2017 Aralık Anneleri

Benimki de aynı canım. Biliyorum alışıp sıkıntı yapacağını ama ıkınıp rahatsız olmasına dayanamıyorum işte. Bakalım benimki de ilaç verir belki. Size de geçmiş olsun canım
Evet bizdr dayanamiyorduk uzuliyorduk o yuzden rahatlamasi icin hemen kulakcubugu zeytinyagina dadanmistik. Insallah iyi gelir damlalar sizede onerir muhtemelen

Uyanıkken yapıyor canim bende ne bilim ağzı dimi yaniyor herhalde sutum mu acı diyordum evet baoluncuk bizimki sr çıkarıyor bide dunsen bu yana uykusunda sesler çıkarıyor yada uyurken irkiliuor
hepsi normal merak etme.bizimki sallanirken arada uyurken inliyo bile bende korkuydm ama normalmis

K Koala_anne canimmm soğuk algınlığı için uygulayabileceğim yöntem var ni? Paylaşır mısın
Canım dr ilaç verdi mi bide ev çok sıcakmış senin ondan daha çok tıkanır burnu genzi kurur evi sık sık havalandır, üstünü iyi giydir evin ısı derecesini biraz düşür, sıkı giyinirse eğer bide sıcaklık düşüp mikrop az ürerse sonuçta bakteri ve mikroplar sıcakda çoğalır burun tıkanıklığı azalır, ben sabah 5,6 gibi bebek odadayken kendi yatağıma yatırıyorum üstünü iyice örtüp pencereyi aralıyorum 3 dk falan temiz hava giriyor odaya bana bile çok iyi geliyor bebekde rahatlıyor... Soğuk algınlığı kesin mi yani dışarı falan çıkarıyor musun çıkarsan bile evden daha iyi temiz havada dolaştırmak kapalı alanlar hariç

Kızlar maşallah size hem bebişlerden hem de ev işlerinden fırsat bulup yazıyorsunuz. Bizim bebiş pazar iki aylık olacak gecemiz gündüzümüz yok uyku yok.

Çalışmaya başlayacak olan anneler işe başlayınca bebeğinizi nasıl besleyeceksiniz Akşam uykusuz kalıp gündüz işi nasıl halledeceğiz kara kara düşünüyorum Siz neler yapacaksınız

Geçmiş olsun
Bütün bebişler hasta galiba
Bu kış bizi mahfetti
Benim bebiş dün gündüz ve gece dahil saat 2 ye kadar yaklaşık 12 saat uyanık kaldı herhalde
Yatırıyorum uyanıyor falan
İdrr yolu enfeksiyonu vardı sık değiştirdim bezini
Popoyu silmekten tahriş mi ettim bilmem
Doktor emfeksiyon da yapar dedi
Kızarmış popo ve bezi kapattığız anda başlıyor ağlamaya
Açık bıraktık 2 kere koltuk örtüsü 5-6 alt açma falan gitti herhalde, üstüm başım hep çiş kaka oldu
İnş bugüne düzelir yavrum acı çekiyor sürekli :(
Doktordan gelince yazarsın bize canım
Sabaha karşı tuzlu su karışımı hazırladım burun deliklerine sıktım biraz açıldı ama çok degil. Hırıltısı için de doktorumuz direk sezeryan doğum mu yaptın diye sordu. Bebegin ciğerlerinde su kalmıştır . Çocuk doktoruna da sorarsın tekrardan dedi. 1,5 yaşına kadar geçer dedi. Doğduğundan beri var hırıltısı gerçekten.

Sutunu artirmak isteyen anneler boza icebilirsniz mayali oldugu icin sutu artiriyor insallah faydasi olur sizede. Yavrularimizin rizki bol olsun insallah

Ben onu bir araştırayım
Bende sıcak suyun içine biraz lavanta tohumu koyup çocuğun yatağının yakınına koyarsan burnu açılır diye duydum ama büyük kızım da denwmiştim2 yasında falndı..bebeklere denemedim..sonuçta bitkisel bişey ağır kokmuyor da zaten

Çalışmaya başlayacak olan anneler işe başlayınca bebeğinizi nasıl besleyeceksiniz Akşam uykusuz kalıp gündüz işi nasıl halledeceğiz kara kara düşünüyorum Siz neler yapacaksınız
Şimdiden süt sağıp dolaba atmaya başladım. is yerindeyken de sağma makinem ike sağmaya devam edeceğim. Gelir gelmez de emzirecegim insallah. Nasıl calisacagiman ziyade nasıl birakacagim, bebeğim sutten kesilir mi? Onu düşünüyorum

Back