- 26 Ekim 2016
- 7.213
- 4.181
-
- Konu Sahibi PembeBasak
Hiç kilo almadım iki kilo verdim 58 kg yum şuan . İkinci diye galibaoh maşallah senin 2 .gebelik oldugu için mi öle oldu acabakaç kilosun ?
Memorial' in ameliyathanesi çok iyi dedi orada yapacağım.normal doğum olsaydı da gebe takibi iyi olduğu için koru demiştiHangi hastanede yapacaksın doğumu peki? Benim doktorum da memorial ve koru da yaptırıyor doğumu daha karar vermedim
Ben de çok sabırsızdım yaa :) biz mayısta evlendik haziranda hamile kaldım. Düğün fotoğraflarımızı çekinememiştik. 4.buçuk aylık hamileyken düğün fotolarını çektirdik. gelinlik giydim hem de balık gelinlikoff cok sabırsızım biran önce büyüsün istiyorum sanırım benimde senin gibi olucak
Ayyyy bende 4 aylık hamileyken gelinliğini giymiştim yıkamadan geldi acaba olur mu dediö ve oldu. Benimki ipli değil inçi düşmeliydi bideBen de çok sabırsızdım yaa :) biz mayısta evlendik haziranda hamile kaldım. Düğün fotoğraflarımızı çekinememiştik. 4.buçuk aylık hamileyken düğün fotolarını çektirdik. gelinlik giydim hem de balık gelinlikkarnım yoktu hiç
Bilge hastanesine Selçuk beye gitmeyi düşünüyorum bende sen neden oradan vazgectin?Mrb bende geldim kizlar bi kızım olacak inş. Bi hastanede takibim varmı bilemiyorumama noyetim Batikentte bilgi hastanesinde yapmak doğumu bi kackere gittim sonra bi ikikere devlete gittim rutinlerde zaten cok sık gitme tsraftari değilim testleri falan yaptirmadim şimdide carsamba gunu büyük doguma ayrintiliya gideceğim .
Doğum tarihiniz 7 . 7 . 2017 olursa harika bende öyle olsun istiyordumAyyyy bende 4 aylık hamileyken gelinliğini giymiştim yıkamadan geldi acaba olur mu dediö ve oldu. Benimki ipli değil inçi düşmeliydi bide
Kızım 05.05.2015 doğumluDoğum tarihiniz 7 . 7 . 2017 olursa harika bende öyle olsun istiyordum
Tarihler Harika kimse unuttum Doğum tarihini diyemiycekKızım 05.05.2015 doğumlu
İnilh buda tam gününde doğarsa ben zoru. Başarmış olcamTarihler Harika kimse unuttum Doğum tarihini diyemiycek
Vazgecmedim canm ya ilk etapta dogum paradini yukselttiler diye geri durdum sonra denklestirecegimize karar verdik tekrar devam edec3gim selcuk bey cok iyi biri ablam onda dogum yspti diger abkamda nida hanimi cok begendi bende nida hanmdayimBilge hastanesine Selçuk beye gitmeyi düşünüyorum bende sen neden oradan vazgectin?
Doğum ücreti ne kadar istiyorlar ayrıca 3lü tarama ücretinide bilen varmı bilge hastanesinin ?Vazgecmedim canm ya ilk etapta dogum paradini yukselttiler diye geri durdum sonra denklestirecegimize karar verdik tekrar devam edec3gim selcuk bey cok iyi biri ablam onda dogum yspti diger abkamda nida hanimi cok begendi bende nida hanmdayim
Hayırlısı ile kucagına alman dileğiyle...Mrb kizlar bende ankaradayim memnun oldugunuz iyi ilgili kadin dogumcu var mi yenimahalle eğitim ve araştırma Hastanesine gidiyorum daha cok yeni 3 hafta 6 gunluk bugun beta baktirdim 62.78 cikti 2 gune yine bakalim dedi
amin canım hepimiz inşallah özele gidenlerin iz bi kaç doktor önerir mi ben de bundan sonra özele gitmek istiyorumHayırlısı ile kucagına alman dileğiyle...
tunalıda Filiz Akınsu'ya gidiyorum memnunum ilgili bi doktor ,riskli gebelik alanıda.amin canım hepimiz inşallah özele gidenlerin iz bi kaç doktor önerir mi ben de bundan sonra özele gitmek istiyorum
teşekkür ederim canim bakicam ben de riskli sayilirim korkuyorum acikcasi tsh yuksek 5 cikti ilac kullaniyorum Endokrinoloji gittim ogrenir ogrenmez eylul de 1 kimyasal gebelik gecirdim 5 inci gunu adet gecikmesinin kanama basladi bide dun ogrendim kendimi pozitif biliyordum negatif misim esimle kan uyusmazligi var insallah sorun olmaz kucagima alirim sag salim birsey yaptigimda yok dinleniyorum su gunler bi gecsetunalıda Filiz Akınsu'ya gidiyorum memnunum ilgili bi doktor ,riskli gebelik alanıda.