- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 38
-
- Konu Sahibi PembeBasak
anladım canım dikkat et bol bol dinlen saglıkla gelsin bebişinteşekkür ederim canim bakicam ben de riskli sayilirim korkuyorum acikcasi tsh yuksek 5 cikti ilac kullaniyorum Endokrinoloji gittim ogrenir ogrenmez eylul de 1 kimyasal gebelik gecirdim 5 inci gunu adet gecikmesinin kanama basladi bide dun ogrendim kendimi pozitif biliyordum negatif misim esimle kan uyusmazligi var insallah sorun olmaz kucagima alirim sag salim birsey yaptigimda yok dinleniyorum su gunler bi gecse
teşekkür ederim canim amin saglikla alalim kucagimiza ucreti ne kadar doktorununanladım canım dikkat et bol bol dinlen saglıkla gelsin bebişin
250 tl canım testleri falan anlaşmalı oldugu laboratuvar var orada yaptırıyorsun ama kendi bildigin bi yerde yaptırdgn testleri de kabul ediyor ikili hariç ,nerede oturuyorsun?teşekkür ederim canim amin saglikla alalim kucagimiza ucreti ne kadar doktorunun
seker mahallesi de canim optimum a yakin biliyo musun250 tl canım testleri falan anlaşmalı oldugu laboratuvar var orada yaptırıyorsun ama kendi bildigin bi yerde yaptırdgn testleri de kabul ediyor ikili hariç ,nerede oturuyorsun?
Merhaba bende yeni öğrendim hamile olduğumu 5 haftalıkmış Bülent alp in ismini çok duydum herkes memnunmuş önceden akropoldeymiş şimdi balgatta kendi muayenesini açmış peki hangi hastane ile anlaşması var tahlilleri ve doğumu merde yapacaksınız acaba ?Bu arada Ben de Dr. Bülent Alp Aydın a gidiyorum ve çook memnunum. Balgatta
biliyorum canım optimumu ama cok uzak bu taraflara ben gop tayım :)seker mahallesi de canim optimum a yakin biliyo musun
ben eylülde kimyasal gecirdim lokman hekime gitmistim beta 34 cikmisti o zaman bir suru tahlil yapti idrar kulturu falan 270 lira almislardiEtimesgut tarafinda tavsiye edeceğiniz iyi bir hastaneye var mi . Veya lokman hekimlerin ilgili duyumlariniz tecruberlriz var mi arkadaşlar. Hangi dr u tavsiye edersiniz
bende arayis icindeyim canim Bakiniyorum oyleEtimesgut tarafinda tavsiye edeceğiniz iyi bir hastaneye var mi . Veya lokman hekimlerin ilgili duyumlariniz tecruberlriz var mi arkadaşlar. Hangi dr u tavsiye edersiniz
koruda mi canim bu doktor hangi koruda suanKIZlar Reyyan Özcan Temizkan var bildiğim ama gidemediğim. Muane ücreti beni aşıyor . 300 lira alıyor bi muanede. Ama bi ay ücretsiz . İsgediğin kadar gidebiliyorsunuz. 24 saat whatsap iletişimi var şöyleki ben gece 1 de yazmıştım cevap aldım .doğumu koruda yaptırıyor sonuna kadar normal Doğum diyen bi hekim. Ve en önemlisi kendi gebeliklerinde sancılanma ve kanama sorunu yaşamış hastasını öyle iyi anlıyor ki bebeğime anne gözüyle bakıyordu. Kızımda Dr um oydu. Allah ım keşke yine gidebilsem. İmkanı olan denesin pişman olmaZ
Çukurambar koruda doğumu yaptırıyor kendi koru hastanesinin yanında hekim center diye bi yerde muanehaneai var.koruda mi canim bu doktor hangi koruda suan
ankarayi tam bilmiyorum bende esime sorucam canim teşekkür ederimÇukurambar koruda doğumu yaptırıyor kendi koru hastanesinin yanında hekim center diye bi yerde muanehaneai var.
insanin yuzune bile bakmıyor ben de gittim pakize eylem seker arı suratima bakmadan kimyasal dedi suratsizLokman hekimde aysun hanıma gidiyorum da geçen hafta ilk defa muayene oldum. 55 tl muayene ücreti aldılar. Daha test falan yaptırmadım yaptircagimi sanmıyorum insallah mecbur kalmam ama yüksek olduğunu tahmin edebiliyorum. Dr daha yeni diye mi bilemiyorum ama çok ilgili gelmedi
düşmüş sanki muayene ucreti 85 di eylul deLokman hekimde aysun hanıma gidiyorum da geçen hafta ilk defa muayene oldum. 55 tl muayene ücreti aldılar. Daha test falan yaptırmadım yaptircagimi sanmıyorum insallah mecbur kalmam ama yüksek olduğunu tahmin edebiliyorum. Dr daha yeni diye mi bilemiyorum ama çok ilgili gelmedi
Benim ailem de etimesgutta ben de doğumumu inşallah onların yanında yapacağım şimdilik aklım da Sincan koru Hüseyin bey var oraya iyi diyorlarEtimesgut tarafinda tavsiye edeceğiniz iyi bir hastaneye var mi . Veya lokman hekimlerin ilgili duyumlariniz tecruberlriz var mi arkadaşlar. Hangi dr u tavsiye edersiniz