- 26 Ekim 2016
- 7.213
- 4.181
-
- Konu Sahibi PembeBasak
Eşim 13 ocak doğumluBen de varım 13 ocakta alacağım inşallah oğlumu hayırlısıyla kucağıma.Dr.um Fatma reside önalan.cukurambarda muayenehaneside gidiyorum.çok memnunum.sezeryan olacagi icin memorial'i önerdi.normal olsaydi koru demişti.
Amiiiin.darısı başınızaaz kalmış hadi bakalım saglıkla gelsin bebişin
Hangi hastanede yapacaksın doğumu peki? Benim doktorum da memorial ve koru da yaptırıyor doğumu daha karar vermedimBen de varım 13 ocakta alacağım inşallah oğlumu hayırlısıyla kucağıma.Dr.um Fatma reside önalan.cukurambarda muayenehaneside gidiyorum.çok memnunum.sezeryan olacagi icin memorial'i önerdi.normal olsaydi koru demişti.
Bunlardan almadım ben hastane çıkışının içinde var diye 2 tane yeterli olur mu? Diğerleri hep normal çıtçıtlı yandan bağlamalı değilKızlar şu çıt çıtşıyo Yen'i doğan için şiddetle tafsiye ediyorum ben bebeğimin göbek bağına zarar vermekten takılmasından çok korkuyordum kızıma bunlarda in almıştım uzun kollusunu. Ve çok memnun kaldım. Onu incitmeden giydirdim
Ben iki tane aldım kızıma göbek bağı düşene kadar giydirdim o kadar rahat ki kafasından geçirmeden giyiyo bide beli falan tamamen kapalı. Göbeğe çift geçtiği için göbek bağıda güvende oluyo. Chicco dan almıştım ona . Bu nu lcw de buldum ikilisi 22 tl fiyatı çok uygunBunlardan almadım ben hastane çıkışının içinde var diye 2 tane yeterli olur mu? Diğerleri hep normal çıtçıtlı yandan bağlamalı değil
çok mantıklı valla fikir oldu saolasın :) tecrübesiz bizler için tecrübeli annelerin fikirleri önemliBen iki tane aldım kızıma göbek bağı düşene kadar giydirdim o kadar rahat ki kafasından geçirmeden giyiyo bide beli falan tamamen kapalı. Göbeğe çift geçtiği için göbek bağıda güvende oluyo. Chicco dan almıştım ona . Bu nu lcw de buldum ikilisi 22 tl fiyatı çok uygun
Birbirimize bulduklarımız yaşadıklarımız önercez böyle böyleçok mantıklı valla fikir oldu saolasın :) tecrübesiz bizler için tecrübeli annelerin fikirleri önemli
aynen bildiklerimizi gördüklerimizi paylaşalım :) ne güzel ya böyle duyarlı hatunları seviyorumBirbirimize bulduklarımız yaşadıklarımız önercez böyle böylebende tesedüf mağazada çok korkuyorum göbek bağı hemen düşer mi acaba bişey olursa falan dedim kadın duymuş hemen getirdi al bak bunu kullan Korkmazsın desi. Ve kızımın göbek bağı 12 günde düştü
Bide çorap alırken en minnaklarda lastiklere çok dikkat edin aşırı küçük ve sıkı lastikli almayın. E Bebek ve lcw çorapları çok iyi oluyor. Kızıma hastane çıkışından çıkan minik çorapları giydirenedim sıktı yavrumun ayağında iz olmuş . Bide mutlaka ayaklı pijamaların altına çorap giydirin gaz oluyor minnoşlarda ayakları sıcak olursa sıkıntı olmaZ
Benim göbüş 5 6 aylık var şuan . 10. Haftamda net çıktı. İlk kızımda 7 aylık bu kadar yoktu bunda göbek ileri gidiyorbir de sizin göbüşler ne zaman belli oldu benim hala küçücük nasıl hamilesin sen diyorlar bana
Sağlıkla alırsın inşallah kucağına :) HoşgeldiinMrb bende geldim kizlar bi kızım olacak inş. Bi hastanede takibim varmı bilemiyorumama noyetim Batikentte bilgi hastanesinde yapmak doğumu bi kackere gittim sonra bi ikikere devlete gittim rutinlerde zaten cok sık gitme tsraftari değilim testleri falan yaptirmadim şimdide carsamba gunu büyük doguma ayrintiliya gideceğim .
off cok sabırsızım biran önce büyüsün istiyorum sanırım benimde senin gibi olucakBenim 6 aya kadar hiç bir şey yoktu belli değildi hamile olduğum 6. ayda çıkmaya başladı bir anda şimdi top gibi karnım
oh maşallah senin 2 .gebelik oldugu için mi öle oldu acabaBenim göbüş 5 6 aylık var şuan . 10. Haftamda net çıktı. İlk kızımda 7 aylık bu kadar yoktu bunda göbek ileri gidiyor. Çok güzel bi duygu ama