2017 Aralık Anneleri

Meraba arkdşlar sizler bebklerinize kavştunz maşallah darısı bekleyn bizlere :) bana bebek arabası konusunda yardmcı olur musunz ya kafam çok karışk sizler neler aldınz.

Kızlar şimdi yaptığımızı anlatayım size bi tane tasa kırk kaşık su koyuyoruz ama her kaşığı koyarken bir ihlas okuyoruz yani toplamda 40 ihlas, tasın içine altın yüzüğünüzü koyun, sonra nırmal banyosunu yaptırın abdest aldırın bebeğe en son o tasın üstüne biraz sıcak su koyun soğur çünkü banyodan çıkmadan o suyu heryerine dökün, bu işlemin aynısını kendinizede yapın... Kimisi taş toplar kimisi 40 kaşık sayar bizde kırk kaşık sayılır,3 kişimiyiz 40 uçuracak:))

Bizim de yarin kirkimiz oluyor
Simdi ben buyuk kizimda bunlari yapmadim direkt yikadim kendim abdest aldim
Bunda da aynisini yapcam
Dua yine okurum da
Dinen mecburi degil sanirim degil mi

Kızlar şimdi yaptığımızı anlatayım size bi tane tasa kırk kaşık su koyuyoruz ama her kaşığı koyarken bir ihlas okuyoruz yani toplamda 40 ihlas, tasın içine altın yüzüğünüzü koyun, sonra nırmal banyosunu yaptırın abdest aldırın bebeğe en son o tasın üstüne biraz sıcak su koyun soğur çünkü banyodan çıkmadan o suyu heryerine dökün, bu işlemin aynısını kendinizede yapın... Kimisi taş toplar kimisi 40 kaşık sayar bizde kırk kaşık sayılır,3 kişimiyiz 40 uçuracak:))

Ya ben bi konuda daha fikrini sormak istiyorum
Benim kizim gece beni emmiyor bende sagiyorum
Biberonda kullanmiyor yani sagdigimi icmiyor
Bende buyuk kizima ona veriyorum dokmek yerine
Sence yanlis mi yapiyorum
Gunah falan olmuyordur demi?

Kizlar 2 gündür sutum azalıyor ya ya kizim gogsumle savaşıyor doymayinca da agliyor sutum artssin diye denemedigim şey kalmadı artsin diye dune göre daha az ne yapacam ben biberon almıyor mama da veremiyorum

Kizlar 2 gündür sutum azalıyor ya ya kizim gogsumle savaşıyor doymayinca da agliyor sutum artssin diye denemedigim şey kalmadı artsin diye dune göre daha az ne yapacam ben biberon almıyor mama da veremiyorum
Acliktan aglamiyrdur belki canim.Gazı vardr.Benimki de biberon almiyr.Gercekten cok sıkicı bi durum.

Bizi de bilgilendir Canım biz de de aynı sorun var. Ama gaz sıkışması da olabilir bizimki de ıkınıp duruyor
Gaz var zaten ama kulak kürdanıyla hafif uyarınca epey tuvaletini yapıyor.Dışkıda hava kabarcığı gazdan oluyormuş bakalım doktor ne diyecek

O kadar kötü bir gün geçirdim ki
Dün Gece bebeğim ağlamaktan helak oldu
Bu kafar huzursuz geçirmedik hiç
Saatlerce ağladı
İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyor antibiyotik verdik ama acısını almadı herhalde
Doktora da sorup ağrı kesici calpol aldık ve içirdik
Biraz kustu
O kadar uykusu vardı ki emmedi, çok huzursuzdu zaten
En son 3 gibi uyumuştur
Saati 4.30a kurmuştum ama o kadar yorulmuşuz ki eşim de ben de duymamışız
Bebeğim 7ye doğru uyandı
O kadar acıkmış ki ne zamandır o kadar uzun emmemişti
Sonra çiş yapmadığını farkettim ki
Birbuçuk saate bir kalkıp emzirdim
Yaklaşık 13-14saat geçince doktoru aradık tekrar ve hastaneye çağırdı
Serum verildi ve kantahlili alındı
Yalnız yavruma serum verilmesi için iki eli de iyi ayağı da delindi yavrumun
O kadar çok o kadar çok ağladı ki
Ben de onunla ağladım
İnşallah tüm minikler iyi olur, onlar hiç hasta olmasın, acı çekmesin ben razıyım 5-10kat daha fazla acı çekmeye
Gecmis olsun biran once atlatirsiniz insallah. Bebeklerin ilk 3 aylari boyle yorucu sureclee snairim ve onlarin cani yanmasin hasta olmasin diye isterken maalesef ugrasiyoruz. Rabbim hepsine sifalar versin

Sevindim yapmasına.
Kremlerini ihmal etmeki mikrop kapmasın.
2 de kontrolumuz var bakalim ne dicek dr.
Sargi bezini sünnetin ertesi sabahı cıkarmıstım bende.
Bezini sık degistirelimki temiz kalsin altı.

Haklısın cnm sürekli değiştirmemiz lazım..
Doktr ne dddi cnm herşy yolundadr inşşh bizidr haftaya çağırdı hayrlısı

Kızlar büyük ihtimalle yaptırmam ben diğerlerinide yaptırmadım çünkü

K Koala_anne cnm k bakm süreli sana soruyrm
Bebeğimi kucağıma aldığım da başını arkaya ittiriyor sıkıca bazen emerken de öle yapıyor yastıksz yatırınca da yan yatarken geriye atıyor boynunu bi haftadr fark ettim bunu,, netten binbir şey çıkıyor çok canım sıkılıdı,, epilepsi spastik,, kiss sendromu vb sünnet eden çocuk cerrahı da belkş başını daha tutamıyor dedi senin bi fikrin var mı hiç bir bebekte böle karşılaşmadım 43 günlüğüz daha tutamaz sanırım ams yatarken neden atıyor boynunu o beni endişelendiriyor :KK43: fotosunu atarım bebeğimin tekrar yapınca

Back