2017 Aralık Anneleri

Arkadaşlar benim minik yardımcı olmadan kakasını yapamıyor. Zeytinyağı ile poposunu yağlayıp kulak çöpüyle hafif uyarıyorum o şekilde yapıyor ama katı değil hava kabarcıklı ve sıvı yapıyor. Müdahale etmesem iki üç gün yapmıyor böyle bişey duydunuz mu doktora götürmeli miyim? Bu arada rengi de normal

Bebegim sulu kaka yapiyo kizlar.üşuttum mu acaba cocugu
Canım bizim de sulu kakadan kanlı kakaya dönüştü. Terleyince de olabilirmiş. Aşırı anne sütü alınca da olabilirmiş. Tabi bizim kanlı kaka olayı başka. Yarın hastaneye gidicez.

Canım bizim de sulu kakadan kanlı kakaya dönüştü. Terleyince de olabilirmiş. Aşırı anne sütü alınca da olabilirmiş. Tabi bizim kanlı kaka olayı başka. Yarın hastaneye gidicez.
Ay kiyamam cok gecmis olsun canim.dundendir karni gurulduyor acayip.kakasi sari sulu.dun terlemisti beresi nemliydi ondan olabilir ozaman.bizde cuma gidecez doktora.allahim sifa versin yavrularimiza

Zor oluyor mu sünnet?
Bizde düşünüyoruz yaptırmayı ama cesaret edemiyoruz
Hicbi zorlugu yok ginde 3 kez kremlerini suruyoruz carpol veriyoruz
Bezine deymesin diye buzdolabi poseti kesip koyuyorum herseferinde.
Iyilesti bile masallah.
Bundanda kurtulduk sükür dönmeden emeklemeden yürümeden büyüyüp anlamadan oldu bitti.
İlk idrarında acıyo aglamasindan anlasılıyo okadar. Yaptırın kurtulun hayırlısıyla.

Iyilesti bile masallah.
Bundanda kurtulduk sükür dönmeden emeklemeden yürümeden büyüyüp anlamadan oldu bitti.
İlk idrarında acıyo aglamasindan anlasılıyo okadar. Yaptırın kurtulun hayırlısıyla.
Kontrole gittiğimizde doktoruna tekrar sorayimde dediğiniz gibi aklı ermeden yaptırmak en mantıklısı

Öksuruk artnca sabah dktra gotrdum nezle olma dedı antbyotkle sırup verdı.. smdıde atesı cıktı aZcık parol verdım.. ıslak bezle dusurdum atesını ne zorms bu hastalık bebeklerde ya

Canım çok geçmiş olsun yaa o idrarını koyuluğu uzın süre yapmamasından kaynaklanıyor çok zor kuzum çok zor bizde yenibgeldin tekrara idrar kan istediler bebeği hastaneye götürdük artık sonda taktılar ağla ağla yavrum arkasından kan nasıl sesler çıkarıyor uuuv uuuv diye o ağladı ben aüladım bide erkek bebeklerde görünürmüş bi enzimin düşüklüğü bizde çıktı o sonuçlar 2 gün sonra çıkacak enfeksiyon için yatış yapabiliriz dedi kafam beynim durdu Allahım bir an önce atlatalım canım
Canım bizde balgamdan dolayı hastanede yattık bugün çıktık anca kendimi toparlıyorumda okuyorum çok geçmiş olsun umarım sonuçlar güzel çıkmıştır da yatmanıza gerek kalmaz

Benimki kopkoyuydu canım
8 saat yapmamıştı
Belki ondandı
Günde 6-7 çişli bez normalmiş
Her çişli bezdeki çiş 1 yumurta ağırlığında olmalıymış
1 yumurta ağırlığı 3 yemek kaşığı suymuş
Benim takmadığım şey kalmadı zaten
Çok hassaslaştım
Tabi benim sütüm azalır böyle :KK43:
Tamam uzun süre yapmaması normal değil tabikide 1 yumurta agırlıgı 3 yemek kaşıgı falan okadar takmamalısın bence. Tamam özenmek dikkat etmek iyi ama sakınan gözede çöp batarmış ben çok şeyi takmam ama grip konusunda çok hassas davrandım ve büyük konuştum döndü dolaştı kızıma da bulaştı 2 gece hastanede kalmamıza sebep oldu

Hayırlı olsun canım sünnetiniz.
Bizde 55 günlükken olduk yarın kontrolumuz var.
P.teside 2.ay asılarımız olcak.
1 2 ay derken Zaman hızlı gecmeye basladi.

Teşkr ederm Canm sizede hayrlı Olsn inşşh.. çok zorlandı oğlum çok ağladı Hale'n ağlıyor ağrı kesici fitil veriyrm merhem i sargıyı çektikten sınra sürecem..
çişini en son 10 buçuk çektim saat 11 de yattı saat 3 gibi uyandı çişini yapmamıştı takip ediyrm şimşd de yapmamış norml mi acaba :KK43:

Takma onu sen sen yavrunu düşün erkekler hep öyle çocuğun ayağı takılıp düşse baksana dikkat et senin yüzünden düştü derlwr kendilerinin yanında olsa bişey yok yaa ben dikkat ediyorum der.... Bırak destek mestek bekleme tevekkül et yeter canım onlar bizim gibi düşünüp hissedemez

Bu konu benmde canımı sıkıyo herseye gelnce snnesn sen kosacan ufak bısey olsa senn yuznden olr... rabbım vıcdan merhamet versn bu eslere

Aynen öyle canım. Dün gece bebek kokuyor sabah çocuğu yıkayalım sen işe gitmeden, sakın bahane uydurma dedim tamam dedi. Saat 8 de ise gitmesi gerekiyordu 10a kadar uyudu. Uyanınca da ben geç kaldım, benim gitmem gereken bir isim var dedi ve 1 saat sonra işe gitti. Ben çocuğu yıkarken evdeydi. Onun üşengeçliği yüzünden bu çocuk konuşana kadar yikanmiyor. En son dedim Allah bana bu çocuğu verdiyse, bana ona yetecek kudreti de vermiştir. Mis gibi de yıkadım. Daha babasına ağız bükmem.

Canım dkkat et bı elı kolu kayar sllah korudun nasıl yıkadın fıleylemı

Teşkr ederm Canm sizede hayrlı Olsn inşşh.. çok zorlandı oğlum çok ağladı Hale'n ağlıyor ağrı kesici fitil veriyrm merhem i sargıyı çektikten sınra sürecem..
çişini en son 10 buçuk çektim saat 11 de yattı saat 3 gibi uyandı çişini yapmamıştı takip ediyrm şimşd de yapmamış norml mi acaba :KK43:
Bizde hic bole seyler olmadi canım ya.
Ilk cisinde canı yandı aglamasından anlamıstık.
Biz sargıyı cikarmadanda kremlerini sarginin alt tarafina ve ucuna sürdük. Bezine sürtüp canımı acıyo acaba seninkisinin?
Anestol pomad sunnet oncesi surulen uyusturan kremi yazmis dr bide thiocilline mikrop kapmamasi icin.
Bize fitil degil carpol verdi dr. Bunlari günde 3 kez verdik.
Sendeki kremler neler?

Iyilesti bile masallah.

Bnde cesaret edemıyormmm

Bnde cesaret edemıyormmm
En Büyük KK Bu topikte cocuklarimiz büyüyünce keşke kücükken yaptirsaymısım cumleleri gelecek ozaman senden :deli:
Şaka biyana haklısın cok kücük oldukları icin insan kiyamiyo acı cekmesine ama söyle düsün o acı cekilecek kaçışı yok bence en iyisi hatirlamamasi.

En Büyük KK Bu topikte cocuklarimiz büyüyünce keşke kücükken yaptirsaymısım cumleleri gelecek ozaman senden :deli:
Şaka biyana haklısın cok kücük oldukları icin insan kiyamiyo acı cekmesine ama söyle düsün o acı cekilecek kaçışı yok bence en iyisi hatirlamamasi.

Canım bıkac sene snraya brakmayı dusunmuyorz ama su andada blmıuormkı derdını anlatamıyoya bıde başedemezsem dıye ne olcagını blnıormya.. nyse su ıkı aylık aşımız bı gecan hayrlısıyla bakalım

Back