- 7 Kasım 2016
- 604
- 229
- 43
-
- Konu Sahibi PembeBasak
Evet çok memnunum kalabalık değil öyle randevu saatinde giriyorsunuz.Nasıl Sincan lokman hekimden memnun musunuz kalabalık diyorlar oraya
Ben orda doğum düşünmediğim için hiö sormadım inanki.anladım canım ben tunalıda özel bir muayenehaneye gidiyorum,akay lokman hekimden bugun dogum paketi fiyatları aldım 4500 tl oyuzden sordum sanada :) sincan lokman hekim fiyatları nedir biliyomusun?
Sanırım çok şey istiyoruzDoğum ücreti 1500-2000 tl arası muayene ücreti 50 tl işinin ehli normal doğum taraftarı dr ve hastane aranıyor. Çokmu sey istıyorum acaba
Hangi hastanede çalışıyorMerhaba,
Doktor meselesi inanılmaz sıkıcı ve zor bir olay. Hamileliğim 9 ay sürdü doktor bulmam tam 2 yıl. Evlenir evlenmez doktor arayışına girmiştim çünkü hemen istiyorduk ama biraz geç oldu. Neyse doktoru hamile olduğumu öğrendikten tam 4 ay sonra bulabildik yani netleştirebildik. Bana bu konuda yardımcı olan blog sayfalarındaki doktor ve araştırmacı bayanlara hala minnettarım. Aylarca blog sayfalarında araştırma yaptım en sonunda bulmuştum. Tavsiye olarak Annemin Dünyası(Android) nı söyleyebilirim. Takip ettiğim blogların birçoğu var. Doktorum da Saliha hanım.
Anladım peki muayene ve Doğum ücreti nasılHastanesi yok. Muayenesi var.
ankara şartlarında çok zor bu aralıklarda fiyat ve doktor bulmakDoğum ücreti 1500-2000 tl arası muayene ücreti 50 tl işinin ehli normal doğum taraftarı dr ve hastane aranıyor. Çokmu sey istıyorum acaba
Ankara tip merkezinde funda hoca var.tavsiye ederim kesinlikleDoğum ücreti 1500-2000 tl arası muayene ücreti 50 tl işinin ehli normal doğum taraftarı dr ve hastane aranıyor. Çokmu sey istıyorum acaba
Kusura bakma ama pek hastaneleri bilmiyorum ankara tıp özelmi?Ankara tip merkezinde funda hoca var.tavsiye ederim kesinlikle
Evet özel ama dr.ların kurduğu bir hastane olduğu için fiyatlar makul ve ozellerle kendileri anlaşma yaptığı için uygunKusura bakma ama pek hastaneleri bilmiyorum ankara tıp özelmi?
HACETTEPE HASTANESİ DOÇENT DR ÖZGÜR ÖZYÜNCÜ MÜKEMMEL BİR DOKTOR AYRICA PERİNATOLOJİ DOKTORU RİSKLİ GEBELİK YANİ BEBEĞİNİN EN İNCE UZUVLARINA KADAR BAKIYOR ARAŞTIRIYOR.Mrb kizlar bende ankaradayim memnun oldugunuz iyi ilgili kadin dogumcu var mi yenimahalle eğitim ve araştırma Hastanesine gidiyorum daha cok yeni 3 hafta 6 gunluk bugun beta baktirdim 62.78 cikti 2 gune yine bakalim dedi
Merhaba bende Ankara'da ve mart annesi olcam inşAllah ☺Merhaba, Ankara'da yaşayan anneler.. :)
Ben Mart ayında anne oluyorum nasipse. Kızım olacak.
Kendimi anneliğe hazırlamaya başladım.
Sizlerde süreç nasıl geçiyor?
Gelin tanışalım bilgi paylaşımı yapalım..Ankara anneleri toplanalım bizim de grubumuz olsun
10.500 nedir ya sadece doğum içinmi yoksa tahlil ve muayene dahil fiyatımı buBugun yine doktor arastirmak icin guven hastanesine gittik 10.500₺ istediler resmen soygun. Daha sonra akay hastanesine yeni lokman hekim oldu oraya gittik doktora muayene oldum uzm. Dr sibel orcan. 4.500₺ istiyolar. Doktor hanimda gayet samimi ve guleryuzluydu haftaya cumartesiye tekrar muayeneye cagirdi. O zamana kadar dusunecegim. Sibel hanima giden muayene olan var mi aranizda ?