2017 Aralık Anneleri

Arkadaşlar benim minik yardımcı olmadan kakasını yapamıyor. Zeytinyağı ile poposunu yağlayıp kulak çöpüyle hafif uyarıyorum o şekilde yapıyor ama katı değil hava kabarcıklı ve sıvı yapıyor. Müdahale etmesem iki üç gün yapmıyor böyle bişey duydunuz mu doktora götürmeli miyim? Bu arada rengi de normal
Merhaba, benim bebegimde cok ikiniyordu geceleri uyumakta zorlaniyordu burda okuyup kulak cubuguyla mudahele ediyordum basincli yapiyor sonunda da kopuklu kismi geliyordu . Dun doktora gittik bunlari soyledik yapmamamizi onerdi boyle yapinca sonra bebek alisir kendisi mudahele ister surekli dedi. Biogaia ilacini verdi 2 gundur kullaniyoruz bebek kendi yapmaya basladi ve mudahele etmeden 6/7 gune kadar yapmamasi normal dedi

Hay

Hayrlı olsun canım benim inşAllahhhh, dimi yaa 15 haftalık falandık hemen hemen konuşmaya başladığımızda çok şükür bu günleri de gördük hep beraber bizde uçurduk gitti:)
Amin canim sana da hepimiz de hayirli olsun insallah ilk yaş kutlamasini da burda paylasiriz geçmemiz dediğimiz hamilielik bitti dinle beraber neler paylastik şimdi de.40 mizida u curduk allaha sukur

Ha ha ☺️
Ne guzel benimki beni gece emmiyor
Cok zorlaniyorum bakalim bu gece neler yasanacak bizde

Allah kolajlık versın cnm.. 2.5ta kalktm baktm rahat uyuyo 3.5 kurdm saatı baya acıkms nefes almadan emdı walla smdıde uyucak gbıbuattdm besıge az dalsın yatacam ınsaaallah

Gazını çıkartıyoruz canim da kimyon çayi mi versem mi ki yine de biberon alsa mama yapıp verecem
Ben veiyrm canim.Rahatlatyr. Cok uzuluyorum ben de biberon almamasina.Ins.gerek kalmaz.Kasikla beslemek de cok zor.Bakalim doktor bu ay kilo alimi icin ne dicek?

Ben veiyrm canim.Rahatlatyr. Cok uzuluyorum ben de biberon almamasina.Ins.gerek kalmaz.Kasikla beslemek de cok zor.Bakalim doktor bu ay kilo alimi icin ne dicek?
Bzimi salı günü kalca muanesi var belli olacak bakalım haftada 200 250 gram almasi lazimmis bide milyon çayını nasil veriyorsun canim

Bebeğimin burnu hiç olmadığı kadar tıkandı. Gece burnunun sesine uyanıyordum. Kalkip emzirmek istedim uyanamadı. Sabaha karsi da ben uyandırdım onu. 6 saat aç kalınca. Hala da tam açık degil. Saat 8 dsn sonra sağlık ocağına götüreceğim.

Bebeğim çok hasta.surekli hapsurup öksürüyor burnu da tıkalı sanırım grip oldu.birazdan doktora götüreceğiz.insallah ciddi bir durum yoktur.evimiz kaloriferli ve aşırı sıcak bebeğim sürekli terliyor bu yüz den hasta oluyor:(

Canım biz şırıngayla vermeye başladık
Arada sağdığımda babası veriyor
Çok uzun sürüyor tabi
5cc alıyor enjektör, yavaş yavaş ağzına sıkıyoruz
Sonra tekrar

Bebeğimin burnu hiç olmadığı kadar tıkandı. Gece burnunun sesine uyanıyordum. Kalkip emzirmek istedim uyanamadı. Sabaha karsi da ben uyandırdım onu. 6 saat aç kalınca. Hala da tam açık degil. Saat 8 dsn sonra sağlık ocağına götüreceğim.
Geçmiş olsun
Bütün bebişler hasta galiba
Bu kış bizi mahfetti
Benim bebiş dün gündüz ve gece dahil saat 2 ye kadar yaklaşık 12 saat uyanık kaldı herhalde
Yatırıyorum uyanıyor falan
İdrr yolu enfeksiyonu vardı sık değiştirdim bezini
Popoyu silmekten tahriş mi ettim bilmem
Doktor emfeksiyon da yapar dedi
Kızarmış popo ve bezi kapattığız anda başlıyor ağlamaya
Açık bıraktık 2 kere koltuk örtüsü 5-6 alt açma falan gitti herhalde, üstüm başım hep çiş kaka oldu
İnş bugüne düzelir yavrum acı çekiyor sürekli :(
Doktordan gelince yazarsın bize canım

Ben bi de dün ne yapmışım
Yatak odasının balon kapısına birşey çekti eşim soğuk hava girmesin diye
Ben de havalandırdıktan sonra kapattım sanıyorum
Meğer tam oturmamış kapı
Az az hava girmiş ve biz o odada uyuduk
Ben bebişi kaldırdım emzirdim
Çok soğuk değildi içerisi ama ılıktı, bebiş terlemiş uyurken soyduk üstünü değiştirdik
Off
Sabah farkettik ki kapı tam oturmamış
:KK43:
İnşallah bebişim hasta olmaz
Zaten tıkalıydı burnu
Antibiyotik de kullanıyoruz
Çok korkuyorum

BEzını degstrmeden emzrmek gbı bı haya yaptım:KK12: karnı doydu bez degstrene kadrda uyku acıldı aşk ve mavi izlıuoz beraber oğlumla:KK48:
Dünden beri ben de popoyu silmekten tahriş ettim
Pamuk su yapıp siliyorum
Islak mendil kullansam ne olur acaba
Tam siliyorum pırtlatıyor
Tekrar siliyorum kuruluyorum bezi takıcam
Pırtlatıyor
Belki 5-6 defa yaptı
Sil, sil,sil
İnş yine tahriş olmaz
Az önce bezi takana kadar her yerim kaka oldu yine
Gece de uyuyamadı acısından
İnş krem iyi gelir de yavrumun acısı geçer