2017 Ankara Anneleri Buraya :)

Can'ım inşlh hemen bebeğin düzelir ve annesinin yanına gelir . Sen stres yapma üzülme ki sütün bol gelsin

selamlar ben de varım ben de

30 haftalık ım şimdi erkek bekliyoruz oğlumuz olcak inşallah

Allah en kısa sürede kucagına alıp kokusunuda almayı nasip etsin canım ,şifasını versin Rabbim

Allahin izniyle biran once saglikla kucagina alirsin ins. Aklina kotu seyler getirme. Dualarimiz seninle

Sağolun kızlar.bugün taburcu olacagim.bebeğim kalacak 10 gün daha.Sabırla bekliyorum bir an kucağıma almayı
Dualariniz için allah razı olsun

Merhabalar kızlar bende ankaradayım kız bebiş bekliyorum benimde doktorum İbrahim Esinler çok memnunum kendisinden

Selam kızlar bende Ankara dayım.Hem lokman hekim hastanesi hem 12. Cad devlet hastanesine gidiyorum bugüne kadar 10 günde bir kontrole gittim şimdi bilmiyorum ne zaman gideceğimi Dr da söylemedi. Bu arada dün kızım olacağını öğrendim

hangi lokmam hekime gidiyorsun ? gözün aydın saglıkla gelsin bebişin :)

Saol canım Sincan lokman hekim e gidiyorum. Sen
anladım canım ben tunalıda özel bir muayenehaneye gidiyorum,akay lokman hekimden bugun dogum paketi fiyatları aldım 4500 tl oyuzden sordum sanada :) sincan lokman hekim fiyatları nedir biliyomusun?

anladım canım ben tunalıda özel bir muayenehaneye gidiyorum,akay lokman hekimden bugun dogum paketi fiyatları aldım 4500 tl oyuzden sordum sanada :) sincan lokman hekim fiyatları nedir biliyomusun?
Paket fiyatı canım yoksa sadece Doğum mu 4500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…