2017 Aralık Anneleri

Hepimizde ayni sorun var canim bütün tıkanıklığı öksürük balgam senin bebisin kakasi nasil yeşil mi

İnsan bazen çaresizlikden ya da herşey çabuk düzelsin diye ne duyuyorsa yapıyor kuzum... Sende iyiki varsın canım ❤
Aynen kuzum sadece çaresizlik gece kaliteli uykumuz kalmadı yavrum sabaha kadar yutkunup durdu ya gaz sancisindan betermis gece oturup ağladım bana.gecsin kizimin hastalığı diye şimdi de baygın birsekilde yatıyor 2 saattir

Gercekten boyle cok huzursz.Bi cesaretle deneyeyim o zmn

Senin pompan iyi degil mi canım?Gerek var mı ki?Dun bende ilk sutumu attim.Ins.o zmn biberona alısirda.12 subatta iznim bitiyr normalde ama nasip olursa ucretsz izne ayrılıcam.Biberon almazsa halimiz harap
Sabaha kadar idrarını yapmamış
Kaka yaptı 8de onu değiştirirken yaptı idrarını
Kopkoyu sarıydı
Az beslendi bu bebiş galiba
Hemen doktora gittik
Zaten salı çağırmıştı
Kalça ultrasonu çekildi sorun yok şükür
Sanki sütüm azaldı emmiyor dedim
Ara ara mama ver beslenmezse dedi
Kaşıkla ver dedi tabi de biberonla almayan kaşıkla nasıl yer ki
Mamayı açmıştık 1kere kullandık 4 haftayı geçti
Onu atıp yenisini alayım bari evde bulunsun
Pompam iyi de düzenli mi sağmak gerek
Hani hiç artmıyor benim sütüm

Kilosu nasılmis canım?Kasıkla beslemek cok zor.Cogu disarı akiyr.Ins.biberonu alirlar da.Kalca ultrasonu zor oluyr mu?Soyuyrlar mi tamamen?Gözun aydin canim.Ins.bizim de sorun cikmaz.Korkuyorum.Sut ne yapsak cok olmuyr maalesef.Ben dr anlamadim

3günde 80gram almış
Ama dün hiç beslenemedi ki
Emmedi biberon almadı
Bi çözüm bulmam lazım
Kalça ultrasonu sadece kalçaların yanlarından bakıyor
Bezi bile tamamen çıkarmadık
Yanları açtık
Tulumu vardı onu da alttan soyduk sadece
Uyuyordu bizimki kolay oldu
Avent nasıl canım, memnun musun ondan sen ?
Doktora sordum kiralasam mı diye, gerek yok bol bol emzir dedi
Ben şunu farkettim
Göğüslerim çok yavaş doluyor
3-4saat geçse bile çok yumuşak
Senin de öyle mi canım?
Mama da bulundurcam evde
Napayım artık aç mı kalsın bebeğim
Sadece 3-4gün önce dopdolu olup da nasıl sonra çok yumuşak olabilir onu anlayamıyorum ben

Sağol canım hemen ilaç burun açma tedavi ye bailadım ev tam teşekkül çocuk çok olunca bi ameliyat odası eksik bende:) inşAllah bulaşmaz kuzum bu arada miniğin az az burnu akmaya başladı serum fizyolıji uyguluyorum bide tahlil sonuçları bugün temiz çıkar rahatlarım inşAllah

Tamam canim az once sagdim attim buzluga.Burun tikanikligindan almiyr olabilir mi?Emzirirken bile burnu hiril hiril
Tabiki ondanda olabilir sen burnunu öyle emzir ama açtık dan sonra sakinleşmesini bekle

Geçmiş olsun kuzum sizede yaa benim 3 yaşında ki kızımda kapının ağzında öksürüyor yok yok gelmiyor bebeğe diyor napalım canım mecbur uzak tutacağız

Bak sebep belli oldu nasıl acı yemiyoruz süt acır diye buda aynı tatlı yesin canım komposto falan içsin ama tuzu azaltsın mutlaka bebeğin tuzlu süt içtiğini düşünün

Iyi almis aslinda masallah.Ben de tulum giydireyim o gun.Avent iyi cekiyr canim da cok uzun suruyr.15-20 dakikamı aliyr nerdeyse.Gun icinde benim hep yumusak canim.Gece de bi 5-6 saat geccek ki oyle sertlrsiy.Mama her ihtimale karsi duruyr bizim de.

Gecmis olsun canim.Bizim buyuk kiz da hasta.Hamileyken onu yanimda yatryrdum surekli ustunu aciyr diye.O zmn iyiydi.Simdi yalniz yatyr.Ustu hep acik.Su kis bi gecseydi
Sizede geçmiş olsun kuzum oyy gerçekten şu kış bi bitseydi bide kar yağsa inan bütün mikroplar gidecekde işte yaümayınca havada çoğalıyorlar....

canım aynen benum de goguslerim yumuşacık sanki hic süt yok gibi

Sağol kuzum İnşAllahh bulaşmaz ama bebek huzursuz burnuda minikdrn akmaya başladı heralde ben sinirden parçalarım kendimi... Serum fizyolıjiyr devam canım en azından akıntıyı kurutun çiğere akmasın

Bu kış zor geçecek anlaşılan Allahım bi sağlıkla atlatsaydık yaa.... Ah yavrum benim yaa minicik bunlar hiç dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…