Bu minikleri anlamak zor canim.Bi video izledim de biberon almama sebepleri diye reflu olabilir diyor.Sasilacak sey 4-5 gun oncesine kadar tokken bile mamayi aninda iciyrdu.Bi de canim emerken de burnundan cok ses geliyr ama yan pozisyonda oldugu ici o kadar rahatsz olmuyr.Biberonu aldigi an iice tıkaniyr burnu.Allahim hayirlisiyla su soguk havalar gecse de burun tikaniklari,hastaliklar bitse.Cis bizim de az.Onceden balon gibi doldururdu.Bakalim bu seferki kontrolde belli olur.Memeleri sağdım emmeyince
Şimdi de biberonu almıyor
Boş boş memeleri çekiyor
Kaç saattir beslenmedi düzgün
Çiş sayısı da çok azdı
Normalde kaç kere dolu dolu değiştirirdim
Burnu tıkalı olabilir kuzuların evet
Sagdiklarini dondurucuya mi atyrsun?Bi de bu posetler ne kadar sagliklı ki canim?Ben lansinohunkileri aldim.Seninkiler ne ?Memeleri sağdım emmeyince
Şimdi de biberonu almıyor
Boş boş memeleri çekiyor
Kaç saattir beslenmedi düzgün
Çiş sayısı da çok azdı
Normalde kaç kere dolu dolu değiştirirdim
Burnu tıkalı olabilir kuzuların evet
3 numara hasta olmuş takır takır öksürüp duruyor burnu tıkalı zaten akşam nefesi kokuyordu hemen anladım az önce uykudan uyandı öksürerek yanıma geldi kay anne yanına yatacağım diyor öksürerek ilaç. İçirdim anırma nöbetiyle tabi.... Eşimide odadan attım bu odaya kimse girmeyecek dedim ay büyükler iyileşir Allahın izniyle ama son numarama bulaşmasın Allah korusun yaa durup dururken nerden çıktı şimdi bu bide benim kızlar hep evde kimsede gelip gitmez belkide eşim getirdi eve mikrobu çıldıracağım az kaldı......
Canim burnu tikanikken bebis iyi ememezmisTamam canim az once sagdim attim buzluga.Burun tikanikligindan almiyr olabilir mi?Emzirirken bile burnu hiril hiril
Normalde aşırı derecede su içen biri. Ama hamileliği boyunca tatlı ağzına sürmedi. Hiç yiyemez. Tansiyon sorunu da var. O yüzden tuz çok tüketiyordu. İnşallah tatlı yiyerek düzelir de emer çocuğu. Çok kötü bi şey bebeğin memeyi reddetmesiOyyy :)) Canım sütün tadı yediğimiz içtiğimizle değişir bak mesela tatlı ye şerbetli akşama tadı tatlanır hatta parmağına damlat biraz beklet yapış yapış olur keainlikle tatlı yesin bol su içsin sütü yenilenir Allahın izniyle inşAllah tuzluyıda kessin ❤ aa bu arada normal tadı normal süt gibi :))
Acilmiyr canim hic tam olarakCanim burnu tikanikken bebis iyi ememezmis
Gecmis olsun canim.Bizim buyuk kiz da hasta.Hamileyken onu yanimda yatryrdum surekli ustunu aciyr diye.O zmn iyiydi.Simdi yalniz yatyr.Ustu hep acik.Su kis bi gecseydi3 numara hasta olmuş takır takır öksürüp duruyor burnu tıkalı zaten akşam nefesi kokuyordu hemen anladım az önce uykudan uyandı öksürerek yanıma geldi kay anne yanına yatacağım diyor öksürerek ilaç. İçirdim anırma nöbetiyle tabi.... Eşimide odadan attım bu odaya kimse girmeyecek dedim ay büyükler iyileşir Allahın izniyle ama son numarama bulaşmasın Allah korusun yaa durup dururken nerden çıktı şimdi bu bide benim kızlar hep evde kimsede gelip gitmez belkide eşim getirdi eve mikrobu çıldıracağım az kaldı......
3 numara hasta olmuş takır takır öksürüp duruyor burnu tıkalı zaten akşam nefesi kokuyordu hemen anladım az önce uykudan uyandı öksürerek yanıma geldi kay anne yanına yatacağım diyor öksürerek ilaç. İçirdim anırma nöbetiyle tabi.... Eşimide odadan attım bu odaya kimse girmeyecek dedim ay büyükler iyileşir Allahın izniyle ama son numarama bulaşmasın Allah korusun yaa durup dururken nerden çıktı şimdi bu bide benim kızlar hep evde kimsede gelip gitmez belkide eşim getirdi eve mikrobu çıldıracağım az kaldı......
Benimkinin de öyleydi ben de cigerinden zannediyordum. Sonra doktorunu aradık öksürmüyorsa cigersen degildir burundandır dedi. Buruna bakıyordum boş gibi görünüyorduTamam canim az once sagdim attim buzluga.Burun tikanikligindan almiyr olabilir mi?Emzirirken bile burnu hiril hiril
Acilmiyr canim hic tam olarakHer gun serum fizyolojik damlatyrz.
Benimkinin de öyleydi ben de cigerinden zannediyordum. Sonra doktorunu aradık öksürmüyorsa cigersen degildir burundandır dedi. Buruna bakıyordum boş gibi görünüyordu
Burun aspiratorü yaptım bomboş geri geldi aspiratör. En son burda duydugum serum fizyolojigi denemeye karar veedim. Biraz zor gibi gözüküyor ama değilmiş. Önce youtube dan nasıl yapılacağını izledim. Kol gibi sümük çıkan videolari görünce cesaret geldi. Kendi serumumu kendim hazirladim. Serum fizyolojik dediğimiz şey %9 luk sodyum klorür çözeltisi zaten. Bir su bardagi kaynamış soğutulmuş suya 1 cay kaşığı kaya tuzu, 1 cay kasiginin ucuyla karbonat atıp karıştırınca çözeltiniz hazır oluyor. Boşuna para vermenize gerek yok.
Islemi uygulayınca biraz sümük çıktı biraz da su yuttugu için kustu. Ama sümük ve hırıltı hiç kalmadı.
Kız kardesime belden yüz üstü tutturdum kendim de siringayla her burun deligine 5 ml çözelti sıktım 2şer defa. Videonun adı Bebeklerde burun açma (Serum fizyolojik ile) diye yaziyor youtube tan izle canım.Ah bnde yapablsem kske... ne olarak baktn netten canım sırıngaylamı sıktn nrmal kullangm serum fzyıkojık var damls ondan ceksem olurnukı surngaya bırden sıkcm dımı
Kız kardesime belden yüz üstü tutturdum kendim de siringayla her burun deligine 5 ml çözelti sıktım 2şer defa. Videonun adı Bebeklerde burun açma (Serum fizyolojik ile) diye yaziyor youtube tan izle canım.
İnsan bazen çaresizlikden ya da herşey çabuk düzelsin diye ne duyuyorsa yapıyor kuzum... Sende iyiki varsın canım ❤Yok kuzum asıl saftirik benim duyduğum herşeyi yapmaya çalışıyorum okumuş cahilim işte sen olmasan soylemesen ben hala devammederdim çok sağol kuzum ya iyi ki varsin
Lansinoshunkiler iyi diye duydumSagdiklarini dondurucuya mi atyrsun?Bi de bu posetler ne kadar sagliklı ki canim?Ben lansinohunkileri aldim.Seninkiler ne ?
Dojtorlar cekmeyin diyr ya canim.Yutyr valla bizimkiCanım serumu sureklı damlatp brakıuomusun o erıdıkce ıce akarmş cekmek lazmms dun bı arkdasm anlattı akt komsularınn bebesı hastnye yatms biriktgi için dems dktr ıcerı bırıkms cekmedkce
Korkuyorum bunu yapamam herhalde.Ya tıkanirsaBenimkinin de öyleydi ben de cigerinden zannediyordum. Sonra doktorunu aradık öksürmüyorsa cigersen degildir burundandır dedi. Buruna bakıyordum boş gibi görünüyordu
Burun aspiratorü yaptım bomboş geri geldi aspiratör. En son burda duydugum serum fizyolojigi denemeye karar veedim. Biraz zor gibi gözüküyor ama değilmiş. Önce youtube dan nasıl yapılacağını izledim. Kol gibi sümük çıkan videolari görünce cesaret geldi. Kendi serumumu kendim hazirladim. Serum fizyolojik dediğimiz şey %9 luk sodyum klorür çözeltisi zaten. Bir su bardagi kaynamış soğutulmuş suya 1 cay kaşığı kaya tuzu, 1 cay kasiginin ucuyla karbonat atıp karıştırınca çözeltiniz hazır oluyor. Boşuna para vermenize gerek yok.
Islemi uygulayınca biraz sümük çıktı biraz da su yuttugu için kustu. Ama sümük ve hırıltı hiç kalmadı.
Senin pompan iyi degil mi canım?Gerek var mı ki?Dun bende ilk sutumu attim.Ins.o zmn biberona alısirda.12 subatta iznim bitiyr normalde ama nasip olursa ucretsz izne ayrılıcam.Biberon almazsa halimiz harapLansinoshunkiler iyi diye duydum
Sterildir canım poşetler
Atmaktansa buzluğa koy belki ilerde lazım olur
Ben sağdıklarımı vermeye çalıştım genelde
2 defa attım buzluğa
Dün çok canım sıkkındı sütüm de çok azdı
İnşallah artar, ne yapsam bilemedim
Pompa kiralıyorlarmış ya hastane tipi
Öyle bişey mi yapsam acaba?
Ters cevirerek yaptigin icin agizdan hemen çıkar en kötü ihtimalle. Benim oğlan ağlamadı bile. Canı istemedigi birsey oldugunda ortalığı yıkar normalde.Kolunu sarsam daha çok ağlar. Hiç korkma ver gitsin. Çocuk huzur buldu vallahi.Korkuyorum bunu yapamam herhalde.Ya tıkanirsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?