- 26 Ekim 2016
- 7.213
- 4.181
-
- Konu Sahibi PembeBasak
Can'ım inşlh hemen bebeğin düzelir ve annesinin yanına gelir . Sen stres yapma üzülme ki sütün bol gelsinDün doğum yaptım.normalde cuma sabahı sezeryan olacaktim ama suyum gelince acil olarak aldılar.oğlumu kucağıma alamadım henüz.bagirsak tikanikligindan dolayı yoğun bakımda gözlem altında.bize dua edin kizlar
Ameliyata aldılar şimdiCan'ım inşlh hemen bebeğin düzelir ve annesinin yanına gelir . Sen stres yapma üzülme ki sütün bol gelsin
Dua Edicem Can'ım yavruna inşlh bişey olmaz korkma haftan ileri Zaten. Bebek te solunumu iyidirAmeliyata aldılar şimdi
Allah en kısa sürede kucagına alıp kokusunuda almayı nasip etsin canım ,şifasını versin RabbimDün doğum yaptım.normalde cuma sabahı sezeryan olacaktim ama suyum gelince acil olarak aldılar.oğlumu kucağıma alamadım henüz.bagirsak tikanikligindan dolayı yoğun bakımda gözlem altında.bize dua edin kizlar
Dün doğum yaptım.normalde cuma sabahı sezeryan olacaktim ama suyum gelince acil olarak aldılar.oğlumu kucağıma alamadım henüz.bagirsak tikanikligindan dolayı yoğun bakımda gözlem altında.bize dua edin kizlar
Ameliyat oldu yoğun bakımda gittim gördüm iyi çok şükür sadece 10 gün burundan beslenecekAllahin izniyle biran once saglikla kucagina alirsin ins. Aklina kotu seyler getirme. Dualarimiz seninle
Rabbim saglikli uzun omurler nasip etsinAmeliyat oldu yoğun bakımda gittim gördüm iyi çok şükür sadece 10 gün burundan beslenecek
Canım evine bebeğinle sapa sağlam dön inşlh .Ameliyat oldu yoğun bakımda gittim gördüm iyi çok şükür sadece 10 gün burundan beslenecek
hangi lokmam hekime gidiyorsun ? gözün aydın saglıkla gelsin bebişin :)Selam kızlar bende Ankara dayım.Hem lokman hekim hastanesi hem 12. Cad devlet hastanesine gidiyorum bugüne kadar 10 günde bir kontrole gittim şimdi bilmiyorum ne zaman gideceğimi Dr da söylemedi. Bu arada dün kızım olacağını öğrendim
Saol canım Sincan lokman hekim e gidiyorum. Senhangi lokmam hekime gidiyorsun ? gözün aydın saglıkla gelsin bebişin :)
anladım canım ben tunalıda özel bir muayenehaneye gidiyorum,akay lokman hekimden bugun dogum paketi fiyatları aldım 4500 tl oyuzden sordum sanada :) sincan lokman hekim fiyatları nedir biliyomusun?Saol canım Sincan lokman hekim e gidiyorum. Sen
Paket fiyatı canım yoksa sadece Doğum mu 4500anladım canım ben tunalıda özel bir muayenehaneye gidiyorum,akay lokman hekimden bugun dogum paketi fiyatları aldım 4500 tl oyuzden sordum sanada :) sincan lokman hekim fiyatları nedir biliyomusun?
Nasıl Sincan lokman hekimden memnun musunuz kalabalık diyorlar orayaSaol canım Sincan lokman hekim e gidiyorum. Sen
paket fiyatı canım 10 muayene var içinde 2 li tarama şeker testi normal sezeryan degişmiyor 2 gün yatış bebeğin ilk muayenesi ilk aşısı aklımda kalan bunlar :)Paket fiyatı canım yoksa sadece Doğum mu 4500