• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Aynen bi 6 saat bekleyecek ben de uyuyacağım da ancak öyle dolacak
6 saat bekletmek de üretimi yavaşlatıyor sanırım
Bilmiyorum ki benimki tam performans bi emse
Hastanede doğumdan sonra yanıma getirdiklerinde bir tuttu ki anında memeyi
Dedim çok güzel emecek
Ne olduysa sonradan oldu
Aptamil1 miydi sendeki de canım
Ondan alayım bari tekrar
Gerekirse günde 1kere takviye yaparım emzirdikten sonra
Aslında bendeki de iyi çekiyor sertken baya yumuşatıyor
Acaba yumuşakken mi güzel çekemiyor
Ne yapacaklari belli olmuyr canim iste.Bi memeden sogurlar,bi biberondan.Aptamil 1 evet.Sabahtan beri uyumuyr yine.Surekli memede.Yetmiyor mu ya:(Biberonda almiyr.Bu minigim beni cok zorluyr

Senim iznin 8hafta mı canım?
Ben çalışıp biraz eklemiştim
22mart gibi bitecek benimki
İnşallah raporlarla halledebilirsem yaza kadar başlamayıp tatile bağlamayı düşünüyorum
8 hafta canim.Ben 32.haftada ayrildim
Raporla halledilir mi ki?

Bu arada idrar tahlil de verdik
Babası şimdi götürdü poşet takıldı yeni yaptı
O da sarı
Önceden renksizdi yavrumun idrarı
Antibiyotikten mi acaba?
Ciğer filmine gerek görmedi doktor
Boşuna radyasyon almasın dedi
Antibiyotiğe devam dedi
Şu şırıngalı burun temizlemeyi biz de mi yapsak acaba?
Bence de gereksiz radyasyon almasin.Biz doktora 1 saat uzagz.Burda ilcede var ama begenmedim doktoru.Olmazsa bende 2 ay kontrolu gelmeden gtrrurum

Geçmiş olsuun canımm
İnş miniğe bulaşmaz
Biz sabah nasıl gittiğimizi bilemedik hastaneye
Kopkoyu idrar
8 saat yapmamıştı
Ondan mı, antibiyotikten mi, az beslendiğinden mi bilmiyoruz
Tahlil verdik şimdi
Bir arkadaşın eşi dün doğum yapmıştı
Hastanede Asansörde karşılaştık
Sabaha kadar uyumamış herhalde
Perişan haldeyiz dedi
52gün geçti biz de perişan haldeyiz dedim
Çok zormuş çok, bir o kadar keyifli tabi de
Benim tecrübesizliğim de eklenince şaşıp kalıyoruz bazen ne yapıcaz diye
Canım çok geçmiş olsun yaa o idrarını koyuluğu uzın süre yapmamasından kaynaklanıyor çok zor kuzum çok zor bizde yenibgeldin tekrara idrar kan istediler bebeği hastaneye götürdük artık sonda taktılar ağla ağla yavrum arkasından kan nasıl sesler çıkarıyor uuuv uuuv diye o ağladı ben aüladım bide erkek bebeklerde görünürmüş bi enzimin düşüklüğü bizde çıktı o sonuçlar 2 gün sonra çıkacak enfeksiyon için yatış yapabiliriz dedi kafam beynim durdu Allahım bir an önce atlatalım canım

Canim ne yaptin ogrendin mi sonuclari ben eminim temiz çıkacak sonuçlar insallah bulaşmaz kuzum el kadar bebi ya senin 3 numarada bir an önce iyileşir insallah kuzum
Canım işte sonuçlara baktı enfeksiyon yine çıktı ama kaka bulaşmış olabilr dedi mecbur sonda takıldı kan alındı yavrum çok ağladı yaa erkek bebeklere düşük çıkan bi enzim bizde çıktı kız bebeklerde rastlanmazmış.... Ona bakılacak iki gün sonra sonuçlar çıkacak pna göre enfeksiyon için yatış yapabiliriz dedi yollarda kızımı evden almaya giderken dizlerim titreye titreye gittim hiç. Tadım yok yaa.....

Hemde nasil zor geciyor kuzum kendim hasta olsam Bu kadar dert etmem el kadar bebek derdini de anlatamıyor BI de kızın benim kızın kaslarının derisi sarardı niyese
Konak olmuşdur canım zeytinyağı ile yumuşat banyodan yarım saat önce geçer 3,4 sefer sonrasında

Oyyy
İdrarında lökosit çıktı
Yalnız poşetine hafif kaka bulaştıydı
Ondan mı oldu ki
Tekrarlanacak idrar tahlili
Bir de amorf fosfat görülmüş az miktarda :KK43:
K Koala_anne
O neden ki?
Canım bizimde kaka bulaşmış olabilir dedi çünkü çok yülsek enfeksiyon değeri çıktı idrarda tekrardan onun için aldılar inşAllah sizde de bişey çıkmaz

Canım işte sonuçlara baktı enfeksiyon yine çıktı ama kaka bulaşmış olabilr dedi mecbur sonda takıldı kan alındı yavrum çok ağladı yaa erkek bebeklere düşük çıkan bi enzim bizde çıktı kız bebeklerde rastlanmazmış.... Ona bakılacak iki gün sonra sonuçlar çıkacak pna göre enfeksiyon için yatış yapabiliriz dedi yollarda kızımı evden almaya giderken dizlerim titreye titreye gittim hiç. Tadım yok yaa.....
Kuzum olumlu iyi dusun ki sen bize desteknolurdun güçlü olmamızı soylerdin belki gerçekten kala bulasmistir enfeksiyon olsa ki yüksek derecede sen mutlaka hissederdin sonuçta 4. Çocuğun mutlaka dikkatini çekerdi bizim gibi acemi bilgisiz degilsin ben eminim kakadan yada başka biseyden değerler yüksek çıkmıştır 2 gün sonra sounuclar güzel çıkacak kiyamam yavruna ama annesi yavrum için ve diger kızların içingüçlü ol keşke elinden bisey gelse kendi kizim gibi uzuldum

Canım bizimde kaka bulaşmış olabilir dedi çünkü çok yülsek enfeksiyon değeri çıktı idrarda tekrardan onun için aldılar inşAllah sizde de bişey çıkmaz
Tekrar taktık evde poşeti
Miniğim çok bekletmedi
Takabildim mi acaba oldu mu diye bakıyorken yaptı çişini
Babası hemen götürdü yine lökosit görülmüş
Amorf fosfat neyse o çıkmadı 2.de
Antibiyotik zaten kullanıyorduk ama değiştirdik günde bir çeyrek ölçek suprax verdi
Siz bişey kullanıyor musunuz canım?

Canım çok geçmiş olsun yaa o idrarını koyuluğu uzın süre yapmamasından kaynaklanıyor çok zor kuzum çok zor bizde yenibgeldin tekrara idrar kan istediler bebeği hastaneye götürdük artık sonda taktılar ağla ağla yavrum arkasından kan nasıl sesler çıkarıyor uuuv uuuv diye o ağladı ben aüladım bide erkek bebeklerde görünürmüş bi enzimin düşüklüğü bizde çıktı o sonuçlar 2 gün sonra çıkacak enfeksiyon için yatış yapabiliriz dedi kafam beynim durdu Allahım bir an önce atlatalım canım
İnşallah kakadandır sizin canım
Enfeksiyon inş yoktur varsa da hemen hemen tedavi edilir zaten
O enzim düşüklüğü ne ile ilgili acaba?
Geçmiş olsun minnoşa
Bende koyu idrar yaptı diye götürmesem anlamazdım enfeksiyonu
Belirtileri neler ki anlamadım ben

gecmis olsun cnm benim insallah iyi cikar sonuclar

Kizlar disarı cıkarken bebeginizi nasil tasiyrsnz?Ben bebek cantasiyla cikaryorum 2 gndr.Uyanikken kıyameti koparyr cantanin icinde.Onceden arabaya biner binmez uyuyrdu.Bugun 5 dakikalik yolda nerdeyse aglamaktan katilacaktı:KK43:Anakucagiyla taşısam usur diye korkuyorum.

Canım
Kuzum olumlu iyi dusun ki sen bize desteknolurdun güçlü olmamızı soylerdin belki gerçekten kala bulasmistir enfeksiyon olsa ki yüksek derecede sen mutlaka hissederdin sonuçta 4. Çocuğun mutlaka dikkatini çekerdi bizim gibi acemi bilgisiz degilsin ben eminim kakadan yada başka biseyden değerler yüksek çıkmıştır 2 gün sonra sounuclar güzel çıkacak kiyamam yavruna ama annesi yavrum için ve diger kızların içingüçlü ol keşke elinden bisey gelse kendi kizim gibi uzuldum
Canımsın yaa valla canımdan can koptu sanki orda üniteye bağlı minicik bebekler vardı film için götürüp getiriyorlardı yeni doğmuş Rabbim şifalarınk versin İnşAllahh sonra dedim Rabbim bunada şükür bekleyeceğiz bakalım yavrum inşAllah yatışa gerek kalmaz... Sağol canım benim ❤

Tekrar taktık evde poşeti
Miniğim çok bekletmedi
Takabildim mi acaba oldu mu diye bakıyorken yaptı çişini
Babası hemen götürdü yine lökosit görülmüş
Amorf fosfat neyse o çıkmadı 2.de
Antibiyotik zaten kullanıyorduk ama değiştirdik günde bir çeyrek ölçek suprax verdi
Siz bişey kullanıyor musunuz canım?
Yok canım ona göre bi program yapılacak işte bu sonuçlar iyi çıkmazsa inşAllah çıkar olmadı yayıracağız dedi ilaç falan herşey sonuçlardan sonra belli olacak.... Sizinde güzel çıksın sonuçlar inşAllah kakadan bencede

Back