- 6 Haziran 2017
- 152
- 83
- 48
- 38
Merhaba, benim bebegimde cok ikiniyordu geceleri uyumakta zorlaniyordu burda okuyup kulak cubuguyla mudahele ediyordum basincli yapiyor sonunda da kopuklu kismi geliyordu . Dun doktora gittik bunlari soyledik yapmamamizi onerdi boyle yapinca sonra bebek alisir kendisi mudahele ister surekli dedi. Biogaia ilacini verdi 2 gundur kullaniyoruz bebek kendi yapmaya basladi ve mudahele etmeden 6/7 gune kadar yapmamasi normal dediArkadaşlar benim minik yardımcı olmadan kakasını yapamıyor. Zeytinyağı ile poposunu yağlayıp kulak çöpüyle hafif uyarıyorum o şekilde yapıyor ama katı değil hava kabarcıklı ve sıvı yapıyor. Müdahale etmesem iki üç gün yapmıyor böyle bişey duydunuz mu doktora götürmeli miyim? Bu arada rengi de normal
Canim ishali var diye 2 gündür k esmistim tatliyi aşırı tatlı yemek ishal yaparmisTatlı seyler yıyomuaum cnm
Amin canim sana da hepimiz de hayirli olsun insallah ilk yaş kutlamasini da burda paylasiriz geçmemiz dediğimiz hamilielik bitti dinle beraber neler paylastik şimdi de.40 mizida u curduk allaha sukurHay
Hayrlı olsun canım benim inşAllahhhh, dimi yaa 15 haftalık falandık hemen hemen konuşmaya başladığımızda çok şükür bu günleri de gördük hep beraber bizde uçurduk gitti:)
Canim ishali var diye 2 gündür k esmistim tatliyi aşırı tatlı yemek ishal yaparmis
Aynn cnm net yüzden ağladım sinirimden ne kötü şeyler yazıyrlar umarım okuduklarımla alakası yoktur
BEzını degstrmeden emzrmek gbı bı haya yaptımkarnı doydu bez degstrene kadrda uyku acıldı aşk ve mavi izlıuoz beraber oğlumla
Ha ha
Ne guzel benimki beni gece emmiyor
Cok zorlaniyorum bakalim bu gece neler yasanacak bizde
Ben veiyrm canim.Rahatlatyr. Cok uzuluyorum ben de biberon almamasina.Ins.gerek kalmaz.Kasikla beslemek de cok zor.Bakalim doktor bu ay kilo alimi icin ne dicek?Gazını çıkartıyoruz canim da kimyon çayi mi versem mi ki yine de biberon alsa mama yapıp verecem
Nette oylebyaziypr canim şekerli şeyler fazla tuketulirse ishal yaparmis ki gecen gun K Koala_anne nin kızı kabizdi şekerli su vermisti kakasini hemen yapmisAa ılk defa dıydum nrmaldedemı oyle bzm ıcın
Bzimi salı günü kalca muanesi var belli olacak bakalım haftada 200 250 gram almasi lazimmis bide milyon çayını nasil veriyorsun canimBen veiyrm canim.Rahatlatyr. Cok uzuluyorum ben de biberon almamasina.Ins.gerek kalmaz.Kasikla beslemek de cok zor.Bakalim doktor bu ay kilo alimi icin ne dicek?
1-2 cay kasigi canimBzimi salı günü kalca muanesi var belli olacak bakalım haftada 200 250 gram almasi lazimmis bide milyon çayını nasil veriyorsun canim
Canım biz şırıngayla vermeye başladıkBen veiyrm canim.Rahatlatyr. Cok uzuluyorum ben de biberon almamasina.Ins.gerek kalmaz.Kasikla beslemek de cok zor.Bakalim doktor bu ay kilo alimi icin ne dicek?
Geçmiş olsunBebeğimin burnu hiç olmadığı kadar tıkandı. Gece burnunun sesine uyanıyordum. Kalkip emzirmek istedim uyanamadı. Sabaha karsi da ben uyandırdım onu. 6 saat aç kalınca. Hala da tam açık degil. Saat 8 dsn sonra sağlık ocağına götüreceğim.
Dünden beri ben de popoyu silmekten tahriş ettimBEzını degstrmeden emzrmek gbı bı haya yaptımkarnı doydu bez degstrene kadrda uyku acıldı aşk ve mavi izlıuoz beraber oğlumla
Bende deneyeyim canim.Bazen cok huzurszlaniyr.Acliktan sankiCanım biz şırıngayla vermeye başladık
Arada sağdığımda babası veriyor
Çok uzun sürüyor tabi
5cc alıyor enjektör, yavaş yavaş ağzına sıkıyoruz
Sonra tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?