- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 34
Canimmm sen rota virüsü aşısı yaptircam mısın:) konuyla ilgisi olmadı amaO ben küçükken babamda da vardı bu zamanda bile devam ediyorsa geçeceğide yok demekki... Amiiin inşAllahhhh canım
Kizlar 40 banyosunda neler yapmak lazim neler okunuyo nasil yapılır bugun 40 ımız
Kızlar şimdi yaptığımızı anlatayım size bi tane tasa kırk kaşık su koyuyoruz ama her kaşığı koyarken bir ihlas okuyoruz yani toplamda 40 ihlas, tasın içine altın yüzüğünüzü koyun, sonra nırmal banyosunu yaptırın abdest aldırın bebeğe en son o tasın üstüne biraz sıcak su koyun soğur çünkü banyodan çıkmadan o suyu heryerine dökün, bu işlemin aynısını kendinizede yapın... Kimisi taş toplar kimisi 40 kaşık sayar bizde kırk kaşık sayılır,3 kişimiyiz 40 uçuracak:))Canim.bizim de bugün 40 miz ucacak insallah allahin izniyle ve ben çok de merak ediyprum
Olsun canım:) ya ben onda tereddütdeyim tam karar vermedim içime sinmeyen bişey var o rota virusü aşısında....Canimmm sen rota virüsü aşısı yaptircam mısın:) konuyla ilgisi olmadı ama
Bizde hic bole seyler olmadi canım ya.
Ilk cisinde canı yandı aglamasından anlamıstık.
Biz sargıyı cikarmadanda kremlerini sarginin alt tarafina ve ucuna sürdük. Bezine sürtüp canımı acıyo acaba seninkisinin?
Anestol pomad sunnet oncesi surulen uyusturan kremi yazmis dr bide thiocilline mikrop kapmamasi icin.
Bize fitil degil carpol verdi dr. Bunlari günde 3 kez verdik.
Sendeki kremler neler?
Aynı sıkıntı bizde var cnmGünde bir kere mama veriyordum bir haftadır sütüm iyi çok şükür mamayı bıraktım ama kabız değil zaten ıkınıp ıkınıp yapamıyor bende kıvranmasına dayanamayıp müdahale ediyorum.pazartesi doktora bir sorayım en iyisi
Olsun canım:) ya ben onda tereddütdeyim tam karar vermedim içime sinmeyen bişey var o rota virusü aşısında....
Eskiler bilir dedik babaanneme sorduk aynen böyle anlattı sadece yuzuk yerine lira attık biz sonrada buyuklerden birini ziyarete gidilirmis yumurta şeker falan verirlermişKızlar şimdi yaptığımızı anlatayım size bi tane tasa kırk kaşık su koyuyoruz ama her kaşığı koyarken bir ihlas okuyoruz yani toplamda 40 ihlas, tasın içine altın yüzüğünüzü koyun, sonra nırmal banyosunu yaptırın abdest aldırın bebeğe en son o tasın üstüne biraz sıcak su koyun soğur çünkü banyodan çıkmadan o suyu heryerine dökün, bu işlemin aynısını kendinizede yapın... Kimisi taş toplar kimisi 40 kaşık sayar bizde kırk kaşık sayılır,3 kişimiyiz 40 uçuracak:))
Benimde ıçime sinmiyor niyeyseOlsun canım:) ya ben onda tereddütdeyim tam karar vermedim içime sinmeyen bişey var o rota virusü aşısında....
Aynen canım oda olur, evet ziyarete gidilir, biz daha çıkaramadık uyuyor diğer işlerimi hallediyorum, hadi hayrlı olsun canım❤Eskiler bilir dedik babaanneme sorduk aynen böyle anlattı sadece yuzuk yerine lira attık biz sonrada buyuklerden birini ziyarete gidilirmis yumurta şeker falan verirlermiş
Ablm kızına yapmamıştı aşıyı ben de çok kararsızım cnm
Kızlar büyük ihtimalle yaptırmam ben diğerlerinide yaptırmadım çünküBenimde ıçime sinmiyor niyeyse
Sevindim yapmasına.Sabaha karşı çok şükür yapmıştı çişini Baya korkmuştum.. az önce sargı bezi çektim aslında erkn çekmek zorunda kaldım bi tarafı çıkmıştı diye iltihap kurutucu kremi sürdüm ama etrafı sadece ucuna sürmedim..
kremin adı Gemysetin bide ağrı kesici fitil
bende bugun ucuruyorum bizde de 40 kasik sayilir :)Kızlar şimdi yaptığımızı anlatayım size bi tane tasa kırk kaşık su koyuyoruz ama her kaşığı koyarken bir ihlas okuyoruz yani toplamda 40 ihlas, tasın içine altın yüzüğünüzü koyun, sonra nırmal banyosunu yaptırın abdest aldırın bebeğe en son o tasın üstüne biraz sıcak su koyun soğur çünkü banyodan çıkmadan o suyu heryerine dökün, bu işlemin aynısını kendinizede yapın... Kimisi taş toplar kimisi 40 kaşık sayar bizde kırk kaşık sayılır,3 kişimiyiz 40 uçuracak:))
Kasim annelerinde 3. ve 5. ayda yaptiranlarda var.Kızlar 2.ay aşımızı olduk.3 tane.2 sı bacak 1 sol omuz.rota virüsü de bugün olmamız gerekiyormus.esim olmayınca asiyi alamadım eczaneden.mart Ay başlangıcında gelin yapalım dedi...
Hadi hayrlı olsun canım ❤ 4 olduk :)bende bugun ucuruyorum bizde de 40 kasik sayilir :)
Masallah butun dogurmayi bekliyenler beraber doğurmusuz heralde :)Hadi hayrlı olsun canım ❤ 4 olduk :)
Ilk kizimda yapildi ama bu kadar erken degildi.6.aydi sankiBenimde ıçime sinmiyor niyeyse
canKasim annelerinde 3. ve 5. ayda yaptiranlarda var.
Dr bize 2.ay diye yazmıs. Aile hekimine sorcam yaparsa eczaneden alıp yaptiririm.
canım bizede bugün dr 3 ve 5 ayında dedi rotavirus aşısı için ben diğer bebeğinde yaptırdım bundada yaptiracam zaten 2. Ayında 3 tane aşısı var agir gelir bence 3 ay mantıklı benceKasim annelerinde 3. ve 5. ayda yaptiranlarda var.
Dr bize 2.ay diye yazmıs. Aile hekimine sorcam yaparsa eczaneden alıp yaptiririm.
Bizde 40 bugdayda konuyyormus kuzum uçtu kirkimiz allaha şükür bugünleri de gördük nice güzel günlerimiz olur yavrularimizla insallahKızlar şimdi yaptığımızı anlatayım size bi tane tasa kırk kaşık su koyuyoruz ama her kaşığı koyarken bir ihlas okuyoruz yani toplamda 40 ihlas, tasın içine altın yüzüğünüzü koyun, sonra nırmal banyosunu yaptırın abdest aldırın bebeğe en son o tasın üstüne biraz sıcak su koyun soğur çünkü banyodan çıkmadan o suyu heryerine dökün, bu işlemin aynısını kendinizede yapın... Kimisi taş toplar kimisi 40 kaşık sayar bizde kırk kaşık sayılır,3 kişimiyiz 40 uçuracak:))
Amim canimm.Nice saglikli yaslara ins.Bizde 40 bugdayda konuyyormus kuzum uçtu kirkimiz allaha şükür bugünleri de gördük nice güzel günlerimiz olur yavrularimizla insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?