2017 Aralık Anneleri

Bu minikleri anlamak zor canim.Bi video izledim de biberon almama sebepleri diye reflu olabilir diyor.Sasilacak sey 4-5 gun oncesine kadar tokken bile mamayi aninda iciyrdu.Bi de canim emerken de burnundan cok ses geliyr ama yan pozisyonda oldugu ici o kadar rahatsz olmuyr.Biberonu aldigi an iice tıkaniyr burnu.Allahim hayirlisiyla su soguk havalar gecse de burun tikaniklari,hastaliklar bitse.Cis bizim de az.Onceden balon gibi doldururdu.Bakalim bu seferki kontrolde belli olur.

Sagdiklarini dondurucuya mi atyrsun?Bi de bu posetler ne kadar sagliklı ki canim?Ben lansinohunkileri aldim.Seninkiler ne ?

Benim oglumda hasta hastaneden geldik simdi.larenjit atagi gecirdi.kardesini öpme dedim yazik dün misafir geldi 'dikatli olmalisin beni öpersen hasta olursun diyor esimin arkadasina.öyle üzüldümki bu lafa.at yüksek ates olunca kan tahlili istedi kanda iltihap çıktı antibiyotige baslayacagiz.küçükte abisine gülüyor bebis güldükce abisi öpemedigi icin üzülüyor bebegi.bol bol emzirmek lazımmıs.

Sevgili anneler pazartesi misafirim vardi kurabiye yapmistim tarçinli cevizli.çok fzla yapmisim sali carsamba surekli kurabiye yedim mutfaga girdikce. Kızımda hic gaz yojtu sali ve carsamba günü.sanırim gaz bitti dedim sevindim hatta.persembe gunu gazi yine basladi bebisin.ne yedim de yine gaz oldu derken farkttimki kurabiye yememistim hic persembe günü.cok ilginc geldi tarçin mi ceviz mi gecirdi anlayamadim

Normalde aşırı derecede su içen biri. Ama hamileliği boyunca tatlı ağzına sürmedi. Hiç yiyemez. Tansiyon sorunu da var. O yüzden tuz çok tüketiyordu. İnşallah tatlı yiyerek düzelir de emer çocuğu. Çok kötü bi şey bebeğin memeyi reddetmesi

Gecmis olsun canim.Bizim buyuk kiz da hasta.Hamileyken onu yanimda yatryrdum surekli ustunu aciyr diye.O zmn iyiydi.Simdi yalniz yatyr.Ustu hep acik.Su kis bi gecseydi

Canım allah sıfa versn senn ısın dsha bı zor... bızde uc gundr ucumzde burundan cekıyoz mınıcık oglmda balgsm btmedı bıvtrlu kac dega cekıyoz gbde.. ucmzde aynı drmdayz yavrum yazık hırltı rahat brakmıyo

Tamam canim az once sagdim attim buzluga.Burun tikanikligindan almiyr olabilir mi?Emzirirken bile burnu hiril hiril
Benimkinin de öyleydi ben de cigerinden zannediyordum. Sonra doktorunu aradık öksürmüyorsa cigersen degildir burundandır dedi. Buruna bakıyordum boş gibi görünüyordu
Burun aspiratorü yaptım bomboş geri geldi aspiratör. En son burda duydugum serum fizyolojigi denemeye karar veedim. Biraz zor gibi gözüküyor ama değilmiş. Önce youtube dan nasıl yapılacağını izledim. Kol gibi sümük çıkan videolari görünce cesaret geldi. Kendi serumumu kendim hazirladim. Serum fizyolojik dediğimiz şey %9 luk sodyum klorür çözeltisi zaten. Bir su bardagi kaynamış soğutulmuş suya 1 cay kaşığı kaya tuzu, 1 cay kasiginin ucuyla karbonat atıp karıştırınca çözeltiniz hazır oluyor. Boşuna para vermenize gerek yok.
Islemi uygulayınca biraz sümük çıktı biraz da su yuttugu için kustu. Ama sümük ve hırıltı hiç kalmadı.

Acilmiyr canim hic tam olarakHer gun serum fizyolojik damlatyrz.

Canım serumu sureklı damlatp brakıuomusun o erıdıkce ıce akarmş cekmek lazmms dun bı arkdasm anlattı akt komsularınn bebesı hastnye yatms biriktgi için dems dktr ıcerı bırıkms cekmedkce

Ah bnde yapablsem kske... ne olarak baktn netten canım sırıngaylamı sıktn nrmal kullangm serum fzyıkojık var damls ondan ceksem olurnukı surngaya bırden sıkcm dımı

Ah bnde yapablsem kske... ne olarak baktn netten canım sırıngaylamı sıktn nrmal kullangm serum fzyıkojık var damls ondan ceksem olurnukı surngaya bırden sıkcm dımı
Kız kardesime belden yüz üstü tutturdum kendim de siringayla her burun deligine 5 ml çözelti sıktım 2şer defa. Videonun adı Bebeklerde burun açma (Serum fizyolojik ile) diye yaziyor youtube tan izle canım.

Kız kardesime belden yüz üstü tutturdum kendim de siringayla her burun deligine 5 ml çözelti sıktım 2şer defa. Videonun adı Bebeklerde burun açma (Serum fizyolojik ile) diye yaziyor youtube tan izle canım.

Sagol cmm deneyecm ınsallah

Yok kuzum asıl saftirik benim duyduğum herşeyi yapmaya çalışıyorum okumuş cahilim işte sen olmasan soylemesen ben hala devammederdim çok sağol kuzum ya iyi ki varsin
İnsan bazen çaresizlikden ya da herşey çabuk düzelsin diye ne duyuyorsa yapıyor kuzum... Sende iyiki varsın canım ❤

Sagdiklarini dondurucuya mi atyrsun?Bi de bu posetler ne kadar sagliklı ki canim?Ben lansinohunkileri aldim.Seninkiler ne ?
Lansinoshunkiler iyi diye duydum
Sterildir canım poşetler
Atmaktansa buzluğa koy belki ilerde lazım olur
Ben sağdıklarımı vermeye çalıştım genelde
2 defa attım buzluğa
Dün çok canım sıkkındı sütüm de çok azdı
İnşallah artar, ne yapsam bilemedim
Pompa kiralıyorlarmış ya hastane tipi
Öyle bişey mi yapsam acaba?

Canım serumu sureklı damlatp brakıuomusun o erıdıkce ıce akarmş cekmek lazmms dun bı arkdasm anlattı akt komsularınn bebesı hastnye yatms biriktgi için dems dktr ıcerı bırıkms cekmedkce
Dojtorlar cekmeyin diyr ya canim.Yutyr valla bizimki

Korkuyorum bunu yapamam herhalde.Ya tıkanirsa

Senin pompan iyi degil mi canım?Gerek var mı ki?Dun bende ilk sutumu attim.Ins.o zmn biberona alısirda.12 subatta iznim bitiyr normalde ama nasip olursa ucretsz izne ayrılıcam.Biberon almazsa halimiz harap

Korkuyorum bunu yapamam herhalde.Ya tıkanirsa
Ters cevirerek yaptigin icin agizdan hemen çıkar en kötü ihtimalle. Benim oğlan ağlamadı bile. Canı istemedigi birsey oldugunda ortalığı yıkar normalde.Kolunu sarsam daha çok ağlar. Hiç korkma ver gitsin. Çocuk huzur buldu vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…