyuyoruz
Doktor kiloya gore yonlendryr canim.Olmazsa mama veririzCanım bizim de 12.de kontrolümüz bana da kilo almamış gibi geliyor. Bakalım dr ne diyecek
Benim 30 da kanamam kesildi 45 te regl oldum40 bitince regli ne zaman oluyoruz
K Koala_anne ve kızlar moralim acayip bozuk...oglum.iyilesmiyor.ilac vermeye başladım ama öksürüğü gittikçe artıyor.burnunu çekiyorum soğuk buhar veriyorum sırtını zeytinyagliyorum başka neler yapabilirim.nefes alamıyor ve emmiyor.goguslerim doldu ağrıyor artık hiç emmiyor çünkü...allah korusun bronşit vs okumasından korkuyorum.birde bugün biraz ishali var.ben neler yapmalıyım kafayı yicem artik
K Koala_anne ve kızlar moralim acayip bozuk...oglum.iyilesmiyor.ilac vermeye başladım ama öksürüğü gittikçe artıyor.burnunu çekiyorum soğuk buhar veriyorum sırtını zeytinyagliyorum başka neler yapabilirim.nefes alamıyor ve emmiyor.goguslerim doldu ağrıyor artık hiç emmiyor çünkü...allah korusun bronşit vs okumasından korkuyorum.birde bugün biraz ishali var.ben neler yapmalıyım kafayı yicem artik
Bence tekrar doktora bir gidinK Koala_anne ve kızlar moralim acayip bozuk...oglum.iyilesmiyor.ilac vermeye başladım ama öksürüğü gittikçe artıyor.burnunu çekiyorum soğuk buhar veriyorum sırtını zeytinyagliyorum başka neler yapabilirim.nefes alamıyor ve emmiyor.goguslerim doldu ağrıyor artık hiç emmiyor çünkü...allah korusun bronşit vs okumasından korkuyorum.birde bugün biraz ishali var.ben neler yapmalıyım kafayı yicem artik
Bizimde öyle yapıyor daha uykudayken ağlıyorKözle merhaba bebeğim uykuda durduk yere ağlamaya başlıyor ama uyuyor Yani anlamadım korkuyor mu rüya mı görüyor napmam laızm bildiğiniz dua falan bar mı okuyum korku İçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?