- 4 Kasım 2015
- 115
- 39
- 31
-
- Konu Sahibi PembeBasak
Ben eryaman hastanesine gidiyorum Doğum 2000 falan olur heralde odayla falan yani olsunda 2500 olsun doktorumdan da çok memnunum bayaa yoğun oluyo yoğun talep var o doktora. Önce çok araştırdım 4500 den aşağı isteyen Yok yaaBugun yine doktor arastirmak icin guven hastanesine gittik 10.500₺ istediler resmen soygun. Daha sonra akay hastanesine yeni lokman hekim oldu oraya gittik doktora muayene oldum uzm. Dr sibel orcan. 4.500₺ istiyolar. Doktor hanimda gayet samimi ve guleryuzluydu haftaya cumartesiye tekrar muayeneye cagirdi. O zamana kadar dusunecegim. Sibel hanima giden muayene olan var mi aranizda ?
Hoşgeldin canım :) martın kaçı tahmini doğum?Merhaba bende Ankara'da ve mart annesi olcam inşAllah ☺
Hoşbuldum canım 27 mart gibi görünüyo adete göre ama bakalım ne zaman gelicekHoşgeldin canım :) martın kaçı tahmini doğum?
10.500 nedir ya sadece doğum içinmi yoksa tahlil ve muayene dahil fiyatımı bu[/QUOTE
Ankarada dogum fiyatları almış başını gidiyor vallagüven hastanesinin sgk ile anlaşması yok oyuzden okdr yuksek fiyatlar sadece dogum parasıdır arkadaşın söylediği fiyat yada paket fiyatı bilemedim :) Allah yardımcımız olsun hepimizin
Eryaman hastanesine de bakabilirsiniz. Bende çok araştırdım ve oraya gittim gerçekten çok memnunum dr Oskar öğüten. Kendi numarasını bile veriyo bişey olursa ulaşabilirsin diyo ben istemeden kendi verdi gayet ilgili de ultrasona da detaylı bakıyo esprili falan iletişimi iyiBen bu işi sıkı sıkı araştırmaya başlasam iyi olacak :)
Bakılacaklar listesine ekledim teşekkür ederim :)Eryaman hastanesine de bakabilirsiniz. Bende çok araştırdım ve oraya gittim gerçekten çok memnunum dr Oskar öğüten. Kendi numarasını bile veriyo bişey olursa ulaşabilirsin diyo ben istemeden kendi verdi gayet ilgili de ultrasona da detaylı bakıyo esprili falan iletişimi iyi
Fiyatlar hakkımda bilgin varmı bayındır hastanesi ne istiyor. Ben bu gün yaşam hastanesi ile görüştüm doğum paketi ( gebelik süreci tüm tahliller muayene ve doğum) 3750 tl fiyat verdiler aklımda bir kaç hastane daha var onlarıda araştırıcamMerhaba ben de Eylül annesi olacağım inşallah:) ilk doğumumu bayındır hastanesinde yapmıştım Allah kısmet ederse yine orada yapacağım
Tam hatırlamıyorum fiyatını ben sadece doğum parası verdim doktorumun ozel muayenehanesi var oraya ayrı verdim tahliller vs dışında tabi..arkadaşım koru hastanesinde yaptı cok memnun kaldı paket fiyatı da uygundu bir bak istersenFiyatlar hakkımda bilgin varmı bayındır hastanesi ne istiyor. Ben bu gün yaşam hastanesi ile görüştüm doğum paketi ( gebelik süreci tüm tahliller muayene ve doğum) 3750 tl fiyat verdiler aklımda bir kaç hastane daha var onlarıda araştırıcam
Fiyatın uygunluğu kadar az koşturmacada bana cazip geliyo benimde doktor var gittiğin ama ona ayrı git devlet hastanesinr ayrı git tahlil için istiyorum ki tek çatı altında hepsini halledeyim kapı kapı gezmeyim. Yarın acıbadem koru ve memorial dan fiyat alıcam birdgrilteşekkür ederim :)Tam hatırlamıyorum fiyatını ben sadece doğum parası verdim doktorumun ozel muayenehanesi var oraya ayrı verdim tahliller vs dışında tabi..arkadaşım koru hastanesinde yaptı cok memnun kaldı paket fiyatı da uygundu bir bak istersen
Yaşam hastanesi nerede ? Fiyat fena degilmişFiyatlar hakkımda bilgin varmı bayındır hastanesi ne istiyor. Ben bu gün yaşam hastanesi ile görüştüm doğum paketi ( gebelik süreci tüm tahliller muayene ve doğum) 3750 tl fiyat verdiler aklımda bir kaç hastane daha var onlarıda araştırıcam
Birlik mahallesinde Çankaya da benim evime çok yakın uzun zamandır bilirim ve sıklıkla giderim genel olarak temiz ve doktorları iyidir. Fiyat dediğin gibi çok uygun ama tabii kıyaslamak gerekYaşam hastanesi nerede ? Fiyat fena degilmiş
Benimki ayrı ayrıydı..koru hastanesinde hepsi ayni yerde onu belirteyim rica ederimFiyatın uygunluğu kadar az koşturmacada bana cazip geliyo benimde doktor var gittiğin ama ona ayrı git devlet hastanesinr ayrı git tahlil için istiyorum ki tek çatı altında hepsini halledeyim kapı kapı gezmeyim. Yarın acıbadem koru ve memorial dan fiyat alıcam birdgrilteşekkür ederim :)
çokta uzakta degilmiş peki yenidoğanı var mı ? şöyle söyleyim çankaya civarındaki dogum paketi olarak en uygun fiyat söylediginiz hastanedeki,Birlik mahallesinde Çankaya da benim evime çok yakın uzun zamandır bilirim ve sıklıkla giderim genel olarak temiz ve doktorları iyidir. Fiyat dediğin gibi çok uygun ama tabii kıyaslamak gerek
Dün yenidoğanı sormak aklıma gelmedi az önce aradım telefonda var dedilerçokta uzakta degilmiş peki yenidoğanı var mı ? şöyle söyleyim çankaya civarındaki dogum paketi olarak en uygun fiyat söylediginiz hastanedeki,
akay 4500,koru 7000 tl 16.haftadan snra 6000 tl ,liv güven falan cok pahalı
hmm anladım düşünülebilir teşekkürler,bu arada yeni mahallede orta dogu hastanesi var şimdi aklıma geldi orada sadece dogum 2000-3000 arası ,muayene 50 ila 70 tl arasında degişiyordu.Dün yenidoğanı sormak aklıma gelmedi az önce aradım telefonda var dediler
bir arkadaşım ona gidiyor. aslında öylesine başlamıştım ama sürekli gitmeye başladım.değiştirmeyı düşünmüyorum dedi:)Bugun yine doktor arastirmak icin guven hastanesine gittik 10.500₺ istediler resmen soygun. Daha sonra akay hastanesine yeni lokman hekim oldu oraya gittik doktora muayene oldum uzm. Dr sibel orcan. 4.500₺ istiyolar. Doktor hanimda gayet samimi ve guleryuzluydu haftaya cumartesiye tekrar muayeneye cagirdi. O zamana kadar dusunecegim. Sibel hanima giden muayene olan var mi aranizda ?
Umarım herşey yolunda gider :)merhaba bende eryamandayım.
sincan koruya gidiyorum.
hem çok fazla ark.tan referans aldım hemde evime yakın.
direk doğum paketi aldım.
şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.
inşallah doğumuda orada sıkıntısız yaparım...
herkese sevgiler.
Benim için yakınlığıda önemli ama saol aklımda bulunsunhmm anladım düşünülebilir teşekkürler,bu arada yeni mahallede orta dogu hastanesi var şimdi aklıma geldi orada sadece dogum 2000-3000 arası ,muayene 50 ila 70 tl arasında degişiyordu.