Rota virüsü aşısı. Biz de yaptiracağız. 2 türü varmış. 190 lira da çok yaa . Iyice sıkışacağız.Kızlar doktor rotarix diye bir aşı verdi çocuğuma ikinci ay yapılıyormuş özel bir aşıymış. 190 tl ye aldık ikinci ve dördüncü ay yapacaz ağızdan. Birlikte sağlık ocağına götürüyoruz omlar yapıyor bunu bilen var mı daha önce yaptıran falan
Himm evet canim mesafe uzunmus sizin1 saat uzakta canim gitttigim doktor maalesef.Devam ederse minigimi kontrole gtrdugumde giderim artik
Bizim de oyle canim.Hatta bugun en kotu gece ve gunduzdu herhaldeBebeğim ağzını şapırdatıyor ve ellerini ağzına götürüyor
Bir türlü uykuya dalamadı
Memede süt kalmadı
Açlıktan mı sizce?
Ağlayarak uyanmadı da bizimki de ellerini ağzına götürüp durdu şapırdatarak emmeye çalıştıBizim de oyle canim.Hatta bugun en kotu gece ve gunduzdu herhalde6 dan 12 ye kadar dogru duzgun uyumadı.Tam uyutyrz ciglik cigliya uyaniyr.Derin derin nefes alıyr,sonra nasıl bi aglama anlatamam.2 defs oldu tam.Korktu herhalde sonra besiginin basina dua koyduk.Oyle sakinlesti.Sizde de oluyr mu canim?
Canım benim de geçen gün çok emdiği için boşalmıştı. Annem ağzında kalsın çektikçe gelir dedi. Süt kesilmezse bebek emdikçe gelirmiş. Sütün azaldığını düşünüyosan her fırsatta ılık su iç. Bir de rezene anında süt yapıyo. Elinden rezene çayını düşürme.Ağlayarak uyanmadı da bizimki de ellerini ağzına götürüp durdu şapırdatarak emmeye çalıştı
Aç kaldı herhalde dedim
Süt kalmamıştı çünkü memelerde de
Defalarca uyuttuk
En son gece 3 falandı bizim de
Belki gazı sancısı falan gelmiştir ondan ağlayarak uyanmıştır canım
Bizim genelde öyle oluyor ağalayarak uyandığında
Gaz çıkarıp rahatlıyor ardından
İnşallah bugün biraz dinlendirir beni kızım
Çok yoruldum dün
Sağamıyorum da hiç
Memeler boş ta olsa bebiş çektikçe ona gider mi hiç süt?
Günde bir iki defa içmeye çalışıyorumCanım benim de geçen gün çok emdiği için boşalmıştı. Annem ağzında kalsın çektikçe gelir dedi. Süt kesilmezse bebek emdikçe gelirmiş. Sütün azaldığını düşünüyosan her fırsatta ılık su iç. Bir de rezene anında süt yapıyo. Elinden rezene çayını düşürme.
Rota virüsü aşısıKızlar doktor rotarix diye bir aşı verdi çocuğuma ikinci ay yapılıyormuş özel bir aşıymış. 190 tl ye aldık ikinci ve dördüncü ay yapacaz ağızdan. Birlikte sağlık ocağına götürüyoruz omlar yapıyor bunu bilen var mı daha önce yaptıran falan
Sen git tabii içini ferah tut ama inşallah kötü bişey çıkmaz canım. Gazi falan varsa ondan ağlıyodur ama.
Gece uyurken miniklerinizin kendisinin mi uyanmasnı bekliyorsunuz artık kızlar?
Gündüz zaten uyanıkken memede oluyorlar
Peki gündüz uykuya dalınca da 2 saatte bir emzirmeye devam mı?
Şu saatli emzirme işi çok zormuş
Ellerini agzına goturme bu ayin ozelligi herhalde canim.Aslinda onlarin duzenini biz bozuyrz.Uyanik oldugunda surekli meme veryrz.Ac mi diye?Sonrasinda gaz birikiyr tabi.Gecelri en rahatti bizim minik.3-4 saatte uyanip,emip aninda uyurdu.Dun 6dan 12 ye kadar surekli emdi.Oyle olunca gece de keyfi kacti.HerAğlayarak uyanmadı da bizimki de ellerini ağzına götürüp durdu şapırdatarak emmeye çalıştı
Aç kaldı herhalde dedim
Süt kalmamıştı çünkü memelerde de
Defalarca uyuttuk
En son gece 3 falandı bizim de
Belki gazı sancısı falan gelmiştir ondan ağlayarak uyanmıştır canım
Bizim genelde öyle oluyor ağalayarak uyandığında
Gaz çıkarıp rahatlıyor ardından
İnşallah bugün biraz dinlendirir beni kızım
Çok yoruldum dün
Sağamıyorum da hiç
Memeler boş ta olsa bebiş çektikçe ona gider mi hiç süt?
Kilo alımlarından belli olacak artıkEllerini agzına goturme bu ayin ozelligi herhalde canim.Aslinda onlarin duzenini biz bozuyrz.Uyanik oldugunda surekli meme veryrz.Ac mi diye?Sonrasinda gaz birikiyr tabi.Gecelri en rahatti bizim minik.3-4 saatte uyanip,emip aninda uyurdu.Dun 6dan 12 ye kadar surekli emdi.Oyle olunca gece de keyfi kacti.Her
defasında kendime soz veriyrm 2 saatten once emzirmicem diye ama iste annelik ya aclıktan uyuyamıyrsa diye üzüluyrm.Onlar emdikce getryr ama yetyr mu bilmiyrm
52 gunluguz canim.Bu ay 1 kilo almiyacak gibi.Halinden belli .Doktor yonlendirir artik.13unde kontrolumuz var.Ben 2 gndr sut sagmiyrm.Dondurycuya atiyrdum.Gece uyku agır basiyrKilo alımlarından belli olacak artık
Siz kaç oldunuz canım
Her an emmek isteyecek diye sağamıyorum
Dolapta azıcık da olsa süt olsa hemen veririm
Omuz bezini falan ağzına alıp emdi baya gece
Neden gecmedi hala bu gaz kafayi yemek uzereyim ne gunduz ne gece uyuyor 3 aylik olacak neredeyse. Gaz yapmasin diye c vitamini almiyorum hic 3 gundur atesim 38bucuk.antibiyotik yazdi doktor bebekten dolayi kullanmadim.bebegede gecti gribim dün atesi vardi bugün öksürüyor saatte bir emziriyorum göturmedim doktora hastane koridorlari mikrop saçıyor hafif bir rahatsizlik agir bir hastaliga önüsebiliyor.büyük olanda hasta larenjit atagi kaninda iltihap cıktı simdi endiklerine bakmayin sonra bisey yemiyorlar demir yerlerde kan degeri yerlerde.uyku duzen bozuldu gece kalkip bebege bagiriyor uyu artik yeter diyor esim spor yaparken ayagıni incitmis kalkamiyor oda bana muhtac.yine de şükür halimize.ama n sinir bozucu olani biz gurbet elde bunlari yasarken torun fotografi istenmesi ve sabret gecer demeleri.sabrediyorum evet 4 saatlik yol yapip yanima gelmeyenlere sabrediyorum telefonda bana çocuk bakimi dersi verenlere sabrediyorum aman bak emzir diyenlere sabrediyorum bana kardes kiskancligi konusunda ders verenlere .sabredeek okadar cok sey var ki hayatta esim diyor ki baska birisi olsa dayanamazdi.38 bucuk ates tirtir titriyorum ve kucagimda aglayan bir bebek.anne olmasam nabilirmiydim?dayananazdim.bu gücü veren Rabbie şükürler olsun
Canım benim Rabbim dayanma gücü versin. Hakikaten anne olunca yük kat kat artıyo. Rabbim hepinize hayırlı şifalar versin. Keşke insanlar zor olanı daha da zorlaştırmasalarNeden gecmedi hala bu gaz kafayi yemek uzereyim ne gunduz ne gece uyuyor 3 aylik olacak neredeyse. Gaz yapmasin diye c vitamini almiyorum hic 3 gundur atesim 38bucuk.antibiyotik yazdi doktor bebekten dolayi kullanmadim.bebegede gecti gribim dün atesi vardi bugün öksürüyor saatte bir emziriyorum göturmedim doktora hastane koridorlari mikrop saçıyor hafif bir rahatsizlik agir bir hastaliga önüsebiliyor.büyük olanda hasta larenjit atagi kaninda iltihap cıktı simdi endiklerine bakmayin sonra bisey yemiyorlar demir yerlerde kan degeri yerlerde.uyku duzen bozuldu gece kalkip bebege bagiriyor uyu artik yeter diyor esim spor yaparken ayagıni incitmis kalkamiyor oda bana muhtac.yine de şükür halimize.ama n sinir bozucu olani biz gurbet elde bunlari yasarken torun fotografi istenmesi ve sabret gecer demeleri.sabrediyorum evet 4 saatlik yol yapip yanima gelmeyenlere sabrediyorum telefonda bana çocuk bakimi dersi verenlere sabrediyorum aman bak emzir diyenlere sabrediyorum bana kardes kiskancligi konusunda ders verenlere .sabredeek okadar cok sey var ki hayatta esim diyor ki baska birisi olsa dayanamazdi.38 bucuk ates tirtir titriyorum ve kucagimda aglayan bir bebek.anne olmasam nabilirmiydim?dayananazdim.bu gücü veren Rabbie şükürler olsun
Bizim de var doktora göstermiştik biz52 gunluguz canim.Bu ay 1 kilo almiyacak gibi.Halinden belli .Doktor yonlendirir artik.13unde kontrolumuz var.Ben 2 gndr sut sagmiyrm.Dondurycuya atiyrdum.Gece uyku agır basiyrUykuya yenilmemem lazim.Biberonu zorla aliyr diye dolaba da koymak istemiyrm.Israf oluyr.Aklima bisey takildi canim bi de.Bu kalca ultrasonunda poponun arkasinda kucuk killi bi yer var ya orsya da bskiyrlar mi?Hafif cukurluk var bizde de.Stres yapıyrm aklima geldikce.Nasil cekiliyr ultrason
Geçmiş olsun canımNeden gecmedi hala bu gaz kafayi yemek uzereyim ne gunduz ne gece uyuyor 3 aylik olacak neredeyse. Gaz yapmasin diye c vitamini almiyorum hic 3 gundur atesim 38bucuk.antibiyotik yazdi doktor bebekten dolayi kullanmadim.bebegede gecti gribim dün atesi vardi bugün öksürüyor saatte bir emziriyorum göturmedim doktora hastane koridorlari mikrop saçıyor hafif bir rahatsizlik agir bir hastaliga önüsebiliyor.büyük olanda hasta larenjit atagi kaninda iltihap cıktı simdi endiklerine bakmayin sonra bisey yemiyorlar demir yerlerde kan degeri yerlerde.uyku duzen bozuldu gece kalkip bebege bagiriyor uyu artik yeter diyor esim spor yaparken ayagıni incitmis kalkamiyor oda bana muhtac.yine de şükür halimize.ama n sinir bozucu olani biz gurbet elde bunlari yasarken torun fotografi istenmesi ve sabret gecer demeleri.sabrediyorum evet 4 saatlik yol yapip yanima gelmeyenlere sabrediyorum telefonda bana çocuk bakimi dersi verenlere sabrediyorum aman bak emzir diyenlere sabrediyorum bana kardes kiskancligi konusunda ders verenlere .sabredeek okadar cok sey var ki hayatta esim diyor ki baska birisi olsa dayanamazdi.38 bucuk ates tirtir titriyorum ve kucagimda aglayan bir bebek.anne olmasam nabilirmiydim?dayananazdim.bu gücü veren Rabbie şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?