2017 Aralık Anneleri

Saat 14 te ameliyat olacakmış. Sekreter aradı haber verdi. Saat 10:00-10:30 tan sonra emzirmeyin, genel anestezi alacak çünkü dedi. Ben yavrumu nasıl zaptedecegim onca saat aç. Ağlamaktan çatlar yavrum.
Canım geçmiş olsun yapıldı mı ameliyat nasıl h
Geçti?

Hastanede ısı olanlara allah kolaylık versın sıfa versn ınsaallah okuyamadım tek tek ama cumlemzn yavrusunu korusun mevlam

Saat 14 te ameliyat olacakmış. Sekreter aradı haber verdi. Saat 10:00-10:30 tan sonra emzirmeyin, genel anestezi alacak çünkü dedi. Ben yavrumu nasıl zaptedecegim onca saat aç. Ağlamaktan çatlar yavrum.
Canim cok gecmis olsun.allah sifa versin seni anliyorum.bizde cuma gunu Mr cekcez 5 6 saat emzirmeyecem bende anestezi icin.daha bir ayligiz.allahim yawrularimizi korusun sifa versin.metin olmaliyiz.insallah cabucak iglesir toparlanir miniklerimiz.

Bebeğim ağzını şapırdatıyor ve ellerini ağzına götürüyor
Bir türlü uykuya dalamadı
Memede süt kalmadı
Açlıktan mı sizce?

Kızlar doktor rotarix diye bir aşı verdi çocuğuma ikinci ay yapılıyormuş özel bir aşıymış. 190 tl ye aldık ikinci ve dördüncü ay yapacaz ağızdan. Birlikte sağlık ocağına götürüyoruz omlar yapıyor bunu bilen var mı daha önce yaptıran falan

Biliyorum demesi çok zor ama iyi dusun iyi olsun kuzum ki bence sorun yok bebegindr
Bende iyi dusunmeye calisoyorum canm surekli bebegin hareketlerini takip ediyorum beni taniyo sesime tepki veriyo gulmelere bile basladi dik tutunca ayaklarinin ustunede durabiliyo normal bebek ama doktor icime kurdu dusurdu bi kere.

Bende iyi dusunmeye calisoyorum canm surekli bebegin hareketlerini takip ediyorum beni taniyo sesime tepki veriyo gulmelere bile basladi dik tutunca ayaklarinin ustunede durabiliyo normal bebek ama doktor icime kurdu dusurdu bi kere.
Masallah caniim içine ferah tut kalbini allaha yonelt allahin izniyle bisey olmayacak kac aylik oldu bebis

Back