- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
40 bitince regli ne zaman oluyoruz![]()
Dün doktruma gittim muayene etti emzirdiğin için korunmans bile gerek Yok dedi adet olmam heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 bitince regli ne zaman oluyoruz![]()
Emzirmek kesin bi korunma yontemi degil ama emzirirken hamile kalan bisuru insan varDün doktruma gittim muayene etti emzirdiğin için korunmans bile gerek Yok dedi adet olmam heralde
immm bence korun çünkü emzirirken hamile kalan bir suru insan varDün doktruma gittim muayene etti emzirdiğin için korunmans bile gerek Yok dedi adet olmam heralde
Canım sen hiç bakma dr un emzirdiğin için korunmana gerek Yok demesine. Kısmette varsa çok güzel de oluyor bebişler o yüzden yine de dikkat et derim ben.Dün doktruma gittim muayene etti emzirdiğin için korunmans bile gerek Yok dedi adet olmam heralde
Kizlar 2 gündür sutum azalıyor ya ya kizim gogsumle savaşıyor doymayinca da agliyor sutum artssin diye denemedigim şey kalmadı artsin diye dune göre daha az ne yapacam ben biberon almıyor mama da veremiyorum
K Koala_anne cnm k bakm süreli sana soruyrm
Bebeğimi kucağıma aldığım da başını arkaya ittiriyor sıkıca bazen emerken de öle yapıyor yastıksz yatırınca da yan yatarken geriye atıyor boynunu bi haftadr fark ettim bunu,, netten binbir şey çıkıyor çok canım sıkılıdı,, epilepsi spastik,, kiss sendromu vb sünnet eden çocuk cerrahı da belkş başını daha tutamıyor dedi senin bi fikrin var mı hiç bir bebekte böle karşılaşmadım 43 günlüğüz daha tutamaz sanırım ams yatarken neden atıyor boynunu o beni endişelendiriyorfotosunu atarım bebeğimin tekrar yapınca
Aynen canım öyle yaptık valla :)Masallah butun dogurmayi bekliyenler beraber doğurmusuz heralde :)
Hayrlı olsun canım benim inşAllahhhh, dimi yaa 15 haftalık falandık hemen hemen konuşmaya başladığımızda çok şükür bu günleri de gördük hep beraber bizde uçurduk gitti:)Bizde 40 bugdayda konuyyormus kuzum uçtu kirkimiz allaha şükür bugünleri de gördük nice güzel günlerimiz olur yavrularimizla insallah
Canım aslında yaptırmamak gerekiyor bana göre aslında istemiyorum yaptırmak hiçbirini benim çoğu arkadaşım yaptırmıyor hiçde hasta olmuyor çocukları ama işte eşime laf geçiremiyorum bana kalsa asla yaptırmam, bide mecburi diye bişey yok dilekçe veriyorsun bide aşı zamanı imza atıyorsun, çünkü aşı olmazsa aşı başı ptim alamaz aile hekimi ve aşı yapan hemşireler o yüzden zorluyorlar herşeyden haberim var, ikiye bölündü bu konu ama çoğu yaptırmıyorHic bir asisini mi yaptirmadin?
Benim butun asilar icime sinmiyor da burada mecburi yaptirmak
Canım verme onun hakkı drğil çünkü bu konu kesin bi şekilde belli, lavaboya dökmek dr günah saksı dibine dök canımYa ben bi konuda daha fikrini sormak istiyorum
Benim kizim gece beni emmiyor bende sagiyorum
Biberonda kullanmiyor yani sagdigimi icmiyor
Bende buyuk kizima ona veriyorum dokmek yerine
Sence yanlis mi yapiyorum
Gunah falan olmuyordur demi?
Aynen kuzum mecburi değil ama işte adet olmuş bana çok güzel geliyor dinende yasakda değil isteyen yapabilir ama abdest aldırmak iyi gelir sanada bebeğede hafiflersin dua etmekde aynı şekilde iyi gelir şimdiden hayrlı olsun ❤Bizim de yarin kirkimiz oluyor
Simdi ben buyuk kizimda bunlari yapmadim direkt yikadim kendim abdest aldim
Bunda da aynisini yapcam
Dua yine okurum da
Dinen mecburi degil sanirim degil mi
Canım ne alaka yaa o nettekiler sen onlara bakma kemiği falan batmıştır tutarken ondan atıyordur kafasını sen onun koltuk altindan kundak yap çok sıkma çokda gevşek bırakma biraz öyle yap dene kemikleri acıyordur yanlış tutmak dan korkma okumada onlarıK Koala_anne cnm k bakm süreli sana soruyrm
Bebeğimi kucağıma aldığım da başını arkaya ittiriyor sıkıca bazen emerken de öle yapıyor yastıksz yatırınca da yan yatarken geriye atıyor boynunu bi haftadr fark ettim bunu,, netten binbir şey çıkıyor çok canım sıkılıdı,, epilepsi spastik,, kiss sendromu vb sünnet eden çocuk cerrahı da belkş başını daha tutamıyor dedi senin bi fikrin var mı hiç bir bebekte böle karşılaşmadım 43 günlüğüz daha tutamaz sanırım ams yatarken neden atıyor boynunu o beni endişelendiriyorfotosunu atarım bebeğimin tekrar yapınca
Canım aslında yaptırmamak gerekiyor bana göre aslında istemiyorum yaptırmak hiçbirini benim çoğu arkadaşım yaptırmıyor hiçde hasta olmuyor çocukları ama işte eşime laf geçiremiyorum bana kalsa asla yaptırmam, bide mecburi diye bişey yok dilekçe veriyorsun bide aşı zamanı imza atıyorsun, çünkü aşı olmazsa aşı başı ptim alamaz aile hekimi ve aşı yapan hemşireler o yüzden zorluyorlar herşeyden haberim var, ikiye bölündü bu konu ama çoğu yaptırmıyor
Ust derisini her alt acmada yukari cek dedi yapisma olmasin dedi. Ilac kalintilariyla kapanmisti kesigin bittigi yer. Orayi acmak icin ugrasti sizde de var mi ilac kalintisi?Haklısın cnm sürekli değiştirmemiz lazım..
Doktr ne dddi cnm herşy yolundadr inşşh bizidr haftaya çağırdı hayrlısı
Esimde simdi deri diyo o tabakaya.Haklısın cnm sürekli değiştirmemiz lazım..
Doktr ne dddi cnm herşy yolundadr inşşh bizidr haftaya çağırdı hayrlısı
Bebeklerde başı geriye atma normal bir durum bir tür refleks ve belli bir aya geldiğinde kendiliğinden kayboluyor. Mayo clinic bebeğinin ilk bir yılı isimli kitapta okudum bunun bir refleks olduğunu.K Koala_anne cnm k bakm süreli sana soruyrm
Aa evet malesef yurtdışında mecburiymiş benimde aynı şekilde senin gibi içim gidiyor... Rica ederim canım benim ni dimik:))Herseye yetismissin yine
Cvplarin icin sagol
Ben yurtdisindayim maalesef
Turkiyede olsam yaptirmam her asi zamani icim gidiyor
Burda mecburi