2017 Aralık Anneleri

Kizlar 40 banyosunda neler yapmak lazim neler okunuyo nasil yapılır bugun 40 ımız
Canim.bizim de bugün 40 miz ucacak insallah allahin izniyle ve ben çok de merak ediyprum
Kızlar şimdi yaptığımızı anlatayım size bi tane tasa kırk kaşık su koyuyoruz ama her kaşığı koyarken bir ihlas okuyoruz yani toplamda 40 ihlas, tasın içine altın yüzüğünüzü koyun, sonra nırmal banyosunu yaptırın abdest aldırın bebeğe en son o tasın üstüne biraz sıcak su koyun soğur çünkü banyodan çıkmadan o suyu heryerine dökün, bu işlemin aynısını kendinizede yapın... Kimisi taş toplar kimisi 40 kaşık sayar bizde kırk kaşık sayılır,3 kişimiyiz 40 uçuracak:))

yilbasindan beri misafirler bitmedi cildiracegim simdide babam rahatsiz diye geliyolar cikip cikip geliyolllaaaa yicem kafayi ben.evi bi turlu toplu goremedim.cocuga bakiyrm onunda duzeni bozuldu bi gece uyuyo bi gece uyumuyo off

Sabaha karşı çok şükür yapmıştı çişini Baya korkmuştum.. az önce sargı bezi çektim aslında erkn çekmek zorunda kaldım bi tarafı çıkmıştı diye iltihap kurutucu kremi sürdüm ama etrafı sadece ucuna sürmedim..
kremin adı Gemysetin bide ağrı kesici fitil

Aynı sıkıntı bizde var cnm
Kabız değil ama çok ikiniyor kıpkırmızı oluyor çocuk. Altını aciyoRum karnına msj yapıyorum poposu yağıyorum biraz öyle rahatlıyor.
Bende kontrole gittiğimizde soracam ınsh kötü bişey olmasın

Eskiler bilir dedik babaanneme sorduk aynen böyle anlattı sadece yuzuk yerine lira attık biz sonrada buyuklerden birini ziyarete gidilirmis yumurta şeker falan verirlermiş

Eskiler bilir dedik babaanneme sorduk aynen böyle anlattı sadece yuzuk yerine lira attık biz sonrada buyuklerden birini ziyarete gidilirmis yumurta şeker falan verirlermiş
Aynen canım oda olur, evet ziyarete gidilir, biz daha çıkaramadık uyuyor diğer işlerimi hallediyorum, hadi hayrlı olsun canım❤

Sevindim yapmasına.
Kremlerini ihmal etmeki mikrop kapmasın.
2 de kontrolumuz var bakalim ne dicek dr.
Sargi bezini sünnetin ertesi sabahı cıkarmıstım bende.
Bezini sık degistirelimki temiz kalsin altı.

bende bugun ucuruyorum bizde de 40 kasik sayilir :)

Kızlar 2.ay aşımızı olduk.3 tane.2 sı bacak 1 sol omuz.rota virüsü de bugün olmamız gerekiyormus.esim olmayınca asiyi alamadım eczaneden.mart Ay başlangıcında gelin yapalım dedi...
Kasim annelerinde 3. ve 5. ayda yaptiranlarda var.
Dr bize 2.ay diye yazmıs. Aile hekimine sorcam yaparsa eczaneden alıp yaptiririm.

Dr bize 2.ay diye yazmıs. Aile hekimine sorcam yaparsa eczaneden alıp yaptiririm.
can
canım bizede bugün dr 3 ve 5 ayında dedi rotavirus aşısı için ben diğer bebeğinde yaptırdım bundada yaptiracam zaten 2. Ayında 3 tane aşısı var agir gelir bence 3 ay mantıklı bence

Bizde 40 bugdayda konuyyormus kuzum uçtu kirkimiz allaha şükür bugünleri de gördük nice güzel günlerimiz olur yavrularimizla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…