2017 Aralık Anneleri

Canım ondandır büyük ihtimalle her değiştirme de bebantol merhem sürüyormusun eper çok kötü durumdaysa trosdy miydi neydi evde var halen adını ezberleyemedim ondan varsa sür geçer kuzum tahriş olmuştur silmekten

Bebeklerde başı geriye atma normal bir durum bir tür refleks ve belli bir aya geldiğinde kendiliğinden kayboluyor. Mayo clinic bebeğinin ilk bir yılı isimli kitapta okudum bunun bir refleks olduğunu.
Evet o var canım ama işte ağlama varsa dediğimdendir ama normal ağlama yoksa senin dedğin refleks doğru söylüyorsun

Kızlar bebeğim uyumuyor geceden şimdiye toplasan 3 saat anca uyudu oda 10 dk aralıklarla perişan oldum önceden daha iyiydi gün geçtikçe kötü oluyor gazdan olduğunu düşünmüyorum ne yapılabilir

Hametan var evde onu sürdük
Bepantol sürünce ağladı sildik hemen
Sabahtan hafif kızarıktı
Mustela pişik önleyici kullanıyorum
Onu sürüyorum her bez değiştirmede
Enfeksiyon da yaparmış doktora sorduk şimdi
Zeytinyağını kızdırdık soğuttuk onu sürdük
O dediğin krem hemen geçirir mi ki
Yarın aldırayım eşime K Koala_anne

Banyo yaptırmayı denediniz mi?
Denedik ondan sonra mayışıp uyuyor ama kış diye her akşam yıkayamıyorum anason rezene her şeyi denedim hiç biri fayda etmedi maalesef fitil varmış yarın doktordan sonra onu deneyecem yine de burda sorayım dedim başka bildiğiniz bişey var mı diye

Emzirmek kesin bi korunma yontemi degil ama emzirirken hamile kalan bisuru insan var

Evet cnm bi çok tanıdığım bu yöntemle korunduğunu sandı ama hepsi hamile çıktı.. :) şimdilik ilişkiye sıcak bakmıyrm zaten olursa da ilaçsz korunma deniycz..

C

immm bence korun çünkü emzirirken hamile kalan bir suru insan var bilmiyorum benim 2.icin gözüm çok korktu da o yüzden dedim

Canım sen hiç bakma dr un emzirdiğin için korunmana gerek Yok demesine. Kısmette varsa çok güzel de oluyor bebişler o yüzden yine de dikkat et derim ben.

Aynn ben de hiç hazr değilm 2. İçin ama Allh ol dedikten sonra başım üstüne ben yinede önlemimi alsam çok ii olur.. doktrum da çokkk ii çok memnunum geciktirme ikinci bebeği diyor hayrlısı inşşh Allhım isteyen herkese versin

Canım nette sacma sapan seyyler cıkar ben bakmıuorm pek.. buzımkı gaZı varsa çiş yaptysa falan rahatsz oldgndan kafayı gerıyo dgru ıtıyo genelde

Aynn cnm net yüzden ağladım sinirimden ne kötü şeyler yazıyrlar umarım okuduklarımla alakası yoktur

Yok cnm ya artık asla okumam okudukça binbir belirti bulmaya çalışıyrm öle sarıyrm genelde kol altından inşşh kötü bi durum degldr hafta içi doktra alacm dua et Canm

Ust derisini her alt acmada yukari cek dedi yapisma olmasin dedi. Ilac kalintilariyla kapanmisti kesigin bittigi yer. Orayi acmak icin ugrasti sizde de var mi ilac kalintisi?
Kesik yeri tıkanmasin dikkat et.

Esimde simdi deri diyo o tabakaya.
Bu benim 3.cocuk ama ilk cocuk olsaydi bidaha dogurmazdim heralde.
Cok zorladı bu bizi.
Kış bebegi diye mi
Erkek cocuklari daha mi hassas oluyo
Anlamadim gitti!!!

Yok cnm ilaç ben de korkuyrm ilaç sürerken ucuna da süremiyrm çevresi sargı çıktıktan sonra baya şişmişti akşams doğru haff indi çok şükür..
erkk bebekler çok zor cnm daha ufakkken başlıyorlar haylazlığa benm oğlan çok sinirli emerken meme ağzından çıkarsa kıyamet kopuyor :)
Allhım güzel günlerini göstersin bizler e inşşh

Bebeklerde başı geriye atma normal bir durum bir tür refleks ve belli bir aya geldiğinde kendiliğinden kayboluyor. Mayo clinic bebeğinin ilk bir yılı isimli kitapta okudum bunun bir refleks olduğunu.

Yatarken arkaya attığında ağlamıyor ama taşırken yada emzrrken ben ittiriyrm o itiyor bazen huzursuz oluyr bazen itmeme müsade ediyor doktra gidecz korkuyrm binbir tahlil istyck.. ben de okuyum cnm teşkr ederm

Sudo krem de cok iyi tavsiye ederim bi deneyin bence

Evet canım 3 sürmede bişeyi kalmaz yoğun pişikde onu verir dr lar ama geçince bırak sürmeyi bebantol sür dediğim öbür kreme devam edersen vücut bağışıklık kazanır fayda etmez geçer geçmez bırakman lazım ama elinin altında hep bulunsun

Yok cnm ya artık asla okumam okudukça binbir belirti bulmaya çalışıyrm öle sarıyrm genelde kol altından inşşh kötü bi durum degldr hafta içi doktra alacm dua et Canm
Bişeyi yoktur canım benim sen üzme kendini normal bir durum inşAllahhhh canım benim inşAllahhhh ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…