2017 Ankara Anneleri Buraya :)

hangi doktor canım ben hüseyin beye gittim 2 kez paket almayı düşünüyorum ben de 10 muayne yeterli gelir mi

tesekkur ederim canım ilgili espirili bi adam ben sevdim ondan alcam inşallah ben de
benım ınanılmaz doğum korkum var.o yüzden çok dr değiştirdim.
en son hüseyın beyde sürekli devam ettim.
paket alacaksan ya bır an önce al yada 16. haftaya kadar bekle.
fıyat farkı var.paketlerde.

benım ınanılmaz doğum korkum var.o yüzden çok dr değiştirdim.
en son hüseyın beyde sürekli devam ettim.
paket alacaksan ya bır an önce al yada 16. haftaya kadar bekle.
fıyat farkı var.paketlerde.
esim görev de şuan döner dönmez alacağız 8i doldurmuş olacağım o zaman dun kan ve idrar istedi 125 lira ödedim aklıma hic paket aldıktan sonra yaptırmak gelmedi doktor diyince çıktım hemen yaptırdım

canım durumu söyle izah edeyim..
tabı bu yılbaşından önceki fiyat.
3100 eğer sen ılk bastan beri oraya gidiyorsan 3100 tl veriyorsun işte bu tahlıllerde içinde oluyordu muayenede.
sımdı önünde ikili test ve bır muayene kaldı.12.haftanda yaptıracaksın.ona ben 150 tl ödemıstım ıkısıne çünkü kurum indirimi vardı. esin polis falan mı?çoğu yerle anlaşmalı koru. neyse sen o ıkılı ve muayeneyıde ödeyerek yaptır.
16 haftanda çağıracak dr. ılk zamanlar hep ayda bır gıtmemız gerekiyor.
16.haftanda nakit paranı hazırla. aşağıda girişte doğum paketini al 2650 tl.ye özlem hanımdan ,sonra muayenene çık.(zam gelmiş olabilir)
benımkı bu sekılde oldu 12.haftamda almak ısteyınce özlem hanım böyle önermişti. işime gelmişti.
4lü test en pahalısı.16da o yapılıyor 250 tl gibi bişeydi.

canım bu gün doktor aramış esim kendi numarasını vermiş hastaneye kan sonuçları normal demiş ben ne zaman a gün alayim diye soracaktım meşgul e atiyo aradığı numara boyle daha iyi sanırım o bir muayne ne zaman oluyo canım 12 hafta mi esim şuan hakkari de görev de asker canım bizim de kurum anlaşması var 85 liraya geliyo muayne kağıt aldık özlem hanımdan 3100 nakit kredi kartı 3350 dedi 2 taksit yapıyorlarmış ayni fiyat

Son düzenleme:
Dediğin gibi 12 haftada onları parayla yaptırıp öyle alayim paket
evet daha karlı oluyor:)
canım tam eski randevunla aranda 1 ay olsun.ben en son 28 aralıkta gitmiştim sımdı 28 ocakta gıdecem.ılk zamanlar cok cok gereklı görmuyorlar zaten bısey anlaşılmıyor bebek yumurta kadar oluyor.testler için gidiliyor. yalnız haftanı hesapla 12+1 i gecsın.. gercı gecmesede dr haftaya gel dıyor haftayı doldur dıyor buda aklında olsun 10 günü gecmeyınce muayene kontrol olarak gecıyor ücret ödemıyorsun.
haa o numaraya arayarak ulaşılmaz sanırım. ben mj atıyorum cvp verıyor. bırde korunun normal santralınden orda oturan iki kız varya onlara bağlatıyorum tlf onlarda bayadır ordalar heralde yardımcı oluyorlar bayagı.bılıyorlar herşeyi.

6+2 yim canım soracaktım soramadım benim numaramı kayıt ettir mis esim ama doktor arayınca eşimle konuşmuş tabi dun gittim doktora 25 ocak 12 haftaya kadar hic gitmeyim bekliyim mi
olmadı yarin normal arayıp sorarım

evet arada baska bır tahlıl yok..yapılması gereken. beklemek zor ama bekle bırsey yapmıyorlar görüyosun ama oynayan zıplayan bır cocuk yok. cok kucuk oluyorlar.
görmek ıstersen bebegını 10.haftada falan devlete gıt.ama ara tarıhlerde gereksız gelıyor.
yınede sekreterlere sor.ama benım huseyıne gıden dıger ark.larda aynı seyı soylemıslerdı bende oyle yapmıstım.

tamam canim tesekkur ederim zaten esim yok kendi cabamla gitmistim madem arada birsey yapmıyorlar esim gelene kadar gitmem

Guven hastanesinin paket fiyati 10.500. Bende evime yakin hastaneleri tercih edicem gecen hafta akay hastanesine muayene oldum sibel orcana gayet ilgiliydi cumarteside kontrolum var muhtemelen orayi tercih edicem.

Merhabalar tatlım bende eryamanda oturuyorum sincan koruda sadece doğum ne kadar biliyormusun

Etlik Zübeyde hanıma giden var mı aranızda kızlar ? Doğumu orada düşünen ?

Sincan koruya giden arkadaslar Huseyin bey harici hangi doktoru tavsiye edersiniz?
faika hanımı da çok duymuştum ben.
hüseyin bey olmasaydı yani sevmeseydim ondan alacaktım...
sonrada değiştirmek istemedim dr u.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…