2017 Ankara Anneleri Buraya :)

Benim ailem de etimesgutta ben de doğumumu inşallah onların yanında yapacağım şimdilik aklım da Sincan koru Hüseyin bey var oraya iyi diyorlar
koruya zaten iyi diyolar canim ucretleri fazla doye biliyorum dogum paketi varmis da ne kadar bilen var mi

o hangi hastanede canim ve ucreti ne kadar ilgilimi
yıllardır doktorum çok memnunum nettende araştırabılırsın gazı hastahanesi öğretım uyesı özel muayanehanesi var 350 oldu testlerım dogumum gazıde olmuştu korudada doğum yaptırıyor. bırde novart tup bebek merkezlerı var. ahmet-mehmet erdem ıkız kardeşler ıkısıde çok ıyıler ve tecrubelıler olumlular ve 7/24 ulaşılabılıyorlr

teşekkür ederim canim

Merhaba Bnde 11 haftalık gebeyim koru Hast Hüseyin beye muayene oluyorum. Şimdilik memnunum kendisinden , ilk gebeliğim benim ve biraz sıkıntılı geçiyor

Merhaba Bnde 11 haftalık gebeyim koru Hast Hüseyin beye muayene oluyorum. Şimdilik memnunum kendisinden , ilk gebeliğim benim ve biraz sıkıntılı geçiyor
ne gibi sikintilar yasiyosun canim benimde ilk eylulde kimyasal oldu onu saymiyorum

Sıkıntılarım ne ararsanız var bunalıma girmek üzereyim , mide bulantısı kusma azaldı şimdide mide agrılarım başladı bunlr bi tarafa tansiyonumda çok düşük gidiyor neredeyse gece gündüz uyku yok

muayene ücreti 112 tl Doğum 2000 ama dr konusunda tam anlamıyla netleşirsek paket alıcaz güzel avantajlı ve biz çok araştırdık şimdilik memenunuz bakalım

muayene ücreti 112 tl Doğum 2000 ama dr konusunda tam anlamıyla netleşirsek paket alıcaz güzel avantajlı ve biz çok araştırdık şimdilik memenunuz bakalım
gecmis olsun canim bian once normale döner sin inşallah sincan koru mu

Kızlar merhaba bende ankaradan 16 haftalık olduk ama henüz bir doktor bulamadım. Zekai tahire gidiyorum ama doğumu özelde yapacağım iyi bir doktor araştırıyorum yem maddi açıdan beni zorlamayacak hemde sezeryan istediğim için bunu destekleyecek. Öner'iniz varsa açığım.

Ben de seninle aynı durumdayım bi hastane bulamadım lütfen benide bilgilendir hastane bulursan

Evet arkadaşlar ben gidiyorum her muayene ücreti 112 tl ayrıca tahliller için extra ücret ödeniyor henüz tarama yaptırmadım 11 haftalık gebeyim yaptırınca ayrıca bilgi veririm , paket muayeneler istenilen testler ve doğumu kapsıyor hiç bir ücret ödemiyorsunuz paketi aldıktan sonra Doğuma kadar paket fiyatlarını hastahaneden öğrenmeniz daha doğru olur eşim ilgileniyor Bn tam fiyatları bilmiyorum

Merhaba bende 5 haftalık hamileyim eşimle doktor araştırdık doğum paketi olsun istedim fiyatları sizinlede paylaşayım hepsi güncel fiyat. fiyatlarada nst ultrason kan 10 muayene doğum 1 gece yatış bebek doğduktan sonraki topuk kanı falan herşey dahil.
Koru (cukurambar) 7000₺
Lokman hekim (eski akay hastanesi) 4500₺
Medicalpark 4000₺
Baskent hastanesinde paket yokmus 1750 normal dogum 3500₺ sezeryan hala karar veremedim biraz daha arastiricam yazarim tekrar.

Merhaba :) Sincan koru 5000 tl paket soranlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…