2017 Ankara Anneleri Buraya :)

Ben sibel Orçan da doğum yapacaktım ağustos ayında.. Kayıt olacağım zaman ağustos da tatile gidip gitmeyeceğini defalarca sorduk hayır gitmeyeceğim dediği için kayıt oldum. Doğumuna 1 hafta kala tatile gitti. Doğumuma adnan bey girdi. Beni sibel hanım 1 kez aramadı mesaj yolu ile anlaştık. Doğumdan sonra 1 kere aradı bir daha aramadı. Hiç bir zaman sıkıntımızda kendisine ulaşamadık.. Ben kadin doktor istediğim için o önerildi ama adnan beyin daha iyi olduğunu hatta hastahane de çalışan insanların da adnan beyi önerdiğini bilin isterim.. Kötü değildi hep güler yüzlü bunu bende sevdim ama en önemli doğumda bırakılmam üstelik tek doğum yapacak bu hafta sensin sonra 26 haftalık hastaların var demesi daha sinir bozucuydu.. Doğum yaptırıp gidebilirdi yada ağustos da tatile gitmeyeceğim demeseydi keşke.. Bilginiz olsun..

merhaba sayfada çok aktif olan yok sanırım ama bir şansımı denemek istedim :)
bu 2. gebeliğim ilk doktorumdan çok mennundum ancak devlet hastanesine geçtiği için acil yeni bir doktor bulmam gerekiyor. özellikle acıbadem de veya memorial, güven için tavsiye edebileceğiniz doktor var mı

Memorialda nesrin fenerden çok çok memnunum. 2.gebeligim bu ilkindede ona gitmiştım kesinlikle tavsiye ederim. Her an ulaşabiliyorum hastane zaten çok güzel gerçekten a sınıf. Bir arkadaşı yeni yönlendirdim hatta buradan gitti gittiği hafta normal doğum yapamazsın deselerde normal doğum yaptı iyi ki gitmisim dedi. Bir muayene olun derim.

Mrb kizlar bende ankaradayim 33+5 teyiz acibadem hastanesinde sarp ozcana gidiyorum ve cok memnunum bu 2.hamileligim

Merhabalar, çok zaman geçmiş umarım sağsalim doğmuştur bebeğiniz. Ben de Sarp Beye gitmeyi düşünüyorum ancak doktorun normal doğum hakkındaki fikrini öğrenmek istiyorum, müdahalesiz kendi seyrinde normal doğuma teşvik ediyor mu yoksa sezeryan ön planda mı acaba?

Merhaba, yaşam hastanesinde mi doğum yaptınız? Memnun kaldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…