2017 Aralık Anneleri

nasilsinz kizceler hic okuyamiyrm misafirden.bugun 2.ay asilarmizi olduk tam uc tane bi koldan iki ayaktan.yavrum cok agladi mosmor oldu aglamaktan.ates dusurucu surupta verdi atesi cikablrmis.geldik eve uyudu hemen kiymadgm.basima agrilar girdi uzuntuden
Bizim de yaklaşıyor
Yavrumun her yeri delindiydi zaten serum takılcak diye
Bi bulamadılar damar
Şimdi de aşılar
İnş ateşiniz çıkmaz tetikte ol canım

Kızlar bizim tahliller temiz çıktı. Ama ben hala merak ediyorum dışkısındaki o kan neydi diye. Şimdi ishali de azalmış gibi. Leblebi yiyorum günde bir avuç. Dışkı rengi yeşilimsi şu anda.
Bu arada maşallah K Koala_anne . 4 çocuk + biz. Nasıl yetişiyorsun. Allah güç kuvvet versin. Moderatörlere diyek de seni de yönetici yapsınlar. :) maşallah barekallah. Herkese yetiyo elin. :KK200:
Canimmm çok şükür...kuzum anne sütü çok aldıysa belki ondandır o renk..bilemedim. K Koala_anne candır....

Uyanıkken yapıyor canim bende ne bilim ağzı dimi yaniyor herhalde sutum mu acı diyordum evet baoluncuk bizimki sr çıkarıyor bide dunsen bu yana uykusunda sesler çıkarıyor yada uyurken irkiliuor
Dün ben de yazmıştım tatlım
tükürüğünü dudaklarına getiriyor
Hatta gece babasının ayağına tükürdü :)
Dili hep dışarda artık
Omuz bezini yalıyor
Eldivenleri yalıyor
Ne gelirse diliyle bir tadıyor
Sorma bi de sesler çıkarmaya başladı eee,üüü yapıyor çok tatlııı

Islak mendil iice kotu yspar bence canim.Aloevera var mi ?Ben dun surdum.Kirmıziligini aldi hrmen
Islak mendil sadece dışarda kullanırım şimdilik
2 gündür sürekli bez değiştiriyoruz
Hep çiş kaka
Taö değiştiyorum tekrar yapıyor
Salon halım yıkamaya gitti bugğn
Bezini takamadan fışkırttığı için
Sürekli pamukla sil sil ben de azıcıl tahriş ettim galiba
Şimdş yavaşça pıt pıt dokundurarak siliyorum
Hametan vardı evde onu sürün dedi doktor
Geçmezse trosyd alıcam
Bi de zeytinyağını hafif yaktık onu sürüyorum arada da
İnş geçer
Aleoveram sineklenmişti attım
İyi mi geldi pişiğe canım

Yatarken arkaya attığında ağlamıyor ama taşırken yada emzrrken ben ittiriyrm o itiyor bazen huzursuz oluyr bazen itmeme müsade ediyor doktra gidecz korkuyrm binbir tahlil istyck.. ben de okuyum cnm teşkr ederm
Sen git tabii içini ferah tut ama inşallah kötü bişey çıkmaz canım. Gazi falan varsa ondan ağlıyodur ama.

Kazılar kanguru alan var mı? Marka olarak neyi tercih ettiniz...artik lazım oluyor.
Bende alacaktım
Çok tavsiye etmediler sanki burda
Biz daha hiç gezmeye gidemedik
Hastaneye de pusetle çıkıyoruz
Kaç aya kadar kullanılır ki o?
Oyun halısı aldık erken davranıp :)
Hiç dikkatini çekmiyor
Babasına daha çok tepki veriyor :) :)

C

Nimm nette o ilaçla ilgili iyi şeyler okumadım bitkisel değilmiş.prospan %100 bitkisel o yüzden onu verdim...simdi soğuk buhar veriyorum.yataginin başına soğan kestim aştım.odalari havalanırdım.insallahhh iyi gelir
Insallah canim ayyy topikte hep hastalik okur olduk nolcak boyle yaaa

Ahhh canımmm üzülme desemde anmasın için gider...bende oğlum hasta oldukça çok üzülüyorum.. eşimle kavga ediyoruz hep.cocukdan çok hasta oluyon diyor:KK43: çok geçmiş olsun...para değilde ben gobek kismins bez sarmayı duymuştum
Gobek fıtıgı korseside kullanmaya basladim bugun. Ne bulursam deniyorum bi umut iyilesir belki diye. En az 1 sene cocuk belinde bunlarla nasil dolasacak.
Hadi simdi aklı ermiyo. Insallah biran önce gecer. Cok aglayan bi bebekte degil ıkınması oluyo. Basta baglamadigim icin buyudu hatam büyük.

Islak mendil sadece dışarda kullanırım şimdilik
2 gündür sürekli bez değiştiriyoruz
Hep çiş kaka
Taö değiştiyorum tekrar yapıyor
Salon halım yıkamaya gitti bugğn
Bezini takamadan fışkırttığı için
Sürekli pamukla sil sil ben de azıcıl tahriş ettim galiba
Şimdş yavaşça pıt pıt dokundurarak siliyorum
Hametan vardı evde onu sürün dedi doktor
Geçmezse trosyd alıcam
Bi de zeytinyağını hafif yaktık onu sürüyorum arada da
İnş geçer
Aleoveram sineklenmişti attım
İyi mi geldi pişiğe canım
Valla canım benim doktor da hametan verdi zeytinyağı da sürüyordum boşu boşuna oyalanmısım poposu iyice oyuk oyuk oldu. Trosyd iki günde geçirdi hiçbişey kalmadı. Günde üç kere sürmüştüm ıslak mendil yerine pamuk kullandım

Kızlar sorum spiral taktıranlara ne zaman taktırılıyor? Sezeryan doğum yaptım bugün 44 gün oldu 30 günden sonra kanamam bitti adet olmayı mı beklemem gerekiyor? Bide bende polikistik over var yumurtlama tedavisi ile hamile kalmıştım spiral çıkartınca olumsuz bişey bırakmaz dimi

Benim oglanda gobek fıtıgı oldu cok üzülüyorum.
Onun bu haline icim parcalaniyo.
Para sarıp bagladim keske hemen baglasaydim cok geç kaldim.
Bagladigimdan beri kakasini yapmadı yaptigim yanlis mi diye dusunuyorum simdide karakara
Hayır annem de öyle iyilestirmisti kardeşimi

Kızlar bizim tahliller temiz çıktı. Ama ben hala merak ediyorum dışkısındaki o kan neydi diye. Şimdi ishali de azalmış gibi. Leblebi yiyorum günde bir avuç. Dışkı rengi yeşilimsi şu anda.
Bu arada maşallah K Koala_anne . 4 çocuk + biz. Nasıl yetişiyorsun. Allah güç kuvvet versin. Moderatörlere diyek de seni de yönetici yapsınlar. :) maşallah barekallah. Herkese yetiyo elin. :KK200:
O değil de gulii7 gulii7 hiç yazmıyor oldukça uzun bir zamandır. Konu sahiplğini K Koala_anne iyi yapar gibi

Bizimki acaip terliyor :KK43: ince giydiğinde de için rahat etmiyor
Benim oglanda gobek fıtıgı oldu cok üzülüyorum.
Onun bu haline icim parcalaniyo.
Para sarıp bagladim keske hemen baglasaydim cok geç kaldim.
Bagladigimdan beri kakasini yapmadı yaptigim yanlis mi diye dusunuyorum simdide karakara
canım bide de var göbek fıtığı ama dr elinizi sürmeyin bir seneye düzelir dedi. Bende bir şeyler sarıp koymayı düşünüyordum öyle deyince vazgeçtim. Başka bir dr geçtim 13.de randevum var ona da göstereceğim bakalım Ne diyecek. dediklerini inş buraya da yazarım

Bende alacaktım
Çok tavsiye etmediler sanki burda
Biz daha hiç gezmeye gidemedik
Hastaneye de pusetle çıkıyoruz
Kaç aya kadar kullanılır ki o?
Oyun halısı aldık erken davranıp :)
Hiç dikkatini çekmiyor
Babasına daha çok tepki veriyor :) :)
Canimmm kanguru 6 aydan sonra kuulaniliyormus...almak şart.disari çıkarken hep araba olmuyor çünkü.benim hemen dışarı çıkmak gerekiyor hele baharda yürüyüş vs yapılır iyi olur bence...bizde oyun halısı aldık :) yavaş yavaş dikkatini çekmeye başladı ama en fazla 5 dk

Back