- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Canım ondandır büyük ihtimalle her değiştirme de bebantol merhem sürüyormusun eper çok kötü durumdaysa trosdy miydi neydi evde var halen adını ezberleyemedim ondan varsa sür geçer kuzum tahriş olmuştur silmektenBenim bebi halı koltuk üstüm başım dinlemedi
Altını siliyorken fışkırttı
Koltuk örtüsü vardı iyi ki :)
Halı yıkamaya gidecek
İdrar yolu enfeksiyonu hemen geçsin diye bezlerini hiç bekletmeden değiştirdim ama popo kızarmış hafif
Çok silmekten mi yoksa enfeksiyon mu pişirdi acaba?
K Koala_anne
Gündüz hiç uyumadı hep memedeydi
Bomboş memeler :)
İstediğim başıma geldi
Biraz önce saç kurutma mak sesiyle uyuttuk
Biraz dinlenir inş
Evet o var canım ama işte ağlama varsa dediğimdendir ama normal ağlama yoksa senin dedğin refleks doğru söylüyorsunBebeklerde başı geriye atma normal bir durum bir tür refleks ve belli bir aya geldiğinde kendiliğinden kayboluyor. Mayo clinic bebeğinin ilk bir yılı isimli kitapta okudum bunun bir refleks olduğunu.
Banyo yaptırmayı denediniz mi?Bu arada 2 aylık oldu nerdeyse uyku sıfır
Denedik ondan sonra mayışıp uyuyor ama kış diye her akşam yıkayamıyorum anason rezene her şeyi denedim hiç biri fayda etmedi maalesef fitil varmış yarın doktordan sonra onu deneyecem yine de burda sorayım dedim başka bildiğiniz bişey var mı diyeBanyo yaptırmayı denediniz mi?
Emzirmek kesin bi korunma yontemi degil ama emzirirken hamile kalan bisuru insan var
Canim goguslerim yumsacik hide gogsumde 5dk duran kizim simdi sürekli ekmek istiyor birsure sonra huzursuzlanip mememi cekistirip agliyorcanim azaldığını nasıl anladın ki
Gazını çıkartıyoruz canim da kimyon çayi mi versem mi ki yine de biberon alsa mama yapıp verecemAcliktan aglamiyrdur belki canim.Gazı vardr.Benimki de biberon almiyr.Gercekten cok sıkicı bi durum.
C
immm bence korun çünkü emzirirken hamile kalan bir suru insan varbilmiyorum benim 2.icin gözüm çok korktu da o yüzden dedim
Canım sen hiç bakma dr un emzirdiğin için korunmana gerek Yok demesine. Kısmette varsa çok güzel de oluyor bebişler o yüzden yine de dikkat et derim ben.
Canım nette sacma sapan seyyler cıkar ben bakmıuorm pek.. buzımkı gaZı varsa çiş yaptysa falan rahatsz oldgndan kafayı gerıyo dgru ıtıyo genelde
Canım ne alaka yaa o nettekiler sen onlara bakma kemiği falan batmıştır tutarken ondan atıyordur kafasını sen onun koltuk altindan kundak yap çok sıkma çokda gevşek bırakma biraz öyle yap dene kemikleri acıyordur yanlış tutmak dan korkma okumada onları
Ust derisini her alt acmada yukari cek dedi yapisma olmasin dedi. Ilac kalintilariyla kapanmisti kesigin bittigi yer. Orayi acmak icin ugrasti sizde de var mi ilac kalintisi?
Kesik yeri tıkanmasin dikkat et.
Esimde simdi deri diyo o tabakaya.
Bu benim 3.cocuk ama ilk cocuk olsaydi bidaha dogurmazdim heralde.
Cok zorladı bu bizi.
Kış bebegi diye mi
Erkek cocuklari daha mi hassas oluyo
Anlamadim gitti!!!
Bebeklerde başı geriye atma normal bir durum bir tür refleks ve belli bir aya geldiğinde kendiliğinden kayboluyor. Mayo clinic bebeğinin ilk bir yılı isimli kitapta okudum bunun bir refleks olduğunu.
Sudo krem de cok iyi tavsiye ederim bi deneyin benceHametan var evde onu sürdük
Bepantol sürünce ağladı sildik hemen
Sabahtan hafif kızarıktı
Mustela pişik önleyici kullanıyorum
Onu sürüyorum her bez değiştirmede
Enfeksiyon da yaparmış doktora sorduk şimdi
Zeytinyağını kızdırdık soğuttuk onu sürdük
O dediğin krem hemen geçirir mi ki
Yarın aldırayım eşime K Koala_anne
Normal dogumdan sonra bende sıcak bakmiyorum ne yalan soyleyim :/Evet cnm bi çok tanıdığım bu yöntemle korunduğunu sandı ama hepsi hamile çıktı.. :) şimdilik ilişkiye sıcak bakmıyrm zaten olursa da ilaçsz korunma deniycz..
Evet canım 3 sürmede bişeyi kalmaz yoğun pişikde onu verir dr lar ama geçince bırak sürmeyi bebantol sür dediğim öbür kreme devam edersen vücut bağışıklık kazanır fayda etmez geçer geçmez bırakman lazım ama elinin altında hep bulunsunHametan var evde onu sürdük
Bepantol sürünce ağladı sildik hemen
Sabahtan hafif kızarıktı
Mustela pişik önleyici kullanıyorum
Onu sürüyorum her bez değiştirmede
Enfeksiyon da yaparmış doktora sorduk şimdi
Zeytinyağını kızdırdık soğuttuk onu sürdük
O dediğin krem hemen geçirir mi ki
Yarın aldırayım eşime K Koala_anne
Bişeyi yoktur canım benim sen üzme kendini normal bir durum inşAllahhhh canım benim inşAllahhhh ❤Yok cnm ya artık asla okumam okudukça binbir belirti bulmaya çalışıyrmöle sarıyrm genelde kol altından inşşh kötü bi durum degldr hafta içi doktra alacm dua et Canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?